|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ślady potu na ubranku
Podczas sesji zdjeciowej modelka strasznie sie poci /czy to z nerwów, czy z powodu temperatury w studio, bo jest ciepło by nie było jej zimno/ i błyskawicznie robia sie jej plamy na odzieży. Jak temu zaradzić - jakieś pampersiki czy raczej antyperspiranty?
Pomózcie wizażanki! Jestem fotografem, pierwszy raz widzę coś takiego Odpowiedzi chetnie na grazioso@o2.pl, bo kolejna sesja juz wkrótce. Pytanie takze dla kosmetyczek, ale nie chcę zaśmiecać strony Dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: ślady potu na ubranku
polecam Etiaxil lub Antidral... na forum "medycyna estetyczna" jest dlugi watek, oto on:
http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...ast=1086023635 wystarczy wpisac w wyszukiwarce Antidral lub Etiaxil i watki same sie znajda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No ja się nigdy z czymś takim niespotkałam
![]() Wiadomo że na sesjach studyjnych pod lampami jest dośc ciepło a do tego samo pozowanie takze bywa męczące ![]() Chusteczki odświeżające niewiele tu pomogą - modelka musi po prostu odpowiednio wczesniej zadbać aby nie było takich 'wpadek' tzn. musi używać dezodorantów antyrespiracyjnych. Nie wystarczy użyć go w dniu sesji - powinna ro robić regularnie ![]() pozdrawiam sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja jeszcze się zapytam czy wiecie coś na temat stosowania etiaxilu w ciąży? Bardzo sobie cenię ten kosmetyk , ale boję się go używać , bo na ulotce nie ma rzadnej informacji na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.