|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieustepujace ból podbrzusza
Witajcie, od 5 dni mam niesutający ból podbrzusza po stosunku.Po wszytskim pojawiło sie trochę krwi a na następny dzień małe plamienie(ale mysle ze to przez otarcie scianek). Nie pomagają żadne tabletki przeciwbólowe.Ból na poczatku był podobny do tego przy okresie z czasem sie zmienił i promieniuje a okolice pępka,czesciej chodzę robić siku, mam uczucie jak bym zjadła cos niestrawnego, boli mnie juz chyba cały brzuch.Niestety jest to na tyle uciążliwe że nie moge zasnąć w nocy a jak tylko sie obudzę to juz boli, do tego mam co jakis czas uczucie jak bym miała zasłabnąć.Nie miewam regularnych miesiaczek i mam nawracającą grzybice pochwy.Czy ktos wie co się ze mną dzieje? Chciałam zasiegnac porady nim dostanę sie na wizytę u ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieustepujace ból podbrzusza
Czemu nie pojechałaś do lekarza pierwszego kontaktu albo na dyżur?
Trochę krwi i małe plamienie przez stosunek-- to Twoja wersja, równie dobrze możesz mieć np. zapalenie przydatków. Może to być też wyrostek no wszystko!! Od 5 dni męczysz się z bólem na który żadne tabletki nie pomagają, do tego współżyjesz w tym bólu, a nie pójdziesz do lekarza? :O Nie mam pytań! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieustepujace ból podbrzusza
To może być zapalenie jajników, zapalenie pęcherza, dolegliwości ze strony układu pokarmowego, może coś z macicą, ale niestety nikt tutaj nie pomoże, a Twój stan najwyraźniej się pogarsza, skoro leki nie pomagają. Idź jak najszybciej do lekarza lub na ostry dyżur!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.