![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() vichy, h&m, parfois, swarovski maj
nieaktualne
ZAPRASZAM! Szukam: *nowe perfumy na prezent (nie z Avonu, Oriflame) *torba a'la lekarska, kuferek w stylu vintage *nowe działające słuchawki z uniwersalnym wejsciem * kolczykow Svarowski- tylko z zapięciami ze srebra *ładnych, duzych, nowych maskotek *nowe rzeczy dla kota *nowe kosmetyki z Body Shop Na wymiane mam TYLKO to co w wątku! Vichy, Idealia, BB Cream (Krem BB do twarzy) Idealia krem BB: 6 korzyści dla skóry w jednym geście. Natychmiast po zastosowaniu nawilża, rozświetla i wygładza powierzchnię skóry. SPF 25, kolor: teinte claire-light shade pojemnosc 40ml zużycie: jedynie wypróbowany, może z 5% albo mniej? data waznosci: 12.15 wymienione Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: vichy, h&m, parfois, swarovski maj
Płaskie buty Parfois
NOWE mają jeszcze naklejki na podeszwie roz. 38 długość całkowita podeszwy 25cm Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czarne klasyczne rurki
rozmiar z metki S stan: bardzo dobry, byly kilka razy załozone ale nie maja żadnych wad Beda tez dobre na XS wymiary dla zainteresowanych dlugosc 91cm obwód w pasie (na samej gorze)72cm szerokosc w udzie 22-23cm szerokosc w biorach na wysokosci rozporka 42cm material bardzo rozciagliwy 97%bawełna 3%elastan Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Etola, futerko, kołnierz
Kupione w H&M stan: b.db/idealny długosc calkowita 98cm Ma podszewkę satynowa oraz gumeczki dzieki ktorym da sie futerka zachaczyc o guziki w kołnierzu płaszcza czy marynarki. Oczywiscie futerka mozna tez nosic bez przyczpiania jako etolę. Bardzo ciepłe, długie i stylowe Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Drewiana szafka/pudełeczko
Idealne do decoupage lub innego typu zdobienia Można też używać w wersji nieozdobionej NOWE wymiary: 11/11/14cm Pdełeczko ma jedną ściankę wysuwaną (można też używać bez ścianki) Po wewnętrznej stronie ścianki jest napis, poza tym pudełeczko jest gładkie Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Perfumy Chenale No 5
EDT 100ml NOWE Imitacja zapachu Chanel No5 Przyjemny, kobiecy zapach wymienione Anda Fashion fiolet roz. XS/S stan: wada- poszło "oczko" na rękawie, poza tym stan bez zarzutu krótka bluzeczka, idealnie dopasowuje sie do ciała Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
H&M Shimmer
Paletka z 5 cieniami stan: tylko wypróbowane, zużycie znikome wymienione Zawieszka Swarovski NOWA 2, srebro próba 925 i kryształ, kolor błękit, długosc 2 cm, fotka z fleszem wiec troche rozjasniony kolor wymieniam bizuterię BEZ pudełka w której ją prezentuję na zdjęciach Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-06-30 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za Vichy?
Edit: Przepraszam jeśli się wcięłam w wątek ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Książki:
Kraśko, Szwecja, National Geographic, stan idealny Kobusowie, Chorwacja, National Geographic, stan idealny Szerlińska, Drukarstwo Krakowskie, stan bardzo dobry + Krotochwile i maksymy imić Pana Zagłoby, stan idealny Langenscheidt, Rozmówki- francuski, płyta i książeczka, stan idealny Krasiński, Nie-boska komedia, stan bardzo dobry + __________________ zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za vichy i rurki
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam jednak zrezygnuje, przeczytałam o nim opinie i są fatalne
![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za buty Parfois?
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- A byłaby szansa na zdjęcie butów na stopie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
coś za: Vichy, Idealia, BB Cream
![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Oddam granatową spódniczkę za nie chętnie
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- A możemy się umówić, że mi zarezerwujesz sandałki powiedzmy do wtorku? Bo spódniczkę mam w mieszkaniu w Krakowie i nie jestem w stanie jej po prostu zmierzyć w tej chwili dokładnie, mogę tylko powiedzieć, że na mnie jest bardzo, bardzo obcisła (ale nadal wygląda bardzo ładnie), ale ja noszę rozmiar M i mam kawałek tyłka, że tak to ujmę, wzrostu mam 176 cm i jeszcze jest na długość okej, ale jak jesteś wyższa to będzie za krótka zdecydowanie. Rozmiar z metki S, identyczny krój jak na zdjęciu, zużycia nie widać, jest w naprawdę bardzo dobrym stanie, ja w niej ze dwa razy byłam. A jaki Ty nosisz rozmiar buta? Albo ile Twoja stopa ma cm? Bo rozumiem, że to Twoja stopa na tym zdjęciu sandałków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za czarne rurki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a mogę prosić o wymiary
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to jednak podziękuję bo będą nieco za krótkie
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
w ubraniach - buty
reszta w kosmetycznym ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
no niestety nic prócz BB dla siebie nie widzę, chętnie przygarnęłabym jakieś perfumy, ale widzę że nie masz
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;46287203]Oddam granatową spódniczkę za nie chętnie
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- A możemy się umówić, że mi zarezerwujesz sandałki powiedzmy do wtorku? Bo spódniczkę mam w mieszkaniu w Krakowie i nie jestem w stanie jej po prostu zmierzyć w tej chwili dokładnie, mogę tylko powiedzieć, że na mnie jest bardzo, bardzo obcisła (ale nadal wygląda bardzo ładnie), ale ja noszę rozmiar M i mam kawałek tyłka, że tak to ujmę, wzrostu mam 176 cm i jeszcze jest na długość okej, ale jak jesteś wyższa to będzie za krótka zdecydowanie. Rozmiar z metki S, identyczny krój jak na zdjęciu, zużycia nie widać, jest w naprawdę bardzo dobrym stanie, ja w niej ze dwa razy byłam. A jaki Ty nosisz rozmiar buta? Albo ile Twoja stopa ma cm? Bo rozumiem, że to Twoja stopa na tym zdjęciu sandałków ![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;46286429]Coś u mnie za buty Parfois? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- A byłaby szansa na zdjęcie butów na stopie? ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos za rurki?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ma ona rozm z metki XS, niestety wymienie ją tylko na nową rzecz bądź nowy kosmetyk.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.