4 lata związku bez seksu - same kłótnie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-27, 09:17   #1
felix13
Przyczajenie

4 lata związku bez seksu - same kłótnie

Witam,
To mój pierwszy post na tym forum, zdecydowałem sie aby go napisać aby poznać wasze opinnie i liczę na waszą pomoc.

Zacznę od początku..
Poznaliśmy się w liceum 3 lata chodziliśmy razem to tej samej uczelnie i postanowilismy być razem. Jestesmy razem od 4 lat. Razem mieszkamy od 3 lat i dziewczyna nie się się kochać ze mną. Wogóle seks nie jest przez nią akceptowany. Można powiedzieć na początku zwiąku około po 1,5 roku bycia razem postanowiłem przeprowadzic z nią rozmowe,na temat seksu zawsze tego unikała było to w grudniu po rozmowie obiecala mi że umówi się do ginekologa w celu konsultacji o antykoncepcje hormonalna, dlugo umawiala tą wizyte w końcu po okolo miesiąca miala ustalony termin. Specjalnie zwolnilem sie z pracy aby ją zawieść. Do dnia dzisiejszego nie wiem czy była na tej wizycie tak naprawdę powiadziała ze musi poczekac teraz kolejny miesiąć na konsultacje, a miala podobno recepte juz na tabletki. Ociągała się z wykupieniem w końcu wogóle ich nie kupiła, sądze że mnie oszukała grala na czas. Zabrałem ją na urlop w góry i mysłałem że będzie skłonna aby rozpocząć zycie seksualne ale to była najgorszy wyjazd w moim życiu, powiedziała zdecydowanie nie, do dnia dzisiejszego przypomina sie mi ta sytuacja a jak tak kocham góry i nawet podczas urlopu nie potrafilem sie nimi cieszyc po naszzej rozmowie.
Za bardzo jej ufalem, ona dobrze wiedziala ze jak cos powiem to moze sie palić i walić i będzie tak jak obiecałem, niestety z jej strony tak nie było . Zaczynała mnie coraz częsciej okłamywać, spotkania na boku, wypierała imprezy ze znajomymi niż przyjechać do mnie wiedząć ze nie widzieliśmy się 2-3 tygodnie. Próbowalem nadal z nią rozmawiac o rozpoczęciu życia seksualnego ale jak zwykle mnie zbywała ucinala temat nie potrafila porozmawiac. Jest dziewicą, i mówiła ze sie boi ze zajdzie w ciąże, tłumaczyłem ze są srodki antykoncepcyjne nawet na podwójnie tabletki i prezerwatywy. W końcu po 3 latach jakoś przypadkiem przy rozmowie oznajmiła ze ona chce ten pierwszy raz po ślubie czyli za jakies 5 lat, bo ona przed 30stką chce dopiero wyjść za mąż . I dowiedzialem się okłamywała mnie przez ten cały czas.
Na chwile obecną jest dość duży kryzys miedzy nami, przez ostatnie miesiace caly czas sie kłócimy , nie rozmawiamy się do siebie, -- odkryłem ze ona się umawia z 5 chłopakami na raz, na piwo, fantanny kino, wyjechała ostatnio na wesele z jakims obcym chłopakiem, nie wraca na noc.
Wiem że to moja wina po części bo ją za bardzo rozpieściełem miałem wiecej czasu wcześnie mniejszy wymiar pracy, miala gotowe sniadania, obiady kolacje, posprzątane w domu bo studiuje dziennie- jednym slowem przychodzila na gotowe, przyzwyczaiłem ją ze za wszystko płaciłem wyjazdy góry morze mazury do innych miast, zakupy , wypady do kina- ale nie bylo z jej strony na dzielenie sie oplatami jakoś na pół. nie wyszło to nigdy z jej inicjatywy, chyba za skąpa jest.

Wiem że dość długi post, ale prosze o opinnie co myslicie o niej - naprawdę ciężko tak życ rozmawialem z nia kilkanaście razy bez efekty.
felix13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 09:21   #2
Fortunessa
Raczkowanie

Dot.: 4 lata związku bez seksu - same kłótnie

To jest troll, nie wierzę że w realnym życiu ktoś może aż tak dawać się walić po rogach.
Fortunessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 09:41   #3
felix13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez felix13 Pokaż wiadomość
Witam,
To mój pierwszy post na tym forum, zdecydowałem sie aby go napisać aby poznać wasze opinnie i liczę na waszą pomoc.

