|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() czerwcowy wątas kosmetyczny
Witam serdecznie w moim wątasku
![]() Sporo rzeczy z majowego jeszcze aktualne więc jeśli masz ochotę to luknij ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757607 ![]() ![]() ![]() WISH; ZAPACHY we flakonikach i odlewki RÓWNIEŻ JAKIEŚ CIEKAWE MĘSKIE A Z DAMSKICH zapachów szukam najpilniej odlewek , flakonów; CHLOE- LOVE INTENSE CHANEL- CHANCE DIOR J'ADORE EDP GIVENCHY- EAUDEMOISELLE GUCCI FLORA EDP FERRAGAMO SIGNIORINA DIOR HP , również SENSUELLE YSL- SAHARIENNE Z PIELĘGNACJI -wody termalne do twarzy,dobre kremy matujące do cery przetłuszczającej się ,oleje i dobre odżywki do włosów Z KOLORÓWKI Aqua Brow nr 40 lub 30 -może być ilość na wypróbowanie,chętnie z pędzelkiem lakiery,bazy i odtłuszczacze do hybrydy
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-06-13 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: czerwcowy wątas kosmetyczny
Sporo rzeczy z majowego jeszcze aktualne więc jeśli masz ochotę to luknij
![]() PAROWAR, PIELĘGNACJA,ZAPACHY,KSIĄŻ KI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757607 NA WYMIANĘ ; BVLGARI - JASMIN NOIR poj poczatk 100 ml, EDP tester, zostało trochę powyżej napisu Jasmi Noir a jako że flakon zwęża się dość mocno ku górze można założyć że jakieś 50 ml. Z wymianki z Jn24 - piękne ,jednak boli mnie od nich głowa ;/ MINIATURY- klasyka; Chanel -COCO Cartier- Panthere De Cartier 1,1 ml Versace - Gianni Caesars -Woman Extravagant Perfume 4 ml Trussardi Donna-pusty flakonik Azzaro - Oh Lala Ogólnie odnośnie miniatur -mam z wymiany,kompletnie nie znam tych zapachów gdyż to nie moja bajka jeśli chodzi o nuty więc nie wiem czy powinny pachnieć tak czy inaczej. POZA TYM NOWE; -ujędrniający scrub do ciała -serum antycellulitowe o podwójnym działaniu -zaawansowane serum antycellulitowe 5D -mgiełka fiołek i liczi -nawilżająca odżywka do włosów z olejkiem arganowym -gruboziarnisty peeling do twarzy głęboko oczyszczający -peeling głęboko oczyszczający z minerałami z morza martwego -krem do rąk i nóg z ekstraktem z lilii wodnej -krem pod oczy Anew Vitale -brwi w butelce DIVADERME black -róż do policzków The Body Shop -eyeliner Luxe -supertrwały eyeliner Extralasting -eyeliner w płynie superextend TUSZE; -superpodkręcający -Aerovolume NOWOŚĆ -SUPERSHOCK MAX -Supershock -konturówka do oczu czarna -błyszczyk ultralśniący -spray do utrwalania makijażu -lekki podkład SPF 20 ![]() ![]()
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-06-12 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- bvlgari
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za mini Pantere i Coco?
a ten kielich to Azzaro , Oh Lala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z poprzedniego wątku dary anioła i zapachy avon, widzisz co s u mnie?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej,
niestety, nic nie znalazłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam maskę za te 3 mini + jakaś książka
![]() Chanel -COCO Cartier- Panthere De Cartier 1,1 ml Caesars -Woman Extravagant Perfume 4 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, dzięki , jest lepiej ale jeszcze trochę czasu potrzebuję..
interesuje mnie wstepnie: ok100g balsamu z maslem shea z mydlarni o zapachu magnolii -parowar-rozumiem ,że nowy.papiery,gwarancje ma? ![]() -suszarka remington - nowa czy uzywana? -mam też suszarko-lokówkę do włosów Babyliss o taką-nowa czy uzywana? z olejków poszukuję najchętniej "zerówki" jakieś smakowe,masz może jakies? możemy spróbować coś uskładac, ale tak jak piszę na wątku nie liczyłabym na wymienkę wczesniej niż za tydzien.. ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- eh 11 moglyby byc dla męża,ja dla siebie 0 chce ![]() parowar,suszarka,suszarko-lokówka-bym chciała no i masło
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie robiłam odlewek i chyba nie chcę się tego podejmować
![]() Ale dziękuję za propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci szczerze, że nie znam tego zapachu, postaram się wypróbować w perfumerii i wtedy podejmę ostateczną decyzję... Ale gdybym miała Ci odlać, nawet nie mam atomizerka, ech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Uhm,właśnie sama nie wiem do końca jakbym ją widziała,zwłaszcza że myślę ostatnio z całkiem sporym opoznieniem :/
wiem , że buty reebok mam w trakcie negocacji z inną wiażanką,która była "pierwsza". z olejkow byśmy przygarneli:Sunny lemon i coffe, parowar,suszarkę,lokowko-suszarke,balsam magnolia od franciszka
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hm wszystko.nowe i z długa data. Od CIebie.nowy tylko parowar jak. Rozumiem ale bez gwarancji
.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Usatysfakcjonuje :tak:
Nie chcę się liczyć co do złotówki bo uważam , że i Jimmy i mydełka są wiecej warte niz pisałas ale moge oddac - Jimmy -ECOhysteria maska do włosów Mega odżywienie -Oil Therapy Argan Oil loton -Prosalon Nowy olejek do włosów argan oil -Oil Therapy Macadamia oil loton -100% naturalne mydło z woskiem pszczelim nowe -100% naturalne mydło z borowiną i kawą nowe -100% naturalne mydło z bursztynem nowe -Francuska Glinka Zielona Montmorillonite sypka 300g nowa za 2 olejki parowar suszarke lokowko-suszarke balsam magnolia
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-14 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.