|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
BARDZO nagłe zmniejszenie piersi
Szanowne Wizazanki. Moze to glupie pytanie ale czy znacie jakies przyczyny zmniejszania sie biustu?
Odkad pamietam mialam duze pelne jedrne piersi.. A teraz nagle w ciagu ok. miesiace staly sie o jakies 1.5 rozmiaru mniejsze i obwisle ![]() Moja waga sie nie zmienila wiec nie to jest powodem. Moze schudlam jakis kilogramik ale to raczej naturane wahania wagi.. Moze macie podobne doswiadczenia? Nie chce wyjsc na histeryczke ktora zalamuje sie malym biustem ale mam sporo kompleksow a piesi uwazalam do ej pory za moj najwiekszy atut i bardzo bym chciala zeby wrocily do dawnego rozmiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: BARDZO nagłe zmniejszenie piersi
Cytat:
![]() Na wielkosc piersi wplywa tez ogolny spadek wagi( bardzo szybko na to reaguja). Innych przyczyn niestety nie znam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Moje urosły jak zaczęłam brać tabletki i zmalały jak odstawiłam, więc kto wie, może faktycznie tabsy mają takie działanie. Niestety też nie wiem co mam teraz robić, bo w końcu miałam jakieś widoczne piersi, a teraz jestem znowu płaska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
eh teraz od tygodnia znowu biore tabletki ale inne juz. poza tym nawet jesli mi urosna to nie sadze zeby byly takie jak wczesniej. no ja mialam raczej naturalnie duze piersi i tabetki moze odrobine pomogly ale nie mialy na t zbyt duzego wplywu.. no ale czekam teraz moze te tabletki nowe cos zmienia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nie pomogę, ale chętnie dołączę się do wątku. Otóż mój biust też zmalał w ostatnim czasie.. nie jestem na żadnej diecie, nie biorę tabletek, ani nawet nie ćwiczę...:/
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
niestety to wina tabletek podejrzewam, kiedy zaczelam brac tabl kilka lat temu naprawde miakam piekne, duze piersi. Pozniej odstawilam tabl i zmalalaly mi piersi okropnie. Nie jest to tylko moje wrazenie , ale fakt, bo wszyscy moi znajomi pytali co sie stalo, zrobilam operacje zmniejszajaca czy co.....pozniej zaczelam brac z powrotem i biore do dzis, ale piersi nigdy nie wrocily do dawnej wielkosci, niestety..jak zmalaly raz to juz zostalo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie teraz podlamalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmmm w jakim jesteście wieku?
Po odstawieniu tabletek zeszło na pewno z organizmu trochę wody, itp. Poza tym czas i grawitacja robi swoje, jeżeli ktoś nie cwiczy, to skóra powolutku traci jędrnosc i biust opada, przez co robi się mniejszy optycznie. Tego procesu nie da się raczej odkręcic, może dobrze dobrany stanik chociaz trochę pomoże, zbierze biust spod pach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
to ewidetnie wina odstawienia tabletek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- a wiesz czy po tym jak znowu zaczelam brac tabletki to moze cos sie poprawic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Czyli odstawienie anty naprawdę może spowodować zmniejszenie piersi?Czy jest możliwe że do mniejszego rozmiaru niż sprzed brania tabletek ? Czy wystarczy brać tabletki przez np. 3 miesiące? Któraś z was była jeszcze w takiej sytuacji? np. po Novynette? Bardzo zależy mi na zmniejszeniu biustu i mam nadzieję,że może tym razem mi się uda.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
powiem tak ja zdecydowalam sie na branie tabletek anty i bralam novynette . mialam B male a jak przestalam brac to prawie nie mam nic ... takze nie polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.