|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kurtka/narzutka z frędzlami, gdzie dostanę?
Chodzi mi o model mniej-więcej taki jak na zdjęciu.
Czarna, najchętniej zamszowa lub udająca zamsz, niezapinana. Zdjęcie pochodzi z Allegro, ale to jest chyba kurtka ściągnięta z Aliexpress i na zdjęciach realnych wygląda niestety szmatkowato - co prawda nie udało mi się znaleźć zdjęć kurtki w wersji czarnej, ale beżowa wygląda fatalnie, a cena niestety jak na jakość bardzo wysoka - 180zł .W sieciówkach typu H&M, Pull&Bear, Bershka itp niestety niczego podobnego nie widziałam. Orientujecie się gdzie mogę dostać podobną narzutkę przyzwoitej jakości ? Dostępna albo stacjonarnie albo na jakiś polskich stronach, żebym w razie czego mogła zwrócić jeśli nie będzie pasowała ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kurtka/narzutka z frędzlami, gdzie dostanę?
W Zarze jest takie skórzane ponhzo z frędzlami:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ma...7p2484041.html
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To ponczo jest okropne , przepraszam, nie tego szukam. Szukam narzutki podobnej do tej ze zdjęcia z pierwszego postu, krótkiej i w ciemnym kolorze ( czarne, szare lub grafitowe ) . Na stronach chińskich jest tego sporo, ale raz, że na dostawę czeka się długo, a dwa, że jakość może być fatalna, wolałabym mieć możliwość obejrzenia na żywo albo chociaż opcję zwrotu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Tych kurtek jest na allegro pełno, również z wysyłką z Polski a więc z opcją zwrotu/wymiany/reklamacji. Np tu http://allegro.pl/czarna-kurtka-z-fr...222327427.html
Nie podałaś budżetu ale jesli zamsz naturalny to np. ta http://allegro.pl/zara-kurtka-skora-...234083958.html |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie na te z Allegro już patrzyłam, zresztą zdjęcie z pierwszego postu pochodzi z jednej aukcji, tyle, że realne zdjęcie tej kurtki ( akurat w kolorze beżowym - wkleiłam do załącznika ) raczej nie zachwyca, wydaje się strasznie szmatkowata, a kosztuje 180zł z przesyłką.
Ta czarna z Zary nie do końca odpowiada mi fason, te przykrótkie rękawy i to nie mój rozmiar. Wiem okropnie marudzę .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

.