Z³o¶liwy EX - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-05-21, 21:20   #1
kenzo18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Z³o¶liwy EX

Hej Dziewczyny !

Sytuacja jest nieco komiczna poniewa¿ mój by³y po krótkim czasie bycia ze mna z dnia na dzien zerwa³ ze mna bez powodu. Poczatkowo zgodzia³am sie utrzymywac z nim kontakt ale po ok 2 tyg poprostu powiedzia³am mu, ze mi to nie odpowiada. Pojecha³am na majówke do Grecji, wypocze³am. Po powrocie stwierdzia³am, ¿e musze zabrac od niego swoje rzeczy , zosta³am u niego iPoda i perfumy, wiec napisa³am mu sms, oczywiscie nie odpisa³. Z racji tego, ¿e nie sa to tanie rzeczy zadzowni³am i pierwsze co us³yszlam to " po co dzownisz mielismy nie utrzymywac z soba kontaktu?"poprosi³am uprzejmie o zwrot, na co on tonem pe³nym emocji i jakiegos dzinwego zadowolenia oznajmi³, ¿e (niby)jutro wyje¿dza i go nie bêdzie, wiec poprosi³am aby uzgodnil ze swoim wspo³lokatorem kiedy moge przyjsc i poprostu zabrac swoje rzeczy, oczywiscie, ze ani nie zadzwoni³ ani nie napisa³. Nie lubie siê prosiæ i nie le¿y to w mojej naturze, wiêc chyba na jaki¶ d³u¿szy czas po¿egnam siê z tymi rzeczami ....
A wy jak by¶cie postapi³y ?

Pozdrawiam.:mur :
kenzo18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 21:32   #2
summer_sadness
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 81
Dot.: Z³o¶liwy EX

Posz³abym osobi¶cie i zabra³a swoje rzeczy. Bez przesady, to Twoja w³asno¶æ - ³aski Ci nie robi. A tak swoj± drog± to burak z niego i tyle. Pewnie siê m¶ci, zero klasy i dojrza³o¶ci :banghead:
summer_sadness jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 21:42   #3
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
Napisane przez kenzo18 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny !

Sytuacja jest nieco komiczna poniewa¿ mój by³y po krótkim czasie bycia ze mna z dnia na dzien zerwa³ ze mna bez powodu. Poczatkowo zgodzia³am sie utrzymywac z nim kontakt ale po ok 2 tyg poprostu powiedzia³am mu, ze mi to nie odpowiada. Pojecha³am na majówke do Grecji, wypocze³am. Po powrocie stwierdzia³am, ¿e musze zabrac od niego swoje rzeczy , zosta³am u niego iPoda i perfumy, wiec napisa³am mu sms, oczywiscie nie odpisa³. Z racji tego, ¿e nie sa to tanie rzeczy zadzowni³am i pierwsze co us³yszlam to " po co dzownisz mielismy nie utrzymywac z soba kontaktu?"poprosi³am uprzejmie o zwrot, na co on tonem pe³nym emocji i jakiegos dzinwego zadowolenia oznajmi³, ¿e (niby)jutro wyje¿dza i go nie bêdzie, wiec poprosi³am aby uzgodnil ze swoim wspo³lokatorem kiedy moge przyjsc i poprostu zabrac swoje rzeczy, oczywiscie, ze ani nie zadzwoni³ ani nie napisa³. Nie lubie siê prosiæ i nie le¿y to w mojej naturze, wiêc chyba na jaki¶ d³u¿szy czas po¿egnam siê z tymi rzeczami ....

id¼ do niego w dniu, kiedy powinien byæ w domu, bez zapowiedzi.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 21:44   #4
kenzo18
Raczkowanie

nie mam pojêcia kiedy on powinien byæ w domu .... ;/
Stary 2014-05-21, 21:46   #5
ckin2u
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 361

idz, jak nie bedzie go w domu to bedzie wspolokator, no sorry ale to sa Twoje rzeczy. a on widze jest wielce urazony
ckin2u jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 21:51   #6
kenzo18
Raczkowanie

w³a¶nie z tym ura¿eniem to absolutny fenomen bo to jego inicjatywa z tym zerwaniem... faceci ....
Stary 2014-05-21, 22:17   #7
summer_sadness
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 81

Mo¿e my¶la³, ¿e bêdziesz go b³agaæ o szansê?
summer_sadness jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 22:34   #8
carpediem
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 937

Robi Ci na z³o¶æ, albo ma chrapkê na Twoje rzeczy. W zasadzie jedno i drugie mo¿e i¶æ w parze.

