|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Który najlepszy według WAS - POMÓŻCIE :(
Cześć WAM wizażanki
![]() ![]() czy Lancome - Adaptive czy Givenchy - Teint Miroir Mat czy Yves Saint Laurent - Teint Mat Purete czy może Clinique - Work Out Makeup All Day Wear Przeczytałam wszystkie WASZE recenzje na KWC i dalej nie mogę się zdecydować. Pomocy!!!! dzięki i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Który najlepszy według WAS - POMÓŻCIE :(
Wiele osób sugeruje się opiniami co do wybory podkłądu.I dobrze!Gdyż można dowiedzieć się wielu rzeczy o których nie piszą.Jednak to czy dany podkład jest dobry dla 100 lasek wcale nie znaczy że dla Ciebie też.Mogę powiedzieć,że malowałam przyjaciółkę Adaptivem Lancome na dyskoteke i nic jej się nie świeciłoprzez całą noc.Siostra kupiła sobie Clinigue i nie jest zły ,a co do 2 pozostałych nie wypowim się gdyż nie miałam z nimi styczności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Podobno z takich najlepszy jest Double Wear Estee Lauder, którego nie wymieniłaś
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ten pierwszy bedzie moim zdaniem naprawde dobry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
radze abys wszystkie przetestowala woaczas bedziesz wiedziala ktory sluzy Tobie ,polecam abys rozwazyla zakup Givenchy (bardzo dobry lekki)lub YSL jest naprawde swietny ,wszystkiego dobrego ps pozostaje rowniez dobranie koloru podkladu i tu niekoniecznie znajdziesz wlasciwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koniecznie je wszystkie przetestuj
Faktycznie o podkładzie EL Double Wear krążą dobre opinie a ja np, byłam z niego średnio zadowolona;-) Inny przykład to Guerlain Diviniora - na całej buzi pięknie się trzyma a na brodze mi się rozwarstwiał. Tak więc trzeba testować, testować i jeszcze raz testować. Jeżeli masz 4 faworytów to udaj sie do Sephfory i na początku poproś próbki dwóch, a jak je zużyjesz kolejnych dwóch. Podkład nałóż rano i zobacz jak się zachwuje w ciągu dnia: czy się nie ściera, nie waży, po jakim czasie buzia traci mat itp. Dopiero po takich testach podejmij decyzje i nie rób tego pochopnie bo nie są to tanie kosmetyki więc dobrze jakbyś była zadowolona ;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witaj cicha25,
ja osobiście miałam zarówno ten Lancome jak i YSL. Dla mnie o niebo lepszy jest ten drugi. Jednak tak jak piszą dziewczyny najlepiej wcześniej wypróbować. Ja brałam próbki z Sephory. To jest naprawdę dobre rozwiązanie, tym bardziej, że troszkę one kosztują. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro masz tych kilka typów, to wybierz się do perfumerii i poproś o próbki. Podkład jest dość trudnym w doborze specyfikiem, jako że u każdego spisuje się inaczej. Z wymienionych przez Ciebie miałam Lancome i YSL, i oba u mnie się dobrze spisywały (też mam cerę mieszaną ze skłonnością do przetłuzczania się). Ze swojej strony polecam Subli'mine Givenchy, czy podkłady Guerlain. Warto je wziąść pod uwagę ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.