tatuaż- bledszy napis w dwóch miejscach - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 18:39   #1
I remember
Raczkowanie

tatuaż- bledszy napis w dwóch miejscach

Hej Nie wiedziałam zbytnio jaki dać tytuł, no ale niech będzie. Chodzi mi o to, że 2 miesiące temu robiłam tatuaż i był to napis na wewnętrznym przedramieniu. Napis ma dalej czarny kolor, ale wg mnie na dwóch literkach Y ogonki w pewnych miejscach są bardzo cienkie i wygląda to jakby w tym miejscu tuszu prawie nie było. Jednak żeby to zobaczyć trzeba się naprawdę przyjrzeć i na pewno nie widać tego z daleka. Miał ktoś z Was podobną sytuację? Mi tatuażysta powiedział, że jeśli coś wyblaknie to mogę przyjść i poprawi, ale chyba raczej miał na myśli cały napis, a nie takie cieńsze linie na dwóch literkach i też nie chcę przychodzić z żadnymi reklamacjami..
I remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-11, 19:58   #2
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: tatuaż- bledszy napis w dwóch miejscach

Myślę, że tatuażyście właśnie o taką sytuację chodziło, więc skoro od razu zaoferował, że "w razie wu" Ci poprawi, to przewidział, że to się może stać - idź do niego i już, to żadna reklamacja tylko poprawienie tuszu.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-11, 22:16   #3
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I remember Pokaż wiadomość
Hej Nie wiedziałam zbytnio jaki dać tytuł, no ale niech będzie. Chodzi mi o to, że 2 miesiące temu robiłam tatuaż i był to napis na wewnętrznym przedramieniu. Napis ma dalej czarny kolor, ale wg mnie na dwóch literkach Y ogonki w pewnych miejscach są bardzo cienkie i wygląda to jakby w tym miejscu tuszu prawie nie było. Jednak żeby to zobaczyć trzeba się naprawdę przyjrzeć i na pewno nie widać tego z daleka. Miał ktoś z Was podobną sytuację? Mi tatuażysta powiedział, że jeśli coś wyblaknie to mogę przyjść i poprawi, ale chyba raczej miał na myśli cały napis, a nie takie cieńsze linie na dwóch literkach i też nie chcę przychodzić z żadnymi reklamacjami..
To jest normalne. Mozliwe nawet, ze ewentualne poprawki zostaly juz wliczone w cene tatuazu.
Stary 2014-05-11, 23:39   #4
eyo
Zakorzenienie

właśnie o to chodziło tatuażyście i obstawiam, że nie będziesz za to już dopłacać
na tatuażach się robi czasem poprawki, jak wszystko się "ułoży" to dopiero widać gdzie jeszcze można poprawić żeby było idealnie

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-12, 11:50   #5
MeredithGrey
Zadomowienie

czemu wstydzisz się isc na poprawkę skoro powiedział Ci byś śmiało to robiła?
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-12, 13:40   #6
hdg
Raczkowanie

Każdy tatuażysta zdaje sobie sprawę, że tusz może nie przyjąć się za pierwszym razem.. osobiście nie znam ani jednej osoby, ktróra po 1 zabiegu ma idealny tatuaż ze mną włącznie., każdy tatuaż po wygojeniu trzeba poprawić, więc śmiało..
Zapomniałam o najważniejszym, nie mów, że nie chcesz chodzić z reklamacjami, masz prawo poprawić nawet kropkę jeśli coś Ci się w niej nie podoba. Tatuaż masz na całe życie, ma być taki żeby Tobie się podobał, a tatuażysta mówiąc o poprawie miał na myśli każdą poprawę jaka będzie konieczna. Osobiście mam 5 tatuaży i nie wyobrażam sobie odpuścić jakiegokolwiek ubytku w tuszu nie ważne czy widać z daleka czy nie

Edytowane przez hdg
Czas edycji: 2014-05-13 o 04:10
hdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-14, 18:50   #7
I remember
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hdg Pokaż wiadomość
Każdy tatuażysta zdaje sobie sprawę, że tusz może nie przyjąć się za pierwszym razem.. osobiście nie znam ani jednej osoby, ktróra po 1 zabiegu ma idealny tatuaż ze mną włącznie., każdy tatuaż po wygojeniu trzeba poprawić, więc śmiało..
Zapomniałam o najważniejszym, nie mów, że nie chcesz chodzić z reklamacjami, masz prawo poprawić nawet kropkę jeśli coś Ci się w niej nie podoba. Tatuaż masz na całe życie, ma być taki żeby Tobie się podobał, a tatuażysta mówiąc o poprawie miał na myśli każdą poprawę jaka będzie konieczna. Osobiście mam 5 tatuaży i nie wyobrażam sobie odpuścić jakiegokolwiek ubytku w tuszu nie ważne czy widać z daleka czy nie
Dzięki wielkie Od większość osób słyszę, że po co mam poprawiać takie małe coś, jeśli prawie tego nie widać. Ale ja codziennie to widzę i nie daje mi to spokoju. Ja po prostu chcę, żeby był idealny. Muszę tam pojechać, w sumie szkoda, że nie zrobiłam tego wcześniej. Poprawka jest wliczona w cenę, już mi to mówił.
I remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości