Nawi±zanie kontaktu z osob± spotkan± pól roku temu - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-05-25, 23:11   #1
Vocoder
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 77

Nawi±zanie kontaktu z osob± spotkan± pól roku temu

Proszê o pomoc w pewnej wa¿nej dla mnie sprawie. Jaki¶ daleki czas temu, oko³o pó³ roku temu natrafi³em na pewn± dziewczynê i zapisa³em sobie kontakt do niej. Wówczas spotyka³em siê z kim¶ i chcia³em byæ w porz±dku wobec tej osoby - dlatego nie spróbowa³em siê z ni± skontaktowaæ.

W jaki sposób, jakimi s³owami mogê siê do niej zwróciæ, ¿eby wygl±da³o to autentycznie i przekonywuj±co?
Naprawdê spodoba³a mi siê, by³a piêkna i mia³a bardzo mi³y, s³odki g³os oraz sympatyczne spojrzenie. Zale¿y mi, ¿eby spotkaæ siê z ni± i mieæ szansê j± poznaæ, ¿eby pó¼niej co¶ mog³o ewentualnie z tego wynikn±æ.
Vocoder jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-26, 10:27   #2
nadijka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 759
Dot.: Nawi±zanie kontaktu z osob± spotkan± pól roku temu

Cytat:
Napisane przez Vocoder Poka¿ wiadomo¶æ
Proszê o pomoc w pewnej wa¿nej dla mnie sprawie. Jaki¶ daleki czas temu, oko³o pó³ roku temu natrafi³em na pewn± dziewczynê i zapisa³em sobie kontakt do niej. Wówczas spotyka³em siê z kim¶ i chcia³em byæ w porz±dku wobec tej osoby - dlatego nie spróbowa³em siê z ni± skontaktowaæ.

W jaki sposób, jakimi s³owami mogê siê do niej zwróciæ, ¿eby wygl±da³o to autentycznie i przekonywuj±co?
Naprawdê spodoba³a mi siê, by³a piêkna i mia³a bardzo mi³y, s³odki g³os oraz sympatyczne spojrzenie. Zale¿y mi, ¿eby spotkaæ siê z ni± i mieæ szansê j± poznaæ, ¿eby pó¼niej co¶ mog³o ewentualnie z tego wynikn±æ.
Mo¿e nawi±zaæ do okoliczno¶ci, w których siê spotkali¶cie? Nie wiem, w jaki sposób nawi±zali¶cie kontakt, ale np. je¶li byli¶cie na jakim¶ kursie razem, zapyta³abym, czy ma jeszcze materia³y stamt±d i oczywi¶cie czy mo¿emy siê spotkaæ w celu przekazania
nadijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-26, 19:10   #3
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 282

Cytat:

A jak wygl±da³a ta sytuacja, jak zapisywa³e¶ sobie jej kontakt? Co jej wtedy powiedzia³e¶? Bo to ma znaczenie. Je¶li np powiedzia³e¶: Zapiszê sobie kontakt do Ciebie i wkrótce siê odezwê - to mo¿e byæ jej przykro, ¿e j± ola³e¶. A je¶li to by³a bardziej niezobowi±zuj±ca wymiana kontaktów to stawia ju¿ przyk³adowo sytuacjê w zupe³nie innym ¶wietle.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-26, 19:56   #4
Vocoder
Raczkowanie

Dostarcza³em jej pizzê, by³a bardzo mi³a i mia³a serdeczne spojrzenie, zaprosi³a mnie do siebie, chwilê porozmawiali¶my. Nie umawia³em siê z ni± na nic. Wtedy dopiero wprowadza³a siê do miasta.
Stary 2014-05-26, 20:17   #5
nadijka
Rozeznanie

Cytat:
Dostarcza³em jej pizzê, by³a bardzo mi³a i mia³a serdeczne spojrzenie, zaprosi³a mnie do siebie, chwilê porozmawiali¶my. Nie umawia³em siê z ni± na nic. Wtedy dopiero wprowadza³a siê do miasta.
A nie mo¿esz ponownie jej dostarczyæ pizzy "na koszt firmy"?
Stary 2014-05-26, 21:08   #6
Konto usuniête

Cytat:
I sama da³a Ci swój numer? To faktycznie mo¿e siê zdziwiæ, ¿e do niej napiszesz. Mo¿e siê równie¿ okazaæ, ¿e jest zajêta. Na pocz±tku nie obiecuj sobie du¿o po tej znajomo¶ci, zna³e¶ j± dos³ownie kilka minut Ale do odwa¿nych ¶wiat nale¿y. Mo¿e spróbuj napisaæ pytanie, czy jeszcze o Tobie pamiêta, bo Ty wci±¿ pamietasz jej ¶liczny u¶miech albo ¶liczny g³os / spojrzenie. I mo¿esz nawi±zaæ do tematu przeprowadzki, czy ju¿ siê zaklimatyzowa³a i pozna³a miasto.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-26, 21:45   #7
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 658

Rozumiem, ¿e nr tel dosta³e¶ s³u¿bowo- zamawiaj±c pizze do domu podaje sie swój nr , czy dostarczaj±c pizze wymieniliscie sie prywatnymi numerami? jak to drugie to ¶mia³o mo¿esz siê odezwaæ

Edytowane przez Mija62
Czas edycji: 2014-05-26 o 21:47
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-27, 09:57   #8
Vocoder
Raczkowanie