Zacznę od początku..
Poznaliśmy się w liceum 3 lata chodziliśmy razem to tej samej uczelnie i postanowilismy być razem. Jestesmy razem od 4 lat. Razem mieszkamy od 3 lat i dziewczyna nie się się kochać ze mną. Wogóle seks nie jest przez nią akceptowany. Można powiedzieć na początku zwiąku około po 1,5 roku bycia razem postanowiłem przeprowadzic z nią rozmowe,na temat seksu zawsze tego unikała było to w grudniu po rozmowie obiecala mi że umówi się do ginekologa w celu konsultacji o antykoncepcje hormonalna, dlugo umawiala tą wizyte w końcu po okolo miesiąca miala ustalony termin. Specjalnie zwolnilem sie z pracy aby ją zawieść. Do dnia dzisiejszego nie wiem czy była na tej wizycie tak naprawdę powiadziała ze musi poczekac teraz kolejny miesiąć na konsultacje, a miala podobno recepte juz na tabletki. Ociągała się z wykupieniem w końcu wogóle ich nie kupiła, sądze że mnie oszukała grala na czas. Zabrałem ją na urlop w góry i mysłałem że będzie skłonna aby rozpocząć zycie seksualne ale to była najgorszy wyjazd w moim życiu, powiedziała zdecydowanie nie, do dnia dzisiejszego przypomina sie mi ta sytuacja a jak tak kocham góry i nawet podczas urlopu nie potrafilem sie nimi cieszyc po naszzej rozmowie.
Za bardzo jej ufalem, ona dobrze wiedziala ze jak cos powiem to moze sie palić i walić i będzie tak jak obiecałem, niestety z jej strony tak nie było . Zaczynała mnie coraz częsciej okłamywać, spotkania na boku, wypierała imprezy ze znajomymi niż przyjechać do mnie wiedząć ze nie widzieliśmy się 2-3 tygodnie. Próbowalem nadal z nią rozmawiac o rozpoczęciu życia seksualnego ale jak zwykle mnie zbywała ucinala temat nie potrafila porozmawiac. Jest dziewicą, i mówiła ze sie boi ze zajdzie w ciąże, tłumaczyłem ze są srodki antykoncepcyjne nawet na podwójnie tabletki i prezerwatywy. W końcu po 3 latach jakoś przypadkiem przy rozmowie oznajmiła ze ona chce ten pierwszy raz po ślubie czyli za jakies 5 lat, bo ona przed 30stką chce dopiero wyjść za mąż . I dowiedzialem się okłamywała mnie przez ten cały czas.
Na chwile obecną jest dość duży kryzys miedzy nami, przez ostatnie miesiace caly czas sie kłócimy , nie rozmawiamy się do siebie, -- odkryłem ze ona się umawia z 5 chłopakami na raz, na piwo, fantanny kino, wyjechała ostatnio na wesele z jakims obcym chłopakiem, nie wraca na noc.
Wiem że to moja wina po części bo ją za bardzo rozpieściełem miałem wiecej czasu wcześnie mniejszy wymiar pracy, miala gotowe sniadania, obiady kolacje, posprzątane w domu bo studiuje dziennie- jednym slowem przychodzila na gotowe, przyzwyczaiłem ją ze za wszystko płaciłem wyjazdy góry morze mazury do innych miast, zakupy , wypady do kina- ale nie bylo z jej strony na dzielenie sie oplatami jakoś na pół. nie wyszło to nigdy z jej inicjatywy, chyba za skąpa jest.

Wiem że dość długi post, ale prosze o opinnie co myslicie o niej - naprawdę ciężko tak życ rozmawialem z nia kilkanaście razy bez efekty.
Myślicie że jest skłonna teraz do zdrady, skoro mowiła o seksie po ślubie i czy ten związek ma jakieś szanse w ogóle ?? Wiem ostatnio że jak jechała na wesele to miala okres i chciała od kolezanki jakis dobbre proszki żeby jej przeszło. Czy mogło coś dojść na weselu ? - czy tak by była teraz tak otwarta na seks. Bo dotychczas najlepiej żeby po prostu jej potrzeby zapewnic, nawet przy zbliżeniu to ona wychodziła z założenia zeby ona tylko szczytowala, podczas masturbacji i od razu szła spac odwracając sie i zostawiała mnie tak na lodzie po prostu. Nie rozumiem jej już naprawdę - pomóżcie mi proszę czy to normalne czy chore czy w ogóle coś odwracalne ??

