|
Notka |
|
Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dove Hair Therapy - Nitritive Solutions
Od wczoraj zaczęłam intensywne treningi z serią Dove - w ramach testu... ale i próby odczarowania moich włosów... nieposłusznych i żyjących własnym życiem...
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Miło jest dostać niespodziankę ![]() czy to złudne uczucie? hmm zobaczymy jak testowane włosy będą reagować dalej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dove Hair Therapy - Nitritive Solutions
Hmmm... Szczerze nie mam pojęcia co wtedy... Wiem, że dziewczynom ankiety przychodzą w różnych dniach... więc spokojnie czekajmy. Ja też jeszcze nic nie dostałam
![]() A jak tam testowanie? Dzień włosy moje były pięknie miękkie i sprężyste - takie zadbane powiedziałabym. Teraz wieczór - i wodze że trochę zaczynają sie tłuścić... trochę może za szybko... (zwykle myje włosy co 2 dni) hmmmmm może za dużo odzywki im dałam, a może po prostu - w końcu coś na nie zadziałało... obserwacja trwa ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Szampon bardzo fajny
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, okazało się że jest poślizg z datami i teraz niewiadomo co do kiedy itd... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No i jak tam dziewczyny testu c.d.? U mnie póki co efekt zadowalający... choć widzę że po kolejnym myciu, szampon sprawił że włosy może zbyt szybko "oklapują" przy skórze- są trochę bardziej przytłuszczone. Maskę natomiast nakładam od połowy włosów - i tam widzę bardzo pozytywny efekt!
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Także testuję ten zestaw i wywiera we mnie dużo pozytywnych emocji!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny co do tej pory dostałyście ? Ja żadnego maila z banerkiem (znalazłam kod banerka, nie wiem czy banerek dove się u mnie w podpisie wyświetla???), dostałam tylko mail z takim czymś "testujesz zestaw dove podziel się opinią" czy coś w tym stylu... wiadomości prywatnej nie otrzymałam z linkiem do ankiety i prośbą o wystawienie recenzji... halo co tu się dzieje ??!!? Poślizg w terminach... 31.07 wyjeżdżam, wracam 11.08 i martwię się że coś mnie ominie lub coś zrobię nie tak nie wiedząc o tym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.