|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Porady dietetyka w internecie?
Hej!
Mam pytanko: czy w necie można zasięgnąć opinii dietetyka? wiem, że jest np. vitalia.pl, ale tam się drogo płaci za poradę. Tu na forum nie ma chyba dietetyka. Jedyne co znalazłam to to forum: http://ochoroba.pl/grupy/dietetyka Znacie inne? zależy mi na czasie, a nie mam kasy na dietetyka "zwykłego" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Porady dietetyka w internecie?
A tam po drugiej stronie może siedziec jakiś cwaniak z ksiażka, który costam o dietetyce wie, ale o studia dietetyczne się nie otarł, a Ty zapłacisz jak za zboze. Ja bym na to nie poszła.
Nie wiem z jakiego powodu chcesz odwiedzic dietetyka, czy poprostu chcesz schudnać, czy chcesz zasiegnąc porady odnosnie zywienia w jakiejs jednostce chorobowej. Jeżeli to pierwsze, poczytaj wątki na wizarzu i wątek z naszymi jadłospisami oznaczonymi literką "U". Poczytaj tu i tam o zdrowym żywieniu. Dietetyk problemów nie rozwiąze. Kazdy musi cos o zywieniu wiedzieć, bo potem znowu trzeba do dietetyka wracac Jezeli chcesz porady o zywieniu w chorobie, to tymbardziej wybierz sie do profesjonalnego dietetyka, ktoremu mozesz spojrzec w oczy, noi w dyplom, czy tam prawo wykonywania zawodu.
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2009-10-14 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja mogę polecic vanilla☠☠☠☠☠☠☠ ale musisz sama ocenić, zerknij sobie na ich stronke na facebooku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A ja sama prowadzę taką stronę, gdzie też udzielam porad dietetycznych również online. Myślę, że po tym co ktoś tworzy w sieci można poznać, czy jest oszustem i naciągaczem, czy rzeczywiście zna się na rzeczy. Jeśli strona jest tylko wizytówką można mieć pewne podejrzenia, natomiast jeśli ktoś na tej stronie umieszcza swoje autorskie teksty, prowadzi stronę na fb, to ciężko tu o oszustwo ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam moj narzeczony pracuje po 12 14 godz. W dzien nic je. Ale za to jak wraca wieczorem do domku to wtedy nadrabia za caly dzien. Moze mi cos poradzicie co moze zrobic zeby schudl i nie jadl tyle. czekam na odpowiedz.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Na tym forum pani dietetyk udziala porad:
http://forum.gazeta.pl/forum/f,1137,Odchudzanie.html
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
.
<ciach_reklama> Edytowane przez Dietetyk w Szczecinie Czas edycji: 2014-06-02 o 22:53 Powód: wykopalisko:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.