![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC Bershka, H&M, miętowe sandałki, Pull&Bear, Stradivarius, Mango, Zara i inne :)
Witam serdecznie
ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-07-04 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Bershka, H&M, miętowe sandałki, Pull&Bear, Stradivarius, Mango, Zara i i
Buty:
Sandałki miętowe, rozmiar 39, miałam je na sobie 1 lub 2 razy ![]() Koturny musztardowe - rozmiar 39, są bardzo wygodne, miałam je na sobie 1 raz, stan bdb
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Bershka, H&M, miętowe sandałki, Pull&Bear, Stradivarius, Mango, Zara i i
Ubrania nowe, niektóre z metkami jeszcze
![]() Pull&Bear – różowa bluzka na ramiączka, rozmiar S, nowa z metką Bershka – cudowna sukienka motyw kwiatowy, nowa z metką, rozmiar S, stan nowa Reserved - koronkowa rozkloszowana sukienka, oderwałam metkę ale miałam ją na sobie dwie godziny, rozmiar XS na S też dobra, stan nowa Reserved – nowy z metką, gałgankowa faktura, takie jak teraz są modne, kremowy, rozmiar S, cena na metce to 79,90 zł
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienki:
H&M – jeansowa, marmurkowa sukienka, jest extra, ma jeszcze plastik od metki, rozmiar S, stan idealny No name – koronkowa sukienka, ubrana 1 raz, rozmiar S, stan idealny New Look – sukienka w motyw jaskółek, granatowa, bardzo modna, nie miałam jej na sobie ani razu, tylko ją mierzyłam, rozmiar S, stan idealny Atmosphere – sukienka czarna w motyw kwiatowy, rozmiar S, stan idealny H&M – basicowa, szara sukienka, rozmiar S, stan bdb No name – sukienka w kwiatki z koronką, rozmiar S, stan idealny Atmosphere – sukienka w kwiatki, rozmiar XS/ S, stan bdb H&M - sukienka w serduszka pudrowo różowa, rozmiar S na XS też dobra, stan bdb Gina Tricot - sukienka w kokardki, zmniejszana do rozmiaru 36 można wypruć ten zapas materiału i będzie na osobę noszącą L, stan bdb Atmosphere - ażurowa tunika/sukienka, stan bdb, rozmiar S
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No name – sukienka w pudrowym różu, obcisła, rozmiar S, stan bdb
New look – tunika/sukienka w kwiatuszki, rozmiar z metki 12 ale ma regulowane ramiączka, dobra na S M i L, stan bdb Mohito – niebieska w pastelowe kwiatuszki, rozmiar M ale dobry również na S, stan bdb Reserved – kopertowy dekold, założona może 4 razy, stan bdb, rozmiar to S na XS też dobre Vila – koronkowa sukienka/tunika w kolorze kremowym, rozmiar S, stan idealny Bershka – czarna, obcisła sukienka, rozmiar S, stan bdb- Vero Moda - pudrowa sukienka w groszki, rozmiar S ale na M też będzie dobra, jest śliczna, stan bdb Bershka -stan idealny, wygląda jak nowa, rozmiar S Atmosphere - koronkowa sukienka, stan idealny, rozmiar XS Atmosphere - sukienka w kwiaty bez ramiączek, rozmiar 10 ale polecam na XS i S
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Atmosphere - sukienka w róże, rozmiar 14 ale ma regulowane ramiączka i nawet na S wygląda bardzo ładnie, na M będzie super, ma wadę która jest raczej mało zauważalna i w ogóle jej nie widać, ale zainteresowanych poinformuję oczywiście dokładnie
H&M - sukienka letnia, rozmiar S, stan bdb Promod - kobaltowa spódniczka, rozmiar S F&F - pudrowe rurki skinny, rozmiar M, stan idealny Zara - burgundowe rurki skinny, rozmiar S, stan bdb, trochę ciemniejsze niż na zdjęciu Cytrynowa koszula - można podwinąć rękawy i samą koszulę też (przepraszam, że nie jest wyprasowana), rozmiar uniwersalny jak dla mnie od xs do m Mango - krótkie spodenki z wystającymi kieszonkami floral, rozmiar S, stan bdb Aztecki wzór - spodnie alladynki, te typowe bardzo modne, rozmiar uniwersalny, mają gumkę w pasie, dobre na XS,S,M, mają małą wadę niewidoczną przy noszeniu na gumce F&F - spodenki rozmiar 146cm czyli takie XXS,XS, stan bdb Cubus - spodenki z wytarciami, rozmiar S, stan bdb
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Vila – koronkowa bluzka, rozmiar S, stan bdb
Reserved – bluzka, rozmiar S, stan bdb Bik bok – pudrowa bluzka, rozmiar S, stan idealny Reserved – bluzka, można przerobić na krótki rękawek, rozmiar S, stan bdb Cubus – oversize nude, rozmiar S, stan bdb H&M – koronkowa bluzka, rozmiar S, stan bdb Tajily Wajil – pudrowa koszulka, miałam na sobie 1 raz, rozmiar XXS ale to XS/S, stan idealny Cubus – błękitna bokserka, rozmiar XS/S, stan idealny H&M – koszulka z kolekcji divided, kawa z mlekiem, rozmiar S, stan bdb Pull&Bear – oversize z numerkiem, miałam na sobie 1 raz, rozmiar M, stan idealny H&M - koronkowa z kieszonką, rozmiar S, stan bdb
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Atmosphere - fioletowa bokserka, stan bdb, rozmiar S
