|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
technik usług kosmetycznych - Gdańsk
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze dobrej szkoły policealnej na kierunku technik usług kosmetycznych w Gdańsku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: technik usług kosmetycznych - Gdańsk
Podłączę się - ja zastanawiam się nad tym czy robi WSKiU (Poznań, oddział w Gdyni) czy może jakieś studium za free. Chodzi o to, że kilka lat temu skończyłam studia na Akademii Morskiej (sporo mieliśmy chemii i laborek, ale generalnie niewiele z tego pamiętam) i mam juz tytuł mgr inż. nie jestem więc pewna czy powinnam naukę w takiej szkole zacząć od zwykłych studiów zakończonych licencjatem (2 lata) i ewentualnie robic magisterkę (koeljne 2 lata) czy może od razu walić na podyplomowe? tylko co mi to da?
A może odpuścić i zrobić studium? Albo poszukać dobrych kursów i skupić się na kursach? Zalezy mi na tym, żeby podejść do tego z głową. Nie chcę marnować czasu, chcę zdobyć rzetelną wiedzę, praktykę. Nie chcę, zeby wyglądało to tak, że pewnego dnia obudziłam się i postanowiłam zostać kosmetyczką. Zalezy mi na wiedzy z zakresu pielęgnacji ciała, twarzy, nie tylko "pazury i rzęsy" ![]() Dziewczyny, pomocy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.