BARDZO nagłe zmniejszenie piersi - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 22:03   #1
Wizazanka5000
Zakorzenienie

BARDZO nagłe zmniejszenie piersi

Szanowne Wizazanki. Moze to glupie pytanie ale czy znacie jakies przyczyny zmniejszania sie biustu?
Odkad pamietam mialam duze pelne jedrne piersi.. A teraz nagle w ciagu ok. miesiace staly sie o jakies 1.5 rozmiaru mniejsze i obwisle Moze mialo na to wplyw odtsawienie tabletek antykoncepyjnych? z tym ze odstawilam je jakies 4-5 miesiecy temu i tak nagle moje piersi by teraz na to zareagowaly?
Moja waga sie nie zmienila wiec nie to jest powodem. Moze schudlam jakis kilogramik ale to raczej naturane wahania wagi.. Moze macie podobne doswiadczenia?
Nie chce wyjsc na histeryczke ktora zalamuje sie malym biustem ale mam sporo kompleksow a piesi uwazalam do ej pory za moj najwiekszy atut i bardzo bym chciala zeby wrocily do dawnego rozmiaru
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-14, 23:40   #2
tranqil babe
Wtajemniczenie

Dot.: BARDZO nagłe zmniejszenie piersi

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Szanowne Wizazanki. Moze to glupie pytanie ale czy znacie jakies przyczyny zmniejszania sie biustu?
Odkad pamietam mialam duze pelne jedrne piersi.. A teraz nagle w ciagu ok. miesiace staly sie o jakies 1.5 rozmiaru mniejsze i obwisle Moze mialo na to wplyw odtsawienie tabletek antykoncepyjnych? z tym ze odstawilam je jakies 4-5 miesiecy temu i tak nagle moje piersi by teraz na to zareagowaly?
Moja waga sie nie zmienila wiec nie to jest powodem. Moze schudlam jakis kilogramik ale to raczej naturane wahania wagi.. Moze macie podobne doswiadczenia?
Nie chce wyjsc na histeryczke ktora zalamuje sie malym biustem ale mam sporo kompleksow a piesi uwazalam do ej pory za moj najwiekszy atut i bardzo bym chciala zeby wrocily do dawnego rozmiaru
Mysle ze wiazanie przyczyny z odstawieniem tabletek to sluszny trop......Jest to dosc czeste zjawisko, tym bardziej prawdopodobne, jezeli w trakcie brania tabletek piersi ci sie powiekszyly.

Na wielkosc piersi wplywa tez ogolny spadek wagi( bardzo szybko na to reaguja).
Innych przyczyn niestety nie znam

tranqil babe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-14, 23:42   #3
v-x-n
Wtajemniczenie

Moje urosły jak zaczęłam brać tabletki i zmalały jak odstawiłam, więc kto wie, może faktycznie tabsy mają takie działanie. Niestety też nie wiem co mam teraz robić, bo w końcu miałam jakieś widoczne piersi, a teraz jestem znowu płaska
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 09:18   #4
Wizazanka5000
Zakorzenienie

eh teraz od tygodnia znowu biore tabletki ale inne juz. poza tym nawet jesli mi urosna to nie sadze zeby byly takie jak wczesniej. no ja mialam raczej naturalnie duze piersi i tabetki moze odrobine pomogly ale nie mialy na t zbyt duzego wplywu.. no ale czekam teraz moze te tabletki nowe cos zmienia..
Stary 2009-03-15, 20:51   #5
infante
Zadomowienie

nie pomogę, ale chętnie dołączę się do wątku. Otóż mój biust też zmalał w ostatnim czasie.. nie jestem na żadnej diecie, nie biorę tabletek, ani nawet nie ćwiczę...:/
  • mniej narzekania
infante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 12:24   #6
missisipi42
Przyczajenie

niestety to wina tabletek podejrzewam, kiedy zaczelam brac tabl kilka lat temu naprawde miakam piekne, duze piersi. Pozniej odstawilam tabl i zmalalaly mi piersi okropnie. Nie jest to tylko moje wrazenie , ale fakt, bo wszyscy moi znajomi pytali co sie stalo, zrobilam operacje zmniejszajaca czy co.....pozniej zaczelam brac z powrotem i biore do dzis, ale piersi nigdy nie wrocily do dawnej wielkosci, niestety..jak zmalaly raz to juz zostalo...
missisipi42 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 14:57   #7
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missisipi42 Pokaż wiadomość
niestety to wina tabletek podejrzewam, kiedy zaczelam brac tabl kilka lat temu naprawde miakam piekne, duze piersi. Pozniej odstawilam tabl i zmalalaly mi piersi okropnie. Nie jest to tylko moje wrazenie , ale fakt, bo wszyscy moi znajomi pytali co sie stalo, zrobilam operacje zmniejszajaca czy co.....pozniej zaczelam brac z powrotem i biore do dzis, ale piersi nigdy nie wrocily do dawnej wielkosci, niestety..jak zmalaly raz to juz zostalo...

to mnie teraz podlamalas

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 15:22   #8
panierrka
Zadomowienie

Hmmm w jakim jesteście wieku?

Po odstawieniu tabletek zeszło na pewno z organizmu trochę wody, itp.

Poza tym czas i grawitacja robi swoje, jeżeli ktoś nie cwiczy, to skóra powolutku traci jędrnosc i biust opada, przez co robi się mniejszy optycznie.

Tego procesu nie da się raczej odkręcic, może dobrze dobrany stanik chociaz trochę pomoże, zbierze biust spod pach? No i pocwiczyc zawsze warto...
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 17:14   #9
Mascara
Raczkowanie

to ewidetnie wina odstawienia tabletek
Mascara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 17:33   #10
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Hmmm w jakim jesteście wieku?

Po odstawieniu tabletek zeszło na pewno z organizmu trochę wody, itp.

Poza tym czas i grawitacja robi swoje, jeżeli ktoś nie cwiczy, to skóra powolutku traci jędrnosc i biust opada, przez co robi się mniejszy optycznie.

Tego procesu nie da się raczej odkręcic, może dobrze dobrany stanik chociaz trochę pomoże, zbierze biust spod pach? No i pocwiczyc zawsze warto...
heh.. mam 20 lat wiec to chyba jeszcze nie pora na wiotczenie:P cwicze i staram sie je chociaz jakos ujedrnic zeby nie wygladaly tak zle mam nadzieje ze chociaz troche sie poprawia..

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Mascara Pokaż wiadomość
to ewidetnie wina odstawienia tabletek

a wiesz czy po tym jak znowu zaczelam brac tabletki to moze cos sie poprawic?
Stary 2009-03-20, 13:10   #11
scarlettmonroe
Rozeznanie

Czyli odstawienie anty naprawdę może spowodować zmniejszenie piersi?Czy jest możliwe że do mniejszego rozmiaru niż sprzed brania tabletek ? Czy wystarczy brać tabletki przez np. 3 miesiące? Któraś z was była jeszcze w takiej sytuacji? np. po Novynette? Bardzo zależy mi na zmniejszeniu biustu i mam nadzieję,że może tym razem mi się uda.

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 21:58   #12
Gosiaa2401
Przyczajenie

powiem tak ja zdecydowalam sie na branie tabletek anty i bralam novynette . mialam B male a jak przestalam brac to prawie nie mam nic ... takze nie polecam
Gosiaa2401 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości