|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okres
Dzisiaj dostałam okres, rano brązowy a później się rozkręcił. Sęk w tym że na wkładce nie ma tego dużo a kiedy korzystam z toalety "wypływa" jakieś hm...dzisiaj to na pewno ok 1/3 szklanki krwi ze skrzepami łącznie.
To normalne? Zawsze mam dużo krwi na podpasce a teraz tak się dzieje. Od czego to zależy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Okres
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się, raz na jakiś czas może się zdarzyć, a wpływa na to mogą mieć różne czynniki zewnętrzne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie martw się! Z reguły mam bardzo obfity okres a czasami przebiega dokładnie tak jak opisałaś. Głowa do góry wszystko gra
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam czasem tak gdy podczas okresu długo siedzę bez ruchu, np. oglądam film albo czytam książkę. Jak po takim bezruchu później wstaję i idę siku to zdarza się że zaczyna wypływać to, co było jakby blokowane przez długotrwałe siedzenie. Wydaje się, jakby to były litry krwi, ale nie ma się zupełnie czym martwić, miesiączka nie jest jednostajnie obfita i na jej obfitość ma wpływ wiele rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.