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Fortunessa Pokaż wiadomość
To jest troll, nie wierzę że w realnym życiu ktoś może aż tak dawać się walić po rogach.
Tak bardzo mi zależalo na niej, potrafiłem wszystko porzucić aby być spotkać się spędzić czas, teraz mam wymiar godzin 13 dziennie i od kilku msc i kryzys między nami .

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Ostatnie tygodnie tylko przesiaduje przed fb i pisze umawia sie z kolesiami po kolei naliczyłem juz 8 - to chore według mnie jak mozna jeszcze innych robic w balona i sądze ze tez ich naciąga. - Czemu mnie to spotkało ?? Help me
Stary 2014-06-27, 09:54   #4
Picotement
Raczkowanie

felix13, co za smutny, bardzo smutny post
współczuję Ci, bo chciałeś swojej kobiecie nieba uchylić a Ona Cię wykorzystała.
czas najwyższy odciąć się i poszukać kogoś kto doceni Twoje starania i odwzajemni się tym samym.
dziwi mnie też że to ciągnęło się tyle czasu. seks to istotny aspekt związku i nie wiem jak można nie dogadać się w tej kwestii w ciągu 4 lat związku- wiele by to ułatwiło i zaoszczędziło rozczarowań.

głowa do góry! na świecie są babeczki które doceniają dobrych partnerów, obyś na taką trafił
Picotement jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:10   #5
201803290936
Konto usunięte

W ogóle Ci nie współczuję, bo sorry, ale widziały gały, co brały. I nie wiem po co to ciągnąłeś, skoro widziałeś jak się sprawy mają (nie trzeba być geniuszem, aby pewne rzeczy zauważyć dość szybko). Zmarnowałeś jakieś 3 lata życia (bo jeszcze pierwszy rok można uznać za czas poznawania się w związku, docierania etc.). Wyhoduj sobie w końcu jaja i zakończ ten niezdrowy i z leksza nienormalny związek.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:12   #6
Missandei
Raczkowanie

Mam swoją teorię - ktoś inny ją rozdziewiczył, więc teraz nie chce się zgodzić na seks żeby się nie wydało
Missandei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:16   #7
felix13
Przyczajenie

Jak najbardziej widziały gały co brały, ale chcialem dla nie jak najlepiej i mialem nadzieje ze wszystko sie ułozy i ona zrozumie aspekty związku ostatnie msc pokazały co innego . Gania się za innymi - nie ma już chyba żadnej siły by przywrócic to co kiedyś było - rada dla innych jeśli będzie więcej dawać od siebie to wlasnie tak to się kończy, jedno sie stara a drugie olewa i wszystko się wali.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-27, 10:19   #8
kennedy
Zakorzenienie

sorry ale czemu az 4 lata czekasz?

zmarnowany czas.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:22   #9
Individualist
Rozeznanie

Bardzo dziwna relacja, dziwie się że trwa to tyle czasu i w taki sposób a Ty nadal w tym siedzisz. Daj sobie z nią spokój bo marnujesz sobie życie i wyciągnij wnioski na przyszłość.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-27, 10:25   #10
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Bujjjda na resorach a nie zwiazek.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:26   #11
felix13
Przyczajenie

Ale żeby przez 4 lata nie dotarło do niej że seks może nie jest najważniejszy w związku, ale nie ma co się oszukiwać ze po takim czasie chciało by się coś rozwinąć w łóżku, a nie cały czas monotonia tak samo,, nawet nie wie jak zrobić przyjemność" w łóżku najważniejsza jest ona taka egoistka się zrobiła aby to dla niej było dobrze, a reszta jej nie obchodzi,- nawet przez 4 lata nie wyszła z inicjatywą, seksu oralnego ja to proponowałem, ale ona znów mówiła nie nawet tylko z mojej strony, aby mogla szczytowac- tylko ograniczała sie do palcówy ;/ chyba powinno się w łóżku caly czas cos urozmaicac, jak przez 4 lata mozna spędzać noc tylko z palcówy ?? Kolejny aspekt nawet ona nie chce myslec o depilacji okolic intymnych, wiele razy o to prosiłem nawet zaaranzowałem taki wieczór wszystko gotowe, stwierdziała ze jej to nie potrzebne. Nogi goli, a okolic intymnych nie ;/ to przecież normalne że kobiety powinny depilować, takie moje zdanie.- nawet na plazy jak bylismy to bylo mi az wstyd w jej imieniu tego aspektu/ Co jest nie tak, jak wogóle jej cos mozna bylo przetłumaczyc, przesyłam info z neta, chciałem z nią czytać, i fora gdzie właśnie takie tematy łóżkowe i depilacji i nie nie pomagało --
Stary 2014-06-27, 10:30   #12
Mija62
uparta chmura

