|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do takiej sukienki?
Kupiłam sukienkę na wesele na lipiec i nie do końca wiem jakie dodatki do niej dobrać. Może powiem jaką mam koncepcję
a Was proszę o doradzenie ![]() Sukienka jest tuż przed kolano, jak na zdjęciu niebieska/chabrowa/kobaltowa (każda z koleżanek określa ten kolor inaczej ), mam do niej błękitne szpilki (również jak na zdjęciu), które mają jasnobrązową podeszwę. Myślałam (żeby nie było za dużo kolorów), dobrać jasnobrązową kopertówkę (mam taką w kolorze podeszwy szpilek (hehe wiem, że nikt nie będzie patrzył mi na podeszwy, ale tak się jakoś zgrało
Wkrótce Ż swojego M Mój marynarz Edytowane przez loocyna Czas edycji: 2014-06-03 o 21:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie dodatki do takiej sukienki?
Ja bym poszła w czarne dodatki typu pasek, torebka i buty co do biżu coś ze złota np:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Idealna Źona; )
|
dla mnie czarny jest smutnym kolorem jak do takiej sukienki i na wesele w Lipcu
ja bym dodala koloru Turkusowego :rolleyeshtt p://www.netkobiety.pl/t38827.html: albo pudrowy![]() tu masz podpowiedz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Też myślałam, żeby coś jasnego dodać do sukienki, dlatego myślałam o błękicie, beżu, ale i pudrowy róż chyba byłby świetny
chociaż nie jestem zwolenniczką różowych butów... Wolę neutralne kolory butów a ewentualnie inne dodatki bardziej odważne ![]() Ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? Będę wdzięczna
Wkrótce Ż swojego M Mój marynarz Edytowane przez loocyna Czas edycji: 2014-06-04 o 10:35 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Możesz dodać buty nude (pózniej je napewno założysz ) a torebkę w jakimś fajnym kontrastowym kolorze np.jakimś fluo lub pastelowym,pudrowym odcieniu( zależy co wolisz ),biżuteria albo jakieś duże kolczyki albo duży naszyjnik np.w kolorze torebki,albo coś delikatnego srebrnego lub złotego.....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym zaszalała na Twoim miejscu i założyła malinowe albo czerwone dodatki i złota biżuteria
![]() Zobacz jak fajnie się ta dwa kolory prezentują:
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Rzeczywiscie czerwone super
a malinowy kolor uwielbiam i pasuje do mnie, koralowy tez, wiec chyba pomysle o takim zestawieniu z malina dziekowac
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

a Was proszę o doradzenie 
), mam do niej błękitne szpilki (również jak na zdjęciu), które mają jasnobrązową podeszwę. Myślałam (żeby nie było za dużo kolorów), dobrać jasnobrązową kopertówkę (mam taką w kolorze podeszwy szpilek (hehe wiem, że nikt nie będzie patrzył mi na podeszwy, ale tak się jakoś zgrało 

:rolleyeshtt p://www.netkobiety.pl/t38827.html: albo pudrowy