Najlepszy OBÓZ 2014 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-03, 21:36   #1
MartaMb5
Przyczajenie

Talking

Najlepszy OBÓZ 2014

Hej! Rok temu byłam w Rimini z ok-tours i było za☠☠☠iście, w tym roku szukam czegoś podobnego . Mam 15 lat, więc do Hiszpanii pojechałabym za rok. Myślę że najlepszym wyborem byłaby Bułgaria, tylko Złote Piaski czy Słoneczny Brzeg? Jakoś bardziej skłaniam się do SB, czy był ktoś może w obu tych miejscach? Dobrze mi się wydaje że w ZP jest więcej Polaków, bo zależy mi by pod szlifować angielski , a tłumy Polaków nie będą do tego zbyt pomocne. A co do Złotych Piasków był ktoś z beaturu hotel Afrodyta?
MartaMb5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-18, 22:15   #2
Osa jeden
Przyczajenie

Dot.: Najlepszy OBÓZ 2014

Witam, zastanawialem się ostatnio o koloni Polsce po rocznej przerwie od kolonii zagranicznych. Pierwsza w 2011 była do Hiszpanii i mi się podobało, dosyć dużo wolneg czasu ale niestety opiekunowie często chodzili po pokojach i wyganiali spać czy rozganiali jakieś zgrupowania (można było czasami posiedzieć wieczorem u kolegów czy koleżanek, ale raczej trzeba było się przed nimi kryć, a jak złapali to znowu do pokoju). Raz wyszliśmy do klubu. Raczej nie było nam wolno nieprzychodzic na śniadania itd. Za rok w 2012 pojechaliśmy z trochę większą paczka do Bułgarii i ogólnie był luz, dużo wolnego czasu i raczej nie było problemów z wychodzeniem gdziekolwiek (kluby,sąsiednie kolonie), tylko czasami mogła być spina jak się nie wróciło na noc, ale tylko jak ktoś zauważył. Co do ludzi to większość miała powyżej 16 lat, było nawet dużo osób pełnoletnich od 18 do 21 lat. Na śniadania obiady i kolacje przychodził ten kto chciał, trzeba było przychodzić na zbiórki które były dosyć rzadko, opiekunowie byli spoko można było się z nimi dogadać. W Polsce chodziło by mi bardziej o kolonie gdzie będzie dość dużo osób, sąsiednich koloni , mała kontrola, fajne towarzystwo ogarnieci koledzy i ładne koleżanki ;-) najlepiej w wieku od 16 do 21 lat, wporzadku opiekunowie, fajnie gdyby były organizowane jakieś ogniska czy imprezy gdzie można by było się napić i ewentualnie wyjścia wieczorem do klubów. Interesowały by mnie wyjazdy nad morze, mazury najlepiej do jakiegoś większego miasta blisko zbiornika wodnego gdzie można by było spotkać dużo ciekawych ludzi. Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
Osa jeden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-01, 16:14   #3
MartaMb5
Przyczajenie

Niestety chyba w tym roku ja również nie pojadę za granicę, więc zostaje wyłącznie Polska. Z Buta organizowane są jakby obozy imprezowe w Ustce i Łebie. Nie wiem co mogę o tym sądzić, właśnie ile może być starszych osób i czy kadra byłaby wyluzować i myślę że największą nie wiadomo jakie są kluby w tych miejscowościach? Fajnie by było zebrać jakąś ekipę, nwm czy jadę sama czy z kumpelą.
Stary 2014-06-07, 18:40   #4
Me_ow
Przyczajenie

O, i na co padło? Ja również obmyślam jakąś Ustkę czy inną nadmorską miejscowość. Szkoda, że większość obozów w Polsce jest dla młodszych. Ofert typu 14-18 jest znikoma ilość, a 16-18 jeszcze nie spotkałam , więc ciężko coś wybrać.
Me_ow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-18, 17:47   #5
MartaMb5
Przyczajenie

Dokładnie. W Polsce ofert nie są zbyt interesujące, a z tego co czytałam to większość osób jest jednak młodszych. Myślę, że jeszcze poczekam z wyborem. Mam nadzieję że trafi się jakaś oferta last minut... może do bułgarii.
A jeśli znajdę coś interesującego nad polskim morzem, to dam znać
Stary 2014-07-02, 15:28   #6
MartaMb5
Przyczajenie

Wybrałam jednak Bułgarię Słoneczny Brzeg hotel Kokiche. Jadę z koleżanką, 15 lat. Jak ktoś chętny to zapraszam ;*
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości