|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Nawi±zanie kontaktu z osob± spotkan± pól roku temu
Proszê o pomoc w pewnej wa¿nej dla mnie sprawie. Jaki¶ daleki czas temu, oko³o pó³ roku temu natrafi³em na pewn± dziewczynê i zapisa³em sobie kontakt do niej. Wówczas spotyka³em siê z kim¶ i chcia³em byæ w porz±dku wobec tej osoby - dlatego nie spróbowa³em siê z ni± skontaktowaæ.
W jaki sposób, jakimi s³owami mogê siê do niej zwróciæ, ¿eby wygl±da³o to autentycznie i przekonywuj±co? Naprawdê spodoba³a mi siê, by³a piêkna i mia³a bardzo mi³y, s³odki g³os oraz sympatyczne spojrzenie. Zale¿y mi, ¿eby spotkaæ siê z ni± i mieæ szansê j± poznaæ, ¿eby pó¼niej co¶ mog³o ewentualnie z tego wynikn±æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 759
|
Dot.: Nawi±zanie kontaktu z osob± spotkan± pól roku temu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 282
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dostarcza³em jej pizzê, by³a bardzo mi³a i mia³a serdeczne spojrzenie, zaprosi³a mnie do siebie, chwilê porozmawiali¶my. Nie umawia³em siê z ni± na nic. Wtedy dopiero wprowadza³a siê do miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
uparta chmura
Wiadomo¶ci: 8 658
|
Rozumiem, ¿e nr tel dosta³e¶ s³u¿bowo- zamawiaj±c pizze do domu podaje sie swój nr , czy dostarczaj±c pizze wymieniliscie sie prywatnymi numerami? jak to drugie to ¶mia³o mo¿esz siê odezwaæ
"Wiêkszo¶æ ludzi ma tyle szczê¶cia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2014-05-26 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Numer dosta³em s³u¿bowo, ale ja tam pracowa³em dorywczo i ju¿ dawno nie mam nic wspólnego. Czyli lepiej napisaæ, ni¿ dzwoniæ?
Oczywi¶cie na nic siê☠nie nastawiam, bo jestem prawie pewien, ¿e nie utkwi³em jej w pamiêci, ale chce spróbowaæ, a nó¿ siê uda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Napiszê w ten sposób:
Cze¶æ, wiem, ¿e mo¿esz siê zdziwiæ otwieraj±c tê wiadomo¶æ, ale nadal pamiêtam Twój ¶liczny u¶miech oraz poci±gaj±ce spojrzenie, dlatego zdecydowa³em siê napisaæ. Zaklimatyzowa³a¶ siê w nowym miejscu? Podoba siê Kraków? ![]() Mo¿e byæ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To podpiszê siê i bêdzie ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 853
|
Cytat:
![]() Lepiej dopisz do tego co¶ o sobie, jak siê poznali¶cie dok³adnie.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Ja bym pominê³a to o poci±gaj±cym spojrzeniu
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 360
|
A ja bym sie wkurzyla i wystraszyla na maksa, gdyby ktos, komu nie dalam do siebie kontaktu ani pozwolenia na prywatny uzytek, do mnie napisal. Nie dosc, ze mialabym swiadomosc, ze gosc wie gdzie mieszkam, to jeszcze wykorzytuje (niezgodnie z orawem!) dostep do moich danych osobowych, bo sobie ubzdural ze cos zainskrzylo.
Mialam kiedys podobna akcje z taksowkatzem i zrobilam mega afere w korporacji, tutaj rowniez od razu zgosilabym sprawe do pizzerii i mimo ze tam juz nie pracujesz, staralabym sie wyciagnac z tego jakies powazniejsze konsekwencje. Zastanow sie dobrze zanim napiszesz, bo w najlzejszym wypadku mozesz miec nieprzyjemnosci ze strony chlopaka dziewczyny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Doczyta³am, ¿e nie da³a Ci sama z siebie numeru telefonu... Je¶li mia³e¶ ten numer nei od niej, ale s³u¿bowo, to nie wiem czy to dobry pomys³ z pisaniem do niej w ogóle. Bo ka¿dy tekst mo¿e brzmieæ jak zaczepki potencjalnego zboczeñca... Wyobra¼ sobie, ¿e Twoja siostra dostaje jakie¶ dziwne smsy od kolesia, który kiedy¶ zwyczajnie dostarczy³ jej pizzê i nagle odzywa siê po roku, nie wiadomo sk±d ma numer, nie wiadomo dlaczego wci±¿ j± pamiêta po takim czasie i jeszcze do tego pisze teksty o poci±gaj±cym spojrzeniu. Jak by¶ zareagowa³? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wys³a³em, bez odpowiedzi, po temacie.
Ps. Zboczenie by³oby wówczas, gdy pisa³bym do faceta.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 106
|
O jezu, biedna dziewczyna, uzna³abym Ciê na psychola i tak jak wiza¿anka wy¿ej zrobi³bym spor± aferê.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.