|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Maine Coon i Ragdoll
Hej.
Jesteśmy opiekunami dwóch Ragdolli i Maine Coona. Czy są tu opiekunowie Ragdolli? Bo widzę, że Maine Coon ów jest tu troszkę ![]() Opiszcie charaktery swoich podopiecznych. Nasz pierwszy Ragdollek Pusia jest typową szmacianą lalką, można ją głaskac i głaskać, ale niestety odkąd ją kupiliśmy to leczymy ją z kociego kataru, trwa juz to 7 miesięcy, a wyniosła to z psedo hodowli niestety, bo na następny dzień byliśmy u weta. Druga nasza Ragdollka - Roksana jest śliczna, długa sierść, piękny pyszczek ![]() Za to nasza Maine Coon ka Mia jest wcielonym kocim diabełkiem, wszedzie jej pełno, potrafi cały dom zdemolować w pogoni za muchą, a nieszczęsne kwiatki w mgnieniu oka znajdują się na podłodze ![]() Pozdrawiamy wszystkich miłośników zwierząt ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maine Coon i Ragdoll
Dlaczego kupiłaś kota z pseudo?
"Jaka jest podstawowa różnica między psem a kotem? Pies rozumuje tak: "Karmią mnie, opiekują się mną, kochają mnie, muszą być bogami". Kot zaś tak: "Karmią mnie, opiekują się mną, kochają mnie, więc jestem bogiem"." (autor anonimowy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie wiedziałam, że to psełdohodowla, gdybym wiedziała to przecież bym nie kupiła to był moj pierwszy rasowy kot nie wiedziałam na co zwracać uwagę...
![]() |
#4 |
Naczelna Nastolatka
|
ja ci mogę jedno napisać, czesz koty regularnie i dawaj pastę na kłaki bo będziesz uboższa o 2 tysiące złotych tak jak ja.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam koty od ponad 7 miesięcy wiec wiem juz troche no i praktycznie co tydz. max co dwa muszę chodzić z Pusią do weta ...
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a czesac i dawać pastę to przecież jest oczywiste
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wow, w 7 miesięcy kupiliście 3 koty? Szaleństwo.
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Fajny prezent na ślub który jak widzę w podpisie niedługo
![]() Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-07-26 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.