|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Znajomość interentowa przeniesiona do reala
Dziewczyny liczę na waszą pomoc bo mam mały a może nieco większy dylemat.
Od 4 miesięcy znam się z M. Poznaliśmy się na jednym z portali gdzie można zamieszczać różne ogłoszenia w tym towarzyskie. Przez 3 miesiące korespondowaliśmy ze sobą przez internet, pisaliśmy, smsy i dzwoniliśmy do siebie. W końcu nieco ponad miesiąc temu spotkaliśmy się pierwszy raz. Z mojej strony może nie było jakiegoś wielkiego hurra jeżeli chodzi o wygląd M, ale nadrabia on bardzo, ale to bardzo charakterem i osobowością. (Teraz są już te motyle w brzuchu)Wszystko potoczyło się dość szybko. Po dwóch tygodniach pocałowaliśmy się pierwszy raz i teraz z każdym kolejnym spotkaniem a spotykamy się przynajmniej 3 razy w tygodniu przechodzimy dalej. Najpierw były głębokie pocałunki, mizianie, dotykanie przez ubranie aż ostatnio M zrobił mi palcówkę a ja zabawiłam się z jego "przyjacielem" robiąc mu dobrze ręką. Jest miło, nie przeszkadza mi ta forma dotyku i sprawiania sobie przyjemności, ale trochę się boję że jeszcze 2, 3 spotkania i M będzie chciał iść na całość. Zaznaczę że raczej nie chodzi mu tylko o seks ponieważ już poznałam jego rodziców, rodzeństwo i mają mnie już za swoją to samo jest z jego znajomymi. Wszyscy powtarzają że trafiłam idealnie, że M do dobry chłopak. Martwi mnie tylko to czy nie idzie to wszystko za szybko. Dodam że jestem dziewicą a mam już 27 wiosen. Mój stan dziewictwa jest skutkiem moich wcześniejszych poglądów(chciałam to zrobić po ślubie ale od 2 lat zmieniłam zdanie, jednak nie trafiłam wtedy na tego odpowiedniego) Mam wrażenie że M to facet dla mnie, boję się jak zareaguję na to że jeszcze nie uprawiałam seksu. Dodam że on jest 2 lata starszy ode mnie. Nie wiem co dalej robić, porozmawiać z nim, czekać jak rozwinie się sytuacja, iść na żywioł? Proszę o jakieś spostrzeżenia z waszej strony Edytowane przez Kira_lol Czas edycji: 2014-06-06 o 20:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Znajomość interentowa przeniesiona do reala
Porozmawiać. Jeśli mu na tobie zależy to zrozumie i zrobi wszystko, żeby ten pierwszy raz był dla ciebie idealny
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Znajomość interentowa przeniesiona do reaul
Dziewictwo to nie powód do wstydu
Obecnie coraz rzadziej decydujemy się na wstrzemięźliwość seksualną i uważam, że osoba, która się na to zdecydowała absolutnie nie zasługuje na wyśmianie (owszem, są pewnie takie przypadki ale świadczy to tylko i wyłącznie o kulturze, a właściwie jej braku). Poza tym to pewnego rodzaju zaszczyt być tym "pierwszym", więc głowa do góry !
|
|
#4 |
|
Erudycja
|
skoro juz tyle czekalas i czujesz ze to ten jedyny, to moze warto poczekac jeszcze trochę? Zalezy jaki to facet, ja, mimo ze dziewica nie bylam, to z moim Tżtem zaczynałam od zera. I zaluje, ze nie poczekalam, bo w sumie i tak dopiero z nm wszystkiego sie nauczylam. A jemu to nie przeszkadzalo, ze jestem niedoswiadczona. Jak to kiedys ujął, mogl mnie wszystkiego nauczyc po swojemu a bylam pojętną uczennicą
po wielu latach razem jestesmy juz super dopasowani ale i tak dalej wciaz uczymy się siebie nawzajem.
|
|
#5 |
|
wasza koleżanka
|
Porozmawiaj z nim, musiałby być burakiem by nie zrozumieć, że dziewica niekoniecznie chce iść na całość po kilku randkach. Jeżeli podobają ci się pieszczoty z nim to niech wszystko idzie łagodnie w jednym kierunku bez presji
.
