![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() który pierścionek wybrać
Witam..chciałbym nie znacznie się poradzić z wyborem pierścionka zaręczynowego,mianowicie który byście bardziej polecali,jak dla mnie ten od Węca wygląda delikatniejszy ale czy nie za bardzo,może ktoś spotkał się z nimi w rzeczywistości bo na zdjęciach to wiadomo..z góry dzięki za odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: który pierścionek wybrać
Witaj
![]() ![]() ![]() Przy okazji bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie w moim typie ale jakbym miała wybierać to pierwszy. Drugi jest taki "przytłaczający" i "ciężki"
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie się bardziej 2 podoba, jesli miałabym wybierać.
Aczkolwiek generalnie dla mnie żaden, bo bardzo nie podobają mi się pierścionki z 'serduszkowym' kamieniem, dla mnie są troche infantylne ![]() O ile jeszcze nosiłabym go mając lat 20, o tyle mając lat 40 już jakoś nie bardzo. Wolę stawiać na elegancję, która jest zawsze w modzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jeśli musiałabym wybrać z tych dwóch to pierwszy, aczkolwiek niebieski kamień i serduszko do mnie nie przemawiają. Jak napisała moja poprzedniczka nieco infantylny. Ale jeśli tobie się podobają to ok.
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1 - skromniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
he dzięki,ale pierścionek nie ma się podobać mnie tylko dziewczynie,dwa dziewczyna lubi niebieski wiec musiałem iść tym śladem,wiadomo że każdemu podoba się co innego bo ma inny gust,co do wzoru może nie typowy ale ma to być pierścionek zaręczynowy wiec chciałbym żeby był inny niż te wszystkie w galeriach czy wyjątkowy tylko dla tego ze ma nazwę apart,dwa będzie noszony przez jakiś czas,później zastąpi go obrączka(mam nadzieje) wiec wątpię że takowe pierścionki ktoś nosi całe życie,również nie widzę tego żeby moja dziewczyna,zona nosiła go w wieku 40 kat..chodzi mi bardziej czy pasuje na ten moment na ta chwile która będzie dość ważna..ale dziękuję za każdą odpowiedz.pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja bym wybrała nr 1
![]() P.S. Niektóre kobiety noszą pierścionek przez całe życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jeśli miałabym wybierać to 1
![]() ![]() I Szanowny kolego, nie wiem jak inne koleżanki, ale ja zamierzam nosić cały czas ten pierścionek, swojego nie ściągam prawie nigdy (jedynie jak ciasto muszę ręcznie wyrobić)- obrączka się pojawia- pierścionek idzie na inny palec/rękę bądź zostaje na tym samym palcu a obrączka jest do niego dopasowywana ![]() ![]() ![]() Wystarczy się "rozejrzeć" w tym temacie ![]() Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-05-28 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma się przyszłej narzeczonej podobać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zdjęciach to tak wygląda ale w rzeczywistości na pewno nie jest taki duży i przytłaczający stawiam na 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
2 jest piękny
![]() On zapewne na duży wygląda tylko na zdjęciach, mój na zdjęciach tez wygląda na ogromny a jest delikatny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po ślubie przekładam go na lewą rękę. Wiele panien młodych nosi 2 w 1 - na jednym palcu pierścionek i obrączkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z podanych propozycji 1. - jest delikatniejszy, ten drugi wydaje się przyciężkawy jakiś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ja mam pierścionek z pierwszego zdjęcia tylko że z "srebrnym" sercem, jest prześliczny i uwazam że mój narzeczony idelanie trafił w gust
![]() ![]() ps: ten kamień to topaz i często go trzeba czyścić niestety, ale pocieszające jest to, ze można to robić samemu w domu.
![]() |
#18 |
ReklaMO(D)żerca.