Autorze, ty znasz tą dziewczynę, nas nie pytaj, bo my możemy sobie jedynie gdybać, od siebie mogę tylko przypuszczac, ze skoro dziewczyna ma taki dystans do sexu, to nie sądzę ze ona ma rozdwojenie jazni i przy tobie udaje dziewice a z innymi uprawia sex jak sport...nie popadajmy w paranoje.
Stary 2014-06-27, 10:31   #13
felix13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
sorry ale czemu az 4 lata czekasz?

zmarnowany czas.
Właśnie przekopywałem podobne tematy na forum i kochałem ją bardzo i nadal wierzyłem ze sama pewnego dnia zrobi mi niespodzianke ze mnie zaskoczy - rady były zeby nie naciskac i dać czas - ale Boże ile można tego czassu dać chyba i tak już za długo 4 lata wyjęte z życia, bo mowiła ze jak przestane o tym mówić to sama wyjdzie kiedys z inicjatywa. nie pytał przez pół roku to dość długo, jak spytałem to kłotnia że znów zaczynam temat, więc coś nie halo
Stary 2014-06-27, 10:31   #14
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale żeby przez 4 lata nie dotarło do niej że seks może nie jest najważniejszy w związku, ale nie ma co się oszukiwać ze po takim czasie chciało by się coś rozwinąć w łóżku, a nie cały czas monotonia tak samo,, nawet nie wie jak zrobić przyjemność" w łóżku najważniejsza jest ona taka egoistka się zrobiła aby to dla niej było dobrze, a reszta jej nie obchodzi,- nawet przez 4 lata nie wyszła z inicjatywą, seksu oralnego ja to proponowałem, ale ona znów mówiła nie nawet tylko z mojej strony, aby mogla szczytowac- tylko ograniczała sie do palcówy ;/ chyba powinno się w łóżku caly czas cos urozmaicac, jak przez 4 lata mozna spędzać noc tylko z palcówy ?? Kolejny aspekt nawet ona nie chce myslec o depilacji okolic intymnych, wiele razy o to prosiłem nawet zaaranzowałem taki wieczór wszystko gotowe, stwierdziała ze jej to nie potrzebne. Nogi goli, a okolic intymnych nie ;/ to przecież normalne że kobiety powinny depilować, takie moje zdanie.- nawet na plazy jak bylismy to bylo mi az wstyd w jej imieniu tego aspektu/ Co jest nie tak, jak wogóle jej cos mozna bylo przetłumaczyc, przesyłam info z neta, chciałem z nią czytać, i fora gdzie właśnie takie tematy łóżkowe i depilacji i nie nie pomagało --
to czemu z nia nie zerwales.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2014-06-27, 10:33   #15
yoona
Zakorzenienie

troll jak nic, nie wierzę, że istnieje ktos, kto patrzy jak jego kobieta spokojnie randkuje z 8 facetami a on placze na forum i pyta, czy jest jakas szansa. wiekszego frajerstwa na oczy ne widzialam.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:37   #16
felix13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
troll jak nic, nie wierzę, że istnieje ktos, kto patrzy jak jego kobieta spokojnie randkuje z 8 facetami a on placze na forum i pyta, czy jest jakas szansa. wiekszego frajerstwa na oczy ne widzialam.
nie płaczę i nie pytam sie czy jest szansa na ten związek skąd takie wnioski- lecz chce wyciągnąć wnioski co o niej myslicie, i jak takie rzeczy na przyszlosc rozwiązywac bo to juz temat zamkniety,
Stary 2014-06-27, 10:38   #17
yoona
Zakorzenienie

ile macie lat?

Blogowy świat

Stary 2014-06-27, 10:40   #18
felix13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
to czemu z nia nie zerwales.
zrywać z powodu braku seksu- jesli sie kogos kochalo ? to chyba malo poważne, jesli tylko taki powód teraz doszła zdrada i jest po związku

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ile macie lat?
23 obydwoje
Stary 2014-06-27, 10:41   #19
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
to przecież normalne że kobiety powinny depilować
nic nie powinny, ewentualnie mogą.

co o niej myślmy? to chyba jasne. to ne jest tak, że zaduzo dawałeś i ją rozpieściłeś. Po prostu trafiłes na egzemplarz, ktory nic do Ciebie nie czuje, nie szanuje Cie (troche sie nie dziwie, bo dajesz sie traktowac jak podnóżek, to jak tu szanować?) a jest jej z Toba wygodnie i tyle.
Jak rozwiązywać takie problemy w przyszłości? Wystarczy znaleźć swoje jaja.

