|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bali Beauty House paznokcie?
Cześć !
Piszę ten post ponieważ szukam dobrego salonu gdzie robią paznokcie, a mianowicie hybryde. Czy słyszałyscie o Bali Beauty House w Krakowie? Ponoć ten salon jest nowy a juz robi zamieszanie wsrod konkurencji... Czy któraś byla? zależy mi bardzo bo ostatnio robiłam u kobiety i odprysnęły mi po tygodniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bali Beauty House paznokcie?
Ja tam bylam bo mieszkam niedaleko. Robilam zel na formie i hybryde. Wyszlo fajnie i dobrze sie trzyma, wiec ja polecam. Przy okazji, maja bardzo fajne wnetrze, zupelnie inaczej niz we wszystkich salonach w jakich do tej pory bylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej i sprawdzał ktoś Bali Beauty House?? Dostałam na targach ich ulotkę, stoisko było całkiem okej i ciekawe, a jak salon?? Ceny paznokci mają w porządku, a jak z wykonaniem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Odpowiedzi się nie doczekałam, więc postanowiłam przetestować na własnej skórze (paznokciach
![]() Z tego co widziałam to jest tam jeszcze fryzjer, kosmetyczka i masaże. Wrażenia po wizycie pozytywne, więc pewnie jeszcze się skuszę na wizytę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Bali Beauty House.
Wszystko byłoby pięknie gdyby nie nachalność Szefa, który za wszelką cenę chce sprzedać swoje usługi. Człowiek nie może się spokojnie zastanowić co chce bo on od razu " a to może hybridy ". Nie mówiąc o tym że prowadzi agresywną sprzedaż. Jakość wykonanej usług taka sobie robiłam pedicure . Pani kosmetyczka miała trzęsące się ręce i zacięła mnie dwa razy nie mówiąc o tym że nie posiadają podologicznej frezarki tylko jd 500. Wybór lakierów żaden szczerze powiedziawszy. Chciałam skorzystać z " tej najnowszej technologii " o której wszędzie wypisują. No ale gabinet kosmetyczny zaskoczył mnie tylko mikrodermabrazją, peelingiem kawitacyjnym i falami radiowymi . Gdzie ta najnowsza technika? Szczerze nie wiem a ceny bardzo wysokie. Nie polecam tego gabinetu nikomu bardzo sie zawiodłam bo na targach opowiadali niesamowite historie...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.