Numer dosta³em s³u¿bowo, ale ja tam pracowa³em dorywczo i ju¿ dawno nie mam nic wspólnego. Czyli lepiej napisaæ, ni¿ dzwoniæ?
Oczywi¶cie na nic siê☠nie nastawiam, bo jestem prawie pewien, ¿e nie utkwi³em jej w pamiêci, ale chce spróbowaæ, a nó¿ siê uda...
Stary 2014-05-28, 17:31   #9
Vocoder
Raczkowanie

Napiszê w ten sposób:
Cze¶æ, wiem, ¿e mo¿esz siê zdziwiæ otwieraj±c tê wiadomo¶æ, ale nadal pamiêtam Twój ¶liczny u¶miech oraz poci±gaj±ce spojrzenie, dlatego zdecydowa³em siê napisaæ. Zaklimatyzowa³a¶ siê w nowym miejscu? Podoba siê Kraków?

Mo¿e byæ?
Stary 2014-05-28, 17:46   #10
nadijka
Rozeznanie

Cytat:
Napiszê w ten sposób:
Cze¶æ, wiem, ¿e mo¿esz siê zdziwiæ otwieraj±c tê wiadomo¶æ, ale nadal pamiêtam Twój ¶liczny u¶miech oraz poci±gaj±ce spojrzenie, dlatego zdecydowa³em siê napisaæ. Zaklimatyzowa³a¶ siê w nowym miejscu? Podoba siê Kraków?

Mo¿e byæ?
Hmm, a nie za ma³o danych? nawet, gdy siê podpiszesz, dziewczyna mo¿e nie skojarzyæ, ¿e to np. ten Tomek z Tele Pizzy
Stary 2014-05-28, 17:47   #11
Vocoder
Raczkowanie

To podpiszê siê i bêdzie ok?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-28, 17:49   #12
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 853

Cytat:
Napisane przez nadijka Poka¿ wiadomo¶æ
Hmm, a nie za ma³o danych? nawet, gdy siê podpiszesz, dziewczyna mo¿e nie skojarzyæ, ¿e to np. ten Tomek z Tele Pizzy

Lepiej dopisz do tego co¶ o sobie, jak siê poznali¶cie dok³adnie.
szynka_w_toscie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-28, 17:57   #13
Matka Dyrektorka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 153

Ja bym pominê³a to o poci±gaj±cym spojrzeniu Dodaj mo¿e co¶ o sympatycznej rozmowie

Widzisz b³±d w mojej wypowiedzi? Proszê popraw mnie na PW, bêdê wdziêczna
Matka Dyrektorka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-28, 18:30   #14
bezpaniki
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 360

A ja bym sie wkurzyla i wystraszyla na maksa, gdyby ktos, komu nie dalam do siebie kontaktu ani pozwolenia na prywatny uzytek, do mnie napisal. Nie dosc, ze mialabym swiadomosc, ze gosc wie gdzie mieszkam, to jeszcze wykorzytuje (niezgodnie z orawem!) dostep do moich danych osobowych, bo sobie ubzdural ze cos zainskrzylo.
Mialam kiedys podobna akcje z taksowkatzem i zrobilam mega afere w korporacji, tutaj rowniez od razu zgosilabym sprawe do pizzerii i mimo ze tam juz nie pracujesz, staralabym sie wyciagnac z tego jakies powazniejsze konsekwencje.
Zastanow sie dobrze zanim napiszesz, bo w najlzejszym wypadku mozesz miec nieprzyjemnosci ze strony chlopaka dziewczyny...
bezpaniki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-28, 22:09   #15
Konto usuniête

Cytat:
Napiszê w ten sposób:

Mo¿e byæ?
No muszê jednak przyznaæ, ¿e wziê³abym Ciê za jakiego¶ zboczeñca, gdybym przeczyta³a taki sms od Ciebie. Zw³aszcza ten tekst o pociagaj±cym spojrzeniu brzmi ¼le... Trzeba jako¶ delikatniej, subtelniej mo¿e, z przyjaznym nastawieniem... A tu trochê tak jakby¶ by³ jakim¶ stalkerem

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Doczyta³am, ¿e nie da³a Ci sama z siebie numeru telefonu... Je¶li mia³e¶ ten numer nei od niej, ale s³u¿bowo, to nie wiem czy to dobry pomys³ z pisaniem do niej w ogóle. Bo ka¿dy tekst mo¿e brzmieæ jak zaczepki potencjalnego zboczeñca...

Wyobra¼ sobie, ¿e Twoja siostra dostaje jakie¶ dziwne smsy od kolesia, który kiedy¶ zwyczajnie dostarczy³ jej pizzê i nagle odzywa siê po roku, nie wiadomo sk±d ma numer, nie wiadomo dlaczego wci±¿ j± pamiêta po takim czasie i jeszcze do tego pisze teksty o poci±gaj±cym spojrzeniu. Jak by¶ zareagowa³?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:19   #16
Vocoder
Raczkowanie

Wys³a³em, bez odpowiedzi, po temacie.

Ps. Zboczenie by³oby wówczas, gdy pisa³bym do faceta..
Stary 2014-05-29, 10:36   #17
Hikaru
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 106

O jezu, biedna dziewczyna, uzna³abym Ciê na psychola i tak jak wiza¿anka wy¿ej zrobi³bym spor± aferê.
.
Hikaru jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-05-29 11:36:33

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.