|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Nie potrafię się zakochać....
Miałam kilka nieudanych relacjii z facetami... Nieudanych to mało powiedziane prwdę mówiąc. Dużo to przeżywałam, bardzo dużo... a teraz..? nie potrafię się zaangażować w żadnego mężczyznę... Podobają mi się, pociągają mnie, ale nie potrafię zaufać nie potrafię się odkryć z emocjami, nie umiem... Najpierw podoba mi sie facet, następnie po kilku spotkaniach, gdy on wykazuje coraz większe zaangażowanie, ja robię kilka kroków w stecz i już nie ma we mnie emocjii... no nie potrafię... W jednym byłam naprawdę zakochana, ale skrzywdził mnie okropnie i nigdy więcej sobie nie pozwolę na taka nagość emocjonalną, zbyt mocno cierpiałam i nie chcę tego więcej...nie warto było... Kręci się wokoło mnie pełno mężczyzn, chcą się spotykać, umawiać, a ja czuję, że już nigdy się nie zaangażuję.. nie potrafię...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie potrafię się zakochać....
ja tez twierdziłam że nigdy się nie zakocham a jednak teraz już jestem z nim dwa lata
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie potrafię się zakochać....
Według mnie to kwestia czasu....ktoś bardzo cię zranił a rany niestety goją się baaaaaaaardzo wolno. Wydaje mi się, że zbyt mało czasu jeszcze upłynęło- wnioskuję z tego co piszesz- nie chcę się bawić w psychologa, ale miałam podobne przejścia. Upłynęło naprawdę sporo czasu zanim znowu zaufałam....poza tym był to ktoś bardzo , bardzo wyjątkowy i pokazał mi na nowo, że można kochać..... Obecnie jesteśmy narzecvzeństwem i w przyszłym roku bierzemy ślub. Głowa do góry- jeśli nie jesteś na coś gotowa to po prostu daj sobie czas i sama zobaczysz później zmiany. Trzymaj się ciepło i nie zadręczaj się tym wszystkim. Poza tym jrestem pewna, że ten stan niedługo minie.....wszystko biegnie ku lepszemu!!!!Trzymaj się ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.