|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wierszyk na zdjecie :)
bylam dzisiaj u fotografa bo wyrabiam sobei dowod i musialam zrobic zdjecia.
ale to nie jest istotne chodzi o to ze chce zdjecie dac mojemu Ukochanemu i poszukuje jakiegoś ładnego wierszyka na zdjecie dla ukochanej osoby ![]() moze znacie jakies ladne? z gory dziekuje za pomoc!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wierszyk na zdjecie :)
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
"Fotografia" Gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą, a zostanie tylko fotografia, to - to jest bardzo mało... wlasnie ten wiersz wpisalam mojemu lubemu na swoje zdjecie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ladne te wierszyki
![]() ale ja szukam takiego wyjatkowego dla wyjatkowej osoby z ktora chce spedzic cale zycie ![]() bo te w wiekszosci wspolnej przyszlosci nie wroza albo ktos chce zeby go ta osoba pokochala ![]() moze znacie jakie sinne, wyjatkowe? moze ja tez napisze co znam ![]() serce sercu serce dalo serce w sercu sie kochalo serce serce o to prosi niech je serce w sercu nosi! |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
"Zdjęcie to cząstka człowieka, który tęskni, kocha, czeka..."
Pozdowionka |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym umiescila jedna mysl
"Myslała, że został już tylko na fotografii z twarzą bez oddechu, tymczasem on jej tłumaczył że wieczność jest tylko jedna że już są razem choc się nie widzą tylko nieobecni są najbliżej..." Oczywiscie przerobilabym to wedlug płci osoby, ktorej zamierzasz to ofiarowac
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam tak:
"Pilnuj tego zdięcia nich ci się nie zgubi Bo na drugiej stronie jest ktoś, kto cię baaaardzo lubi" Pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a moze znacie jeszcze jakies?
![]() ja znalazlam jeszcze: Tobie siebie ja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
albo ktos chce zeby go ta osoba pokochala