Posz³abym tam bez zapowiedzi. Masz prawo zabraæ swoje rzeczy, bo s± Twoj± w³asno¶ci±. Na Twoim miejscu na pewno domaga³abym siê ich zwrotu lub - w razie "napadu g³uchoty" faceta - odebra³a je osobi¶cie.
carpediem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 22:37   #9
raita
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 354

ja bym tak d³ugo chodzi³a, a¿ w koñcu mi kto¶ otworzy i odbiorê swoje rzeczy.

raita jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-21, 23:07   #10
kenzo18
Raczkowanie

czy ma chrapkê na moje rzeczy to nie wiem , bo sam te¿ ma ipoda. pewnie, ¿e robi mi na z³o¶æ ale dlaczego, wszystko jest tak jak chcia³, nie chce byæ ze mna to co mu to robi czy bêdzie z³o¶liwy czy nie.
Nie wiem czy poprostu tego nie olaæ, bo jestem w du¿ym procencie pewna, ¿e "nasyca siê" moj± bojow± postaw± - podoba mu siê to ;/
Stary 2014-05-22, 04:45   #11
Sabbath
Wied¼ma

Wiadomo¶ci: 12 013

Cytat:
Napisane przez kenzo18 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny !

Nie wiem, ile masz lat i proszê, nie traktuj tego jak przytyk, z³o¶liwo¶æ czy sarkazm, ale je¶li jeste¶cie m³odzi (przed albo niedu¿o po dwudziestce) poprosi³abym tatê, ¿eby siê z nim skontaktowa³ i poszed³ po rzeczy.
Tatê, bo doros³y, ma wiêc autorytet wynikaj±cy z wieku i zarazem jest to osoba, której mo¿esz ufaæ, a jej ¿±danie wydania Twoich rzeczy bêdzie uzasadniona.
Sabbath jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 05:58   #12
FashandRoll
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 203

Posz³abym gdy nie bêdzie go w domu, zabra³a swoje rzeczy i tyle.
FashandRoll jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-22, 07:22   #13
cava
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 121

Cytat:
Napisane przez FashandRoll Poka¿ wiadomo¶æ
Posz³abym gdy nie bêdzie go w domu, zabra³a swoje rzeczy i tyle.
Ale jak posz³a pod nieobecno¶æ i co¶ zabra³a?
A potem ch³opak ja oskar¿y ¿e na stole le¿a³o piêæ tysiêcy w kopercie i NIE MA! UKRAD£A!!!

Nie mozna sobie w³aziæ do nie swojego mieszkania pod nieobecno¶æ w³a¶ciciela/lokatora i sobie co¶ braæ i wynosiæ. No sk±d taki pomys³ w ogóle?

Zrobiæ jak radzi Sabbath. Poprosiæ ojca lub kogo¶ innego kto ma autorytet.

Kenzo18- masz racjê. Jego mo¿e ³echtaæ Twoja bojowa postawa. Mo¿e sobie roiæ ¿e to zawoalowana forma prób kontaktu z nim albo wrêcz "latania za nim"
Odpuszczenie, te¿ jest jakim¶ wyj¶ciem z tej sytuacji ile Ciê na to staæ finansowo.

Ale najlepsze wyj¶cie to za³atwienie tego przez kogo¶ jak sabbath radzi.

Z salamandr± w d³oni szed³em przez powierzchniê komety.
Liz Williams
cava jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-22, 07:22   #14
Filifjonka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 290

Je¶li chodzi o iPoda, to powiedz mu, ¿e jak mu tak zale¿y na nieoddawaniu, to mo¿esz to zg³osiæ na policjê.

Edytowane przez Filifjonka
Czas edycji: 2014-05-22 o 07:23 Powód: zamiana kropki na przecinek
Filifjonka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-22, 15:53   #15
201607111040
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 541

Pójd¼ do niego, a jak nie bêdzie chcia³ oddaæ to dzwon po policjê.
201607111040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 19:33   #16
201607040940
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 562

Cytat:
Napisane przez Sabbath Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, ile masz lat i proszê, nie traktuj tego jak przytyk, z³o¶liwo¶æ czy sarkazm, ale je¶li jeste¶cie m³odzi (przed albo niedu¿o po dwudziestce) poprosi³abym tatê, ¿eby siê z nim skontaktowa³ i poszed³ po rzeczy.
Tatê, bo doros³y, ma wiêc autorytet wynikaj±cy z wieku i zarazem jest to osoba, której mo¿esz ufaæ, a jej ¿±danie wydania Twoich rzeczy bêdzie uzasadniona.
fajny pomys³, Twój ojciec mieszka w tym samym mie¶cie? Zna exa?
201607040940 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-05-23, 07:30   #17
kenzo18
Raczkowanie

niestety , nie mieszka i nie zna go , jedynie ze s³yszenia
Stary 2014-05-29, 12:35   #18
201607040940
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 562

Jak sprawa siê rozwija Autorko?
201607040940 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-05-29 13:35:48

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.