|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak pomóc przyjacielowi?
Mojego przyjaciela zdradzila dziewczyna, z którą byl około 6 m-cy.
Bardzo to przezyl i od tego momentu bardzo sie zmienil. Bawi sie dziewczynami, uwodzi by za chwile skrzywdzic. Nie wiem jak mam mu pomóc, porozmawiać z nim o tym??? Od tamtego wydarzenia minąl juz rok, czy on juz nigdy nie bedzie taki jak kiedys? Ma 23 lata Edytowane przez dzikiksiezyc Czas edycji: 2014-06-10 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak pomóc przyjacielowi?
Też mam jednego kolegę który tak traktuje dziewczyny, nie wiem czy jego dziewczyna go zdradziła bo nie mówi o powodach rozstania, ale był w niej bardzo zakochany, a ona go rzuciła i po 2-3 tyg już miała nowego chłopaka.
Wydaje mi się, że on musi nie spotkać dziewczynę która zawróci mu w głowie na dłużej, którą będzie szanował i tym tamtym ona przywróci mu "wiarę" w kobiety.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wrrr, nic mi tak nie działa na nerwy jak facecik, który bawi się uczuciami innych, bo biednego misiaczka skrzywdziła kiedyś jedna menda. Gdyby to był mój przyjaciel, to bym go opierdzieliła i wytłumaczyła, że zachowuje się jak idiota. Gdyby to nie pomogło, to pewnie przestałby być moim przyjacielem.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
musisz mi wytłumaczyć, że swoim zachowaniem rani niewinne dziewczyny. To nie jest sposób na odreagowanie, później będzie się czuł jeszcze gorzej... nie każda dziewczyna jest taka jak jego poprzednia i na pewno uda mu się znaleźć taką, która go nie skrzywdzi, ale musi dać temu szanse
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.