|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
mini trampolina dla dziewczynki
czesć dziewczyny.
Potrzebuję prezentu dla dziewczynki 2-letniej . Mała mieszka w Anglii i ma wszystko bardzo dobrej jakości( dziewczynka jest starsza niz moja córka więc jej rodzice wysyłają mi ciuszki z których mała wyrasta). Jestem im wdzięczna i chociaż nie mam wielkich funduszy chciałabym wysłać w podzięce ( i z okazji urodzin dziewczynki w tym miesiącu) prezent. Pomyślałam o mini trampolinie bo mała dużo skacze po łóżku. Na co zwrócić uwagę kupując taka trampolinę? Czy to dobry prezent dla 2-latki? czy jest bezpieczny? Jest też problem z wysłaniem, bo paczka musi się zmieścić w niewielki karton. Myślałam o czymś takim: http://trampoliny.pl/trampoliny-dla-...na-domowa.html tylko nie wiem czy dziecko nie musi mieć trampoliny z raczką. Posiadacie taki sprzęt w domu, w ogródku? Jestescie w stanie coś doradzić?; )) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mini trampolina dla dziewczynki
Według mnie taka trampolina jest bardzo niebezpieczna...bez siatki? bez żadnych zabezpieczeń?
![]() A może coś takiego? http://allegro.pl/trampolina-zamek-d...008951653.html niewiele droższe a bardziej bezpieczne ![]() Dzieci szwgierki dostały taki zamek na dzień dziecka w tamtym roku (były w biedronce bodajże wtedy) i super miały zabawę ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2014-03-07 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
bardzo fajna!! Nie za dziecinna dla dwulatki? Może to głupie pytanie ale nie znam żadnego dwulatka i nie wiem na jakim poziomie intelektualnym jest takie dziecko a nawet jakich jest mniej wiecej gabarytów
![]() Jest tylko taki mały problem że ja nie mam konta na allegro a wiem ze sie czeka na jakiś tam list aktywacyjny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dzieci szwagierki są w wieku: chłopiec 5 lat i dziewczynka 2 lata (tzn były jak dostały ten zamek
![]() ![]() A na allegro możesz robić zakupy bez aktywacji konta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
rzeczywiście, nie wiedziałam ze jest taka opcja: ) Mogłabyś coś napisać o jakosci tego materiału? Widziałaś ten zamek w realu i na pewno masz swoje zdanie na temat jego wykonania: ) Nie wiesz może jakie są mniej wiecej gabaryty takiej przesyłki ? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
córa dostała ten zamek dmuchany w tamtym roku
w tym zamku sa beznadziejne sznurki (te ścianki przywiązuje się sznurkami), mój mąż wszystkie wymieniał bo się urywały juz podczas wiązania. Poza tym zamek bardzo fajny, dwu-trzylatki u nasz szalały na min w lecie ![]() materiał jest ok, taki jak na większość dmuchanych zabawek do wody, trochę smierdział ale to i tak do ogrodu ![]() wymiarów pudełka nie pamiętam ale było spore i ciężkie natomiast trampolina moim zdaniem dal dwulatka się nie nadaje, niebezpieczna (akurat mam dwulatkę na stanie ![]() Edytowane przez danika Czas edycji: 2014-03-07 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zamek super
![]() ![]() ![]() ![]() Wymiarów opakowania też nie pamiętam...na pewno było dość ciążkie ale nie jakieś mocno dużo, bo te elementy były tak ciasno w nim poskładane... Edytowane przez monarika Czas edycji: 2014-03-07 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
jeszcze sie zastanawiam bo mała ma tyle zabawek, że prezentów od świąt jeszcze nie rozpakowała do końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moja lubi sie bawic w gotowanie, w zakupy (ma kase i zabawkowe pieniążki, wózek taki sklepowy), puzle poukłada czasem. W sumie nie bawi sie za dużo zabawkami teraz. A w ogrodzie ma swoje narzedzia ogrodowe (prawdziwe bo plastikowe nie zadawalały
![]() Wiesz co jeszcze jest fajne, taki fotel bujany dla dziecka z ikei ale ja niestety nie mam miejsca... Sent from my RM-941_eu_poland_377 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze się obawiałam trampoliny bo to ponoć bardzo urozowy "sport". Ale moja młoda uwielbia, u dziadkow ma, i jest bardzo ostrozna.
Cytat:
hmmm ciekawe, może bym kupiła na ogród
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jako osoba mieszkająca w uk śmiało mogę powiedzieć, ze najfajniejszym prezentem jaki dostaje dla syna z polski są książki dla dzieci
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Danika, ta huśtawka super!! Ja bym była szczęśliwa z takiej " bazy" gdybym była dzieciakiem
![]() Ewka, w UK nie można dostać polskich książek? Myślałam, że skoro jest polskie jedzenie to i książki . Jeśli nie to warto by było dorzucić jakąś ładnie wydaną ksiazkę z bajkami Ezopa na przykład: ) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak już chcesz coś kupić, to książki i moze rozejrzyj się za Brzechwą raczej ![]() Lub właśnie Poczytaj mi mamo.
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Znam też fajny sklep z meblami ogrodowymi i właśnie trampolinami http://www.trampolinowo.pl/trampolin...e/?profi=type4 wyglądają dosyć bezpiecznie, ale i tak dziecko o którym piszesz jest absolutnie za małe na tego typu rozrywku. Nie wiem z resztą czy w ogóle by chciało się bawić na trampolinie może zwyczajnie się bać. Lepiej kupić coś bezpieczniejszego, dzisiaj w sklepach z zabawkami masz naprawdę ogromny wybór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nasz 2-latek bardzo chętnie i aktywnie korzystał z trampoliny. Jedno baaardzo poważne wyzwanie to chęć skakania wraz z innymi dziećmi jednocześnie (u nas akurat maluchów z reguły wokół trampoliny kręciło się kilkoro). Absolutnie należy wprowadzić kolejność skakania pojedynczego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.