|
obydwa pierścionki moim zdaniem są trochę tandetne, ale gdybym musiała wybrać, to wolałabym 1. Piszesz, że dziewczyna lubi kolor niebieski. Jest mnóstwo dużo "lżejszych" i mniej przytłaczających pierścionków z niebieskim oczkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
zuy mod
|
Od biedy ten pierwszy. Ale jest cała masa ładniejszych pierścionków z niebieskim oczkiem
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Żona Gargamel
|
2, niby na zdjęciu cięższy ale myślę że na żywo nie będzie taki a ma ładne boki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
ani jeden ani drugi. pierścionki jak dla dziewczynki, kiczowate.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie ładniejszy ten drugi. Ale jak już niektóre dziewczyny pisały, są dużo ładniejsze pierścionki z niebieskim kamieniem. Serduszko rzeczywiście kojarzy się raczej z bardzo młodymi dziewczynami, ja bym nie chciała dostać takiego pierścionka
![]() z drugiej strony czasami facet lepiej zna wybrankę,mnie tż wybrał pierścionek inny niż chciałam, na zaręczyny dostałam taki jak chciałam, a ten który on mi wybrał dostałam na inną okazję i co, teraz noszę właściwie tylko ten co on mi wybrał a ten co ja sobie wymarzyłam zakładam raz na miesiąc ![]()
![]() |
#24 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
zgadzam się z dziewczynami. jest dużo pierścionków z niebieskim kamieniem. poszukaj czegoś ponadczasowego, klasycznego. pierścionek zaręczynowy towarzyszy większości kobiet całe życie. a serduszko może sprawić, że po jakimś czasie wyląduje na dnie kuferka na biżuterię.
przykładowe, klasyczne pierścionki (sama z chęcią bym taki nosiła) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() i póki nie masz super dzianej laski to kobiety które sie troche znaja i odróżnia byle swiecidełko z H&M od diamentów beda wiedziały, nawet jak bedzie standardowe okrągłe/owalne oczko, że to diament i nie jest zwykły:P a już w ogole jak jest z żółtego złota ![]() a dodatkowo wydaje mi sie ze jak juz sie wybiera oryginalny kolor to powinno sie zastosowac prosty wzór.. i odwrotnie: chcesz serduszko ok ale niech bedzie po prostu brylant/diament ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- http://www.wec.com.pl/product-pol-11...i-LP-88ZB.html ja dostałam taki.. z białego złota i rubinem i sie zgodziłam ![]() mozesz próbowac ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2014-05-28 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
który pierścionek wybrać
Zgadzam się z dziewczynami, ja swojego tez nie sciagam z palca i nawet jak będzie obrączka to po prostu dołączy do pierścionka
![]() Jeśli mialabym wybierać z tych dwóch to pierwszy, ale polecam tak jak dziewczyny pójść bardziej w klasykę. Ja dostałam tez z błękitnym kamieniem- topazem i muszę powiedzieć ze w wygląda pięknie ten kamień ![]() To moj <3 ![]()
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2014-05-28 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Troszkę nieobeznany jesteś autorze w temacie
![]() ![]() no fakt może i nie w temacie bo nie oświadczam się raz w roku(choć raz już nie wyszło) i nie bylem jeszcze żonaty wiec nie bardzo wiem jak kobiety noszą go po ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jeszcze ten niżej wchodził by w grę ale nie wiem czy finansowo podołam he ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Sama mam niebieski szafir w pierścionku i wcale nie jest to serce a wygląda super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ja bym obstawiala ten co teraz wrzuciles
![]() Topaz czy nie topaz, każdy pierścionek wymaga czyszczenia, mydło, detergenty i inne pozostawiają osad, który trzeba usuwać. Ja swój po prostu czasem przetre pod ciepłą woda miękką szczoteczki do zębów i jest git ![]()
![]() |
#30 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Autorze, wiem, że apart Cię nie interesuje, ale może rzuć okiem na TEN (choć delikatnie wpada w fiolet), TEN i TEN pierścionek. Albo wybierz się do lokalnego jubilera, czy może zrobić pierścionek na wzór
![]() ps. jako żona od jakiegoś czasu powiem Ci, że nie przyszło by mi do głowy zdjęcie zaręczynowego pierścionka. Dobrze by było, gdybyś popatrzył tez na jego funkcjonalność, o ile o czymś takim może być w ogóle mowa. Serduszka kamienie, w Twoich propozycjach są mocno wystające, co może znacznie utrudnić na przykład zdejmowanie swetra. Mój wystaje bardzo malutko a nitek już tyle pozaciągałam nim, że nie zliczę. No i szkoda, gdyby przez takie przypadki obluzował się kamień, co może się wydarzyć. i jeszcze- ten, , ten i ten. Ich ceny nie sa kosmiczne,a pierścionki zaliczają się do bezpiecznej klasyki, która w przyszłości może narzeczonej odpowiadać dużo bardziej ![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2014-05-28 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.