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
szczerze mówiąc jak 27 letnia dziewica mówi że wszystko dzieje się zbyt szybko bo po dwóch tygodniach doszło do pocałunku to...
no po prostu, nie przesadzaj. |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Według mnie, nie. Według osób o innym światopoglądzie czy temperamencie - tak, bo są ludzie, którzy tylko po ślubie nie tylko uprawiają seks ale i całują się namiętnie bo inaczej to grzech. Do czego zmierzam: każdy ma swoje tempo i to czy idzie za szybko czy nie, powinnaś ocenić Ty sama i nikt inny. Jeśli dobrze się z nim czujesz w sytuacjach intymnych, po co się sztucznie hamować? To, że jesteś dziewicą wyjdzie przecież prędzej czy później i jeżeli to jest Twoja główna obawa, to po prostu z nim otwarcie porozmawiaj.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ale Autorce chyba nie chodzi o same pocałunki, a o całokształt tego co robią po nieco ponad miesiącu spotkań.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
no ale to nie jest gimnazjum, to już są dorośli ludzie i mówienie że po dwóch tygodniach randek pocałunek jest szybko, a że do stosunku dochodzi po miesacu... poznali się w nienaturalnych warunkach. w internecie. tak naprawdę spotykając się pierwszy raz znali się pewnie pięć razy lepiej niż gdyby byli po kilku randkach. taka specyfika związków z sieci, to nie jest kolega z klasy by zakochać się w nim przed maturą i pójść do łóżka po pół roku, jeśli jej to przeszkadza to powinna mu to zakomunikować ale według mnie nic tu sie nie dzieje szybko.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Porozmawiaj z nim, i nie rob nic pod niego czy ze strachu, bo to się jeszcze gorzej skończy.Tylko to na co masz ochotę, jak jemu zależy na czymś poważnym to poczeka.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Asji ma racje, tu nie chodzi mi o same pocałunki ale raczej o to że od pierwszego pocałunku przeszliśmy tak szybko to tej zaawansowanej formy pieszczot Nie jestem znów jakaś święta dziewica(choć naturalnie wciąż dziewica) ale macie rację muszę mu powiedzieć prawdę bo on napewno nie zdaje sobie sprawy że seks u mnie = zero doświadczenia |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a myślisz,że przy palcówce nie zauważył,że za ciasna jesteś?
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
wasza koleżanka
|
Ej, przez 3 miesiące pisania nie zahaczyliście o temat twojego dziewictwa?
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
A co to ma do rzeczy? Ciasna = dziewica? Bzdura.
|
|
|
#19 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Miałam raz ochotę mu powiedzieć ale stchórzyłam, ale teraz wiem że ten temat muszę podjąć najprędzej jak to możliwe |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Przemogłam się, powiedziałam i ulżyło mi. M powiedział się że się cieszy że jestem dziewicą. Obiecał mnie przeprowadzić przez wszystko a w nagrodę za moją odwagę w wyjawieniu prawdy zrobił mi minetkę po której miałam ochotę na więcej ale będziemy stosować metodę małych kroczków
Dzięki dziewczyny za pomoc |
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Dafuq
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
yyy małych kroczków? a to jakaś wielka różnica czy wsadzi Ci palec, język czy penisa? tu już za późno na małe kroczki
jak tak będziesz to odwlekać to będziesz mocno zawiedziona, nie wiem czego się spodziewasz, jak już miałaś orgazm to nie spotka Cię nic nowego, ewentualnie ze stresu może być nawet gorzej. Nie wiem skąd to całe celebrowanie pierwszego razu, jak jest dobrze to nie ma co czekać tylko się bzykać trzeba
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
[/COLOR]
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

.

jak tak będziesz to odwlekać to będziesz mocno zawiedziona, nie wiem czego się spodziewasz, jak już miałaś orgazm to nie spotka Cię nic nowego, ewentualnie ze stresu może być nawet gorzej. Nie wiem skąd to całe celebrowanie pierwszego razu, jak jest dobrze to nie ma co czekać tylko się bzykać trzeba