|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Które bokserki na imieniny faceta (nosi slipy...)?
Potrzebuję drobnej pomocy. Mój misiek nosi tylko slipy i nie chce się przekonać do bokserek. A że ma wkrótce imieniny to go przekonam prezentem
![]() ![]() Podobają mi się te: http://www.internetowybutik.pl/bokse...nod-32013.html oraz http://www.internetowybutik.pl/bokse...xh-897-a4.html Key mam koszulę i jest ok, Henderson jest chyba jakoś powiązany z Esotiq także też dobra firma Tej zaś nie znam ![]() ![]() Myślałam jeszcze o Atlanticu (kolor granatowy) bo te na pewno będą się długo nosić, ale lekko ponad moją kieszeń ![]() http://answear.com/310907-atlantic-bokserki.html A może macie jakieś inne bokserki? Ewentualnie pomysły na zmuszenie chłopaka do porzucenia slipów... Edytowane przez marta_1991 Czas edycji: 2014-05-12 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Które bokserki na imieniny faceta (nosi slipy...)?
Cytat:
Zmuszanie kogoś do czegoś w związku niczego dobrego nie przynosi. W żadnej z dziedzin życia a już szczególnie w kwestii bielizny. Niech nosi co chce, w czym jest mu wygodniej.Byle czyste i całe. Chciałabyś być zmuszona do noszenia majtek których nie lubisz, w których niekomfortowo się czujesz tylko dlatego , że chłopak sobie tego zażyczył? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EDUkator
|
Cytat:
Twój facet Ci tak mówi? Spoko związek ![]() Mój Tż ubiera się sam, czasem wychodzimy razem na zakupy, zawsze wygląda dobrze ![]()
Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. Edytowane przez Majka1503 Czas edycji: 2014-05-12 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mężczyźni też są projektantami, kreatorami mody, krawcami i niektórzy są dobrzy w swoim fachu a także jest wielu, którzy nie mają nic wspólnego z modą a sami dobrze się ubierają. Ludzi obu płci ubiera ulica,producenci , sklepy sieciowe. Moda się zmienia, to co dziś jest bardzo modne za jakiś czas będzie śmieszne, bezgustowne. To co na wierzchu może i wymaga podpowiedzi o ile jest koszmarne ale majty to sprawa osobista. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do ubioru to niestety orłem nie jest. Jeszcze nidawno w dresie chodził ale przy mnie już przestał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale wyobraź sobie lateksowe stringi w upalny dzień. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Może po prostu nie umiesz ich nosić, albo nie pasują na twoją figurę. Tak w ogóle jak miło, że jego znajomi się z ciebie śmieją, mówią mu o tym, a on jeszcze popiera ich i robi aluzje. Super. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Zrozumiałe by jeszcze było gdyby chciał iść w nieodpowiedniej bieliźnie na basen, na plażę i mówisz mu , że jego gatki są niestosowne na takie wyjście.
I zmuszasz do zmiany. Też bym tak zrobiła gdyby mój facet chciał iść w zwykłych , codziennych majtkach zamiast w kąpielówkach przeznaczonych do tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
No to pojechałyście po mnie
![]() Wiem że ubrać się nie potrafi, zachować też nie do końca. Ale go kocham. I powoli wychodzi na ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Twój nie umie się ubrać to weź się za to, żeby wyglądał czysto i schludnie, a nie za to, żeby nosił bokserki, bo wg Ciebie są super. Wygodnie mu w slipach to niech sobie je nosi i daj mu spokój. Już nie wspominaj o tym, że chcesz mu kupić te bokserki na prezent. Ja wychodzę z założenia że prezent ma się podobać obdarowanemu, a nie obdarowującemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Można się na tym przejechać. A dlaczego ma nosić te bokserki? Jakie argumenty masz przeciw jego slipom a jakie za bokserkami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Setki argumentów, z dziadkami mi się kojarzą. Ale to nie o to prosiłam. Poradzę sobie sama bo widze, że wolicie oceniać ludzi zamiast pomóc w wyborze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo jak go zmusisz do noszenia ? siłą? płaczem? krzykiem? wyśmiewaniem, że slipy to tylko stare dziadki noszą?na litość, że gardzi takim prezentem? szantażem, że rzucisz go jeśli w tych gaciach od ciebie nie będzie chodził? W czym mamy ci pomóc? w wyborze koloru, fasonu z tych kilku propozycji , które podajesz w linkach? To jemu ma się podobać, nie nam , nie tobie. Dobrze wiesz, że on nie ucieszy się z takiego prezentu na dodatek imieninowego. Bielizna typu majtki nie bez powodu nazywa się osobista. Ma być dobrana osobiście. Najlepiej jak wymyślisz inny prezent. Bo zrobisz mu tymi majtkami przykrość w jego imieniny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne kupi mu je tak czy siak, myśląc tylko o sobie, a nie swoim chłopaku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.