Cieliste body, rozmiar XS Reserved - mgiełka w kwiatuszki, rozmiar S, stan bdb Cubus – bluza Brooklyn szaro-burgundowa, rozmiar L ale specjalnie kupiłam większą i nosiłam jako oversize, stan bdb No name – koszula w czerwoną kratę, chyba męska, ale kupowałam żeby nosić jako oversize na S, stan bdb No name – bluza w motylki w mocnym różu, założona może 2 razy, rozmiar XS/S, stan idealny Atmosphere - eko skóra rozmiar S stan idealny H&M jeansowa ramoneska, rozmiar XS na S też dobra stan bdb Gina Tricot - oversize w kolorze kremowym Gina Tricort - kardigan, kolor złamana biel, rozmiar S
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Stradivarius – spodnie szare z przetarciami (w rzeczywistości mniej widoczne niż na zdjęciu te przetarcia) były bardzo drogie, rozmiar S, stan idealny
Stradivarius – grafitowe baggy, miałam na sobie 1 raz, rozmiar 34 ale ja noszę 36 i były dobre, stan bdb No name – niebieskie, bardzo obcisłe Skinny Jeans, w rzeczywistości te przetarcia są mniej widoczne, nie mogłam tego dobrze uchwycić, rozmiar XS/S są świetne, stan bdb Fishbone – jasno błękitne rurki, jedna wystająca nitka więc stan oceniam na bdb- ale można ją oczywiście odciąć, rozmiar S River Island – rewelacyjne jasne z przetarciami boyfriend jeans, rozmiar 36, stan bdb Reserved – jasno-błękitne spodnie z ćwiekami, stan bdb=, rozmiar M ale na S fajnie leżą, mogą być jako boyfiriendy Bik bok – obcisłe spodnie khaki z ćwiekami, rozmiar M ale na S super leży, stan bdb= Fishbone – treginsy niebieskie, jak jeansy, stan bdb= ponieważ były noszone ale są w bardzo dobrym stanie, zdjęcie z lampą specjalnie aby uchwycić kolor, typowy ciemny jeans Bershka – czarne bryczesy, grubsze legginsy nie wiem dokładnie jak to nazwać, rozmiar z metki M ale ja polecam na S, są rozciągliwe zresztą więc M też powinna wejść, stan bdb= ponieważ nosiłam ale są ok. Vero moda - spódniczka nude, rozmiar S, stan bdb Bershka - spódniczka z kokardką, rozmiar S, stan idealny, miałam na sobie 1 raz na chwilę
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bershka - spódniczka z wysokim stanem, rozmiar S, stan bdb
Atmosphere - spódniczka jeansowa, rozmiar S, stan bdb Spódniczka czarna na gumę - stan db, widać zużycie po gumie, ale jest ok, rozmiar S,M,L Nietoperz ażurowy nude - rozmiar S Sweter biały na guziki - rozmiar S, stan bsb New look - sweter w panterkę, rozmiar S, stan db+ Koszula nocna w panterkę - rozmiar S, stan idealny, na M też ok Amisu - pudrowa sukienka, rozmiar S, stan bdb
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pensjonarka - zgaszony róż z czarnym kołnierzykiem, S, stan idealny
Jack&Jones - sukienka w kwiaty, rozmiar S, stan bdb Gina Tricot - koszulka rozmiar S stan bdb Piżama - rozmiar S, stan bdb Piżama z kwiatuszki - rozmiar góra 36/38 a dół 40/42, stan bdb- Piżama w gwiazdki - rozmiar S, stan bdb- Koszulka - rozmiar S na XS też ok Atmosphere - żółta sukienka, rozmiar 34, stan idealny Miętowe trampki - miałam na sobie 1 raz, rozmiar 40, na 39 też ok ja nosiłam trochę luźniejsze ale fajne ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za pumpy i dzinsowa kicke?
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1404468535
cos u mnie kochana? ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie, za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1404468688 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1404468959 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1404469298 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1404469298 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1404469531 ? ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
hej,
dwa razy wkleilas ta sama sukienke - czy mialabyc w jej miejsce jakas inna? lucky game to limitowanka - moglabym dobrac cos jeszcze w zwiazku z tym? ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1404468688 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1404468688
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hm wcześniej o inne dresy pytałaś, te niestety są już w negocjacjach, raczej je sprzedam na innym portalu.
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
a byłaby szansa zrobienia komuś zdjęcia w tej bluzce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1404468688 i czy mogłabym prosić o szerokość pod pachami??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
koszulę mogę oddać albo za sweterek albo za tą bluzkę koronkową - jak wolisz. A możesz mi podać szerokość pod pachami? W jakim stanie jest ta koszula??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.