|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
torba na squasha
Dziewczyny pomóżcie..!!
Chcę kupić mężowi na urodziny torbę na squasha. Musi się w niej zmieścić rakieta ![]() Nie wiem, czy brać taką na 3 rakiety, czy 6? Czytałam na jednej stronie, że do torby na 3 rakiety wejdą buty, ręcznik, ale może lepiej jednak ta na 6 rakiet? Fajnie by było, gdyby nie trzeba było strasznie wszystkiego upychać, ale znowu jakaś wielgachna też nie za bardzo.. Chwilowo jestem unieruchomiona i nie mogę obejrzeć tych toreb na żywo, co radzicie?
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2014-05-17 o 12:31 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: torba na squasha
Na pewno w większa więcej rzeczy wejdzie i zrobi wrażenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: torba na squasha
Kupiłam tą na 6 rakiet i faktycznie strzał w dziesiątkę.
Mniejsza dałaby radę, ale wszystko było by upchnięte maksymalnie, a w tej nie ma problemu, chociaż jest dość spora i po włożeniu wszystkich akcesoriów jest jeszcze trochę luzu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.