|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie, czy poznając faceta..
..zwracacie uwagę na barwę jego głosu? (która wg naukowców o czymś świadczy - im bardziej gruby, niski głos, tym lepsze wyposażenie :P )
Pytam przez ciekawość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drogie Panie, czy poznając faceta..
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A Ty tropico jaki masz głos?
![]() Nigdy o takiej teorii nie słyszałam i jakoś ona do mnie nie przemawia. Nie zwracam na to większej uwagi, ale może czas zacząć haha ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
调解人
|
Na pewno głos jest jednym z TYCh elementów, które składają się na "to coś"
![]() Jednak nigdy poznając mężczyznę nie zastanawiam się nad jego głosem, nie analizuję i nie wnioskuję. Chociaż mój eks TŻ mniał niesamowicie ciepły, niski i męski ton glosu, który strasznie na mnie działał w poczatkach naszej znajomości.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam słuchać piosenek w wykonaniu mężczyzn o niskim głosie i uważam, że niesamowicie działają na wyobraźnię, jednak nigdy nie przeszłoby mi przez myśl, żeby kierować się barwą głosu mężczyzny w momencie poszukiwania partnera
![]() W teorie dotyczące wielkości męskiego wyposażenia po prostu nie wierzę i uważam, że są one wymyślane tylko po to, żeby dowartościować co poniektórych mężczyzn, którzy nie potrafią zaimponować kobiecie np intelektem albo niebanalnym poczuciem humoru, więc szukają potwierdzenia swoje wartości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jak się zastanowić, to zwracam ogromną uwagę, moje małe zboczenie
![]() ![]() ![]() A co do teorii dot. związku tonu głosu z przyrodzeniem => ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A co do głosów jako takich , to gdy po raz pierwszy rozmawiałam z moim TŻ przez telefon ton jego głosu mnie zafascynował - był taki ciepły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
mam tak samo ![]() ![]() ale nie dorabialabym do glosu zadnych dodatkowych teorii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teorii na temat powiązania różnych rzeczy z wielkością innych "rzeczy" jest jak dla mnie zdecydowanie za dużo żeby którąś z nich uznać za prawdziwą ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w taką teorie
![]() Ale zwracam uwagę na głos mężczyzny, a raczej na to czy głos pasuje do osoby, czy stapia się w spójną całość z właścicielem, Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyc, to jest bardzo intuicyjne i subiektywne zwracanie uwagi - przecież tylko mi może dany głos nie pasować do danej osoby ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja się załączam do wielbicielek niskich głosów, zarówno u analizowanych tu pod tym względem mężczyzn, jak i u kobiet. mnie natura zbyt niskim głosem nie obdarzyła; mój TŻ też nie ma niskiego głosu, ale nie jest to powodem żadnego zawiedzenia z mojej strony. Wystarczy że czasem posłucham Barry White'a
![]() Podobają mi się też "chrypki" w głosie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Rozeznanie
|
Heh
![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie słyszałam o tej teorii i nie biorę jej pod uwagę, ale na głos uwagę zwracam. Nie potrafię powiedzieć, jakie podobają mi się najbardziej, ale jeśli coś mnie w nim odrzuci, to ciężko mi przekonać się do reszty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Najpierw zwracam uwagę na oczy, a później na głos faceta. Trudno jest mi sprecyzować, jaki głos mnie przyciąga - musi w nim być to magiczne "coś"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dla mnie glos jest bardzo wazny.... chlopak ktorego pokochalam:/ ma taki fajny gruby glos... uwielbiam go sluchac...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja zwracam uwagę na głos poznanego faceta, może świadomie tego szczególnie nie analizuje, ale to napewno jeden z ważnych elemętów
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie najważniejsze są oczy, najlepiej wąskie, "kocie" oczy mojego Kielka.
A głos jest też ważny. Niski, zmysłowy męski głos szalenie na mnie działa. Ale nigdy nie pomyślałam, że to ma związek z hmmm...sporym wyposażeniem przez naturę. Mój Teżet ma zabójczy głos, taki ciepły, głęboki, szalenie męski i zmyslowy. Uwielbiam go. A poza tym też nie ma się czego wstydzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
najpierw zakochałam się w jego głosie
![]() ![]() kiedyś uwielbiałam jak do mnie dzwonił, mogłam go słuchac godzinami. teraz już się przyzwyczaiłam, ale z reguły na nowo poznanych osobach mój TZ robi piorunujące wrażenie ![]() kiedyś wygrał konkus radiowy, a kiedy poszedł odebrać nagrodę z miejsca zaproponowali mu pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No no no, Tropica, głodnemu chleb na myśli
![]() A swoją drogą... fajna teoria ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja nie widzę związku między głosem a "wyposażeniem". Zresztą poznając chłopaka zastanawiam się raczej jaki jest w środku a nie jaki ma sprzęt
![]() ![]() ![]() Mam paru kolegów którzy mają takie cienkie głosy i jak do mnie dzwonią i odbiera moja siostra to mówi "Jaaaaaki pedał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
fajnie gdy facet ma niski głos, ale dla mnie dużo ciekawsze jest to jak go moduluje, ile emocji umie przekazać tempem mówienia, pauzami itd., ale tak analizuję tylko w 'wyjątkowych okolicznościach', to są 'fajne dodatki': głos, gesty (przyrodzenie też fajny dodatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jak ma nieciekawy glos (co sie zdarza raczej rzadko) to zwracam uwage
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.