|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacje z dziećmi
mim zdaniem lepiej dziecko samego wysłac na obóz, może nawiązac nowe znajomości. rodzinie to raczej na wypoczynek niz oboz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli na takim obozie będą same rodziny to czemu nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Na pewno nie obóz - są wyjazdy rodzinne, a w Polsce takich pakietów jest coraz więcej. My w tym roku Zielona Polana w Łączkach, to Bieszczady, bardzo fajny pakiet, z basenem, plażą, boiskami, jedzeniem i czasem organizowanym dla dzieci, przy czym za nie nie płacimy,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zwolenniczką tego, żeby dzieci jeździły na obozy, bo uważam, że tam mają okazję nauczyć się samodzielności i nawiązać nowe znajomości. Wiadomo, że dla nas rodziców jest to trudne, bo dziecko jest poza domem przez jakiś czas. Ale jak się ma sprawdzonego organizatora, to przynajmniej wiadomo, że dziecko jest bezpieczne. Dobre biura podają numer telefonu, pod którym można się skontaktować z opiekunem obozu. A rodzicom w końcu też przydaje się chwila wytchnienia od swoich łobuzów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja polecam palac galiny na mazurach
------ szkolenia ustroń Edytowane przez skopo Czas edycji: 2014-05-19 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.