|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zwiazek zazdrosc
Witam mój chłopak jak mi sie wydaje jest chorobliwie zazdrosny rozumiem go ale czy nie przesadza?co powinnam zrobic?nie moge nosic koszulek na ramiaczka.nie moge rozmawiac z zadnym chłopakiem.. kontakt z braćmi jest minimalny rozumiem go bo wcześniej brat uderzył mnie w tyłek ale czy jeśli tego samego brata zeby pomógł mi w kuchni np obrał ziemniaki i sobie poszedł?lub jesli ide 5 min z bratem po motor moj co jest mi potrzebne i jego kolega ale musiałam odebrać motor i nie rozmawiam z nimi bo wiem ze mój chłopak bd zły(tata mógł mnie podwieść dokładnie w to miejsce gdzie miałam być ale brat i tak by musiał dojsc i bym czekała na niego nie wracałam z tata tylko motorem sama)czy to kurewskie zachowanie?moj chłopak twierdzi ze jestem idiotka i zachowuje sie jak szmata bo np pomaluje sie ładnie do szkoły gdy mamy razem tylko3-4lekcje bo twierdzi ze robie to dla innych.. nie powiem ze byłam świeta bo pierwsze3mies byłam naprawde okropna ale jesteśmy razem rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: zwiazek zazdrosc
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46326181
Przechodziłam przez to samo, byłam z takim facetem przez 5 lat, napewno Go kochasz, i to będzie bolało, ale myślę że powinnaś go zostawić. Na początku była zazdrość, zakazy dotyczące ubioru, wychodzenia z kimkolwiek, gdziekolwiek. Później zaczęły się wyzwiska, a po kilku latach związku mnie uderzył po raz pierwszy. Później było tylko gorzej, byłam z nim już tylko z przymusu, bo groził i i szantażował że się zabije jak go zostawię. Rzuciłam go półtora miesiąca temu - przez dwa tygodnie pisał, dzwonił, groził i szantażował - w tej chwili dalej nic mu nie jest - na słowach się skończyło. A ja czuję wielką ulgę że to się zakończyło. Mogę żyć swobodnie, robić co chcę, i wcale nie jestem z tego powodu żadną szmatą itp, jak mówił. Dla związku czasem trzeba się zmienić, ale nie aż tak żeby nie móc być sobą. Przemyśl sprawę - i radzę uciekać od Niego. Trzymaj się Edytowane przez carpe_diem_93 Czas edycji: 2014-05-06 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziewczyno zostaw go. on ma cos nie tak z glowa. tyle na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po drugie: jeśli to nie troll, to kijem przez szmatę bym takiego buca tknąć nie chciała. Każda rozsądnie myśląca dziewczyna powinna wiać, jak najszybciej da radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ile macie lat?
to chyba lekkie przegięcie...
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O mamo ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zostaw go - życie z osobą chorobliwie zazdrosną nie jest żadnym życiem. Najchętniej zamknął by Cię w złotej klatce i pewnie sukcesywnie będzie do tego dążył. Tego kwiatu jest pół światu, więc chyba nie warto marnować młodości (bo tak wnioskuję) z kimś kto chce Cie jej pozbawić.
![]() |
#10 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Co do meritum sprawy: nie, taka zazdrość nie jest normą.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-05-20 o 05:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mam problem, tylko ze soba..
mam 19 lat i jestem zaborcza co do mojego chłopaka Kamila. Wymieniliśmy się swoimi hasłami do facebooka i zaglądam od czasu do czasu na jego konto. Gdy tylko pogada z jakąś dziewczyna jestem zła na niego widzę w niej zagrożenie... Myślę, że to wszystko jest przyczyną tego jak ze sobą zaczynaliśmy. Chodziliśmy razem do jednej klasy gimnazjum, byliśmy dobrymi przyjaciółmi, po ukończeniu tej szkoły na jakiś czas kontakt się urwał aż do kolejnych wakacji. Wtedy zaczęliśmy się spotykać, spędzać czas wspólnie jak rok temu. 3 miesiące przed tą historią rozstałam się z moim byłym chłopakiem. W trakcie tych spotkań zakochałam się w Kamilu i tak wyszło że przespaliśmy się razem.. Dodam, że on był wtedy w związku z dziewczyną. Mówił mi co prawda, że im się nie układa.. aż po 2 miesiącach bycia ze mną rzucił swoją dziewczynę dla mnie.. Wiem, brzmi to jak telenowela. Było mi wtedy bardzo ciężko, miałam wyrzuty sumienia, że rozwaliłam ich związek.. Wiele razy odpuszczałam, mówiłam że nie będę się między nich mieszać, ale Kamil bardzo o mnie walczył. Od tego czasu już dwa lata jesteśmy razem. Znam go już 7 lat, i powinnam mieć do niego jakieś zaufanie.. Ale wkurza mnie to gdy gada z jakimiś laskami, boję się po prostu. Dodam, że ja nie gadam z żadnymi facetami, prócz mojego kumpla z którym jesteśmy jak brat i siostra.. po za tym on ma dziewczynę. Wiec Kamil nie ma wgl. powodów by być o mnie zazdrosny, za to ja tak. Jest przystojny i ma multum koleżanek.. Nie chce go cały czas kontrolować, chce w końcu mu zaufać! Myślałam, że to przyjdzie z czasem, jednak myliłam się.. próbowaliśmy się rozstać, mówiłam mu że co to za związek bez zaufania, ale po pewnym czasie i tak wróciliśmy do siebie, nie umiemy bez siebie żyć.. Co robić?! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zaufaj mu bo to podstawa zwiazku i porozmawiaj z nim poprostu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.