|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zauroczenie?
Witajcie Wizażanki!
![]() Chciałabym podzielić się z Wami moim "problemem" i prosić Was o radę. Może zacznę od początku. Mam na studiach pewnego kolegę. Poznałam go niedawno. Od tej pory on zawsze siada koło mnie na wykładach, podchodzi i zagaduje przed nimi, jak na mnie patrzy to ma taki błysk w oku. Jak koło mnie siedzi i coś do mnie mówi to patrzy mi głęboko w oczy. Dobrze mi się rozmawia z nim. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że zaraz po wykładzie on ucieka, gdy jest jakaś przerwa również, mimo, że po niej mamy kolejne zajęcia i on na nich jest. Nie wiem co o tym myśleć. A Wy co o tym sądzicie? Czy on mnie tylko lubi, czy to coś więcej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zauroczenie?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jest po prostu miły, raczej nie jest to zauroczenie z jego strony. Gdyby chciał to by Cię gdzieś zaprosił, nie robi tego - widocznie nie jest zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
Patrzenie w oczy o niczym nie świadczy. Facet powinien ci zawisnąć wzrokiem na ustach, a potem zapuścić żurawia w dekolt
![]() Coś takiego czytałam niedawno na stronce poświęconej mowie ciała. Gdyby był zainteresowany, to zostałby z tobą w czasie przerwy. Ale może też mieć problemy z pęcherzem i do łazienki biega |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Takie patrzenie jeszcze o niczym nie świadczy. Wydaje mi się, że jest zwyczjanie miły.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a może leci na papierosa albo coś zjeść? albo ma znajomych w innych grupach i dlatego znika?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może wychodzi na szluga?
Zainteresuj go rozmową przed końcem wykładu i zobaczysz czy wyjdzie czy stanie obok Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.