|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Always on the run
|
wygodne sandalki do pracy
Poszukuje butow do pracy na lato. Mam waska stope, na dodatek bardzo podatna na otarcia. Kazde buty mnie obcieraja poza chyba kozaczkami, do ktorych wloze cieple skarpetki. Teraz musze kupic ciemne, w miare eleganckie sandaly, najlepiej na stabilnym grubszym obcasie lub niezbyt duzym koturnie. Wszystkie jakie mierzylam sa na mnie za szerokie, odstaja przy palcach. Moze komus przypadkiem wpadly w oko jakies waziutkie, dobrze wyprofilowane, przyjazne wrazliwym stopom letnie buty? Deichmann i CCC juz wykluczylam... Mial ktos moze do czynienia z butami Nessi?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wygodne sandalki do pracy
Też mam problem z wąską stopą i obcieraniem... Wczoraj byłam w CCC, nigdy nic wygodnego tam nie kupiłam, zmierzyłam te buty: http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/jennyfairy/324041 i byłam w szoku, nie czuć wysokości, miękkie, nic nie gniecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Always on the run
|
Dziękuję! Zajrzę tam chociaz te buty na zdjęciu wyglądają na szerokie.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
O to się nie martw, każde zdjęcie na ich stronie jest zrobione pod takim dziwnym kątem, że przód wydaje się wielki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.