Blogowy świat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-27, 10:42   #20
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
zrywać z powodu braku seksu- jesli sie kogos kochalo ? to chyba malo poważne, jesli tylko taki powód teraz doszła zdrada i jest po związku

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

23 obydwoje
Przeciez ona ci klamala prosto w oczy. O seksie o ginekologu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 10:44   #21
Merys
Zakorzenienie

Cytat:

23 obydwoje
Zerwać bo, kobieta Cię ciągle oszukiwała i zwodziła. Miała głęboko w poważaniu Twoje uczucia. To się działo jeszcze przed zdradą.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 11:05   #22
kiciun
Rozeznanie

Co o niej myślę? "Skąd taki egzemplarz wytrzasnąłeś" "Okropna dziewucha"

Ale bardziej się zastanawiam "Jak można być z kimś takim" "Jak można pozwalać się tak traktować" "Jak można być tak bezwolnym, ślepym, naiwnym...i znalazłabym więcej epitetów ale nie chcę Cię obrażać"
"Co jest nie tak z autorem, że tkwił w takim bagnie, znosi zdrady, kłamstwa, jawne kpiny z niego, poniżanie"
A jaka rada na przyszłość? To proste, jak ktoś Cię źle traktuje, to zrywasz i szukasz lepszej dziewczyny. Zacznij sie szanować, a nie dajesz po sobie jeżdzić jak po szmacie, bo koffasz. Jak można kochać taką osobę? Zresztą miłość przeminie, poznasz kogoś innego i tyle.
kiciun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 11:13   #23
jolaaa91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Missandei Pokaż wiadomość
Mam swoją teorię - ktoś inny ją rozdziewiczył, więc teraz nie chce się zgodzić na seks żeby się nie wydało
Taki sam wniosek mi się nasunął
Autorze, weź się w garść i kopnij tą dziewuchę w pupę!
Przecież taki związek to jakaś paranoja, ja nie wiem jak Ty to wytrzymałeś przez tyle czasu
Niezłego poroża się musiałeś dorobić
Stary 2014-06-27, 11:30   #24
Minna
Zielona Driada

Niewiarygodna historia

Chłopie...darowałabym sobie tą dziewczynę na Twoim miejscu. Już nawet nie chodzi o to, że nie ma seksu, ona zwyczajnie Cię okłamuje, wodzi za nos i klasycznie wykorzystuje, a tak naprawdę nawet nie wiesz co robi, gdzie i z kim.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 11:37   #25
justynkag10
Zadomowienie

A mnie dziwi, że 4 lata jakoś wytrzymywałeś bez seksu, a teraz nagle robisz z tego problem. Przecież wiedziałeś na co się piszesz. A co do depilacji to skoro ona nie chce to nie wydaje mi się, że powinieneś ją do tego zmuszać.
I myślę, że jesteś tak bardzo napalony na zaliczenie jej, że widzisz problem tylko w tym, że ci nie chce dać, a jakoś nie widzisz tego, że umawia się z innymi.

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Książki 31/2016r.
Filmy 462/2016r.

2017r.:
Filmy - 305

justynkag10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 11:41   #26
Minna
Zielona Driada

Jednak chyba troll

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 11:42   #27
kennedy
Zakorzenienie

[QUOTE=felix13;47065052]zrywać z powodu braku seksu- jesli sie kogos kochalo ? to chyba malo poważne, jesli tylko taki powód teraz doszła zdrada i jest po związku

23 obydwoje[/QUOT
jak chcesz to mozesz cale zycie w celibacie spedzic.

ale czy to jest fajne to juz sobie sam odpowiedz:P
Stary 2014-06-27, 11:49   #28
felix13
Przyczajenie

To jest Twoja opinnia, choć nie ma tu nic do mnie szczerze mówiąc sądzisz że nic nie obchodzi chłopaka który jest w związku 4 lata i tylko specjalnie 4 lata czeka zeby zaliczyc tak ;/ to powodzenia jesli na codzien masz taki tok myslenia
Stary 2014-06-27, 12:23   #29
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
To jest Twoja opinnia, choć nie ma tu nic do mnie szczerze mówiąc sądzisz że nic nie obchodzi chłopaka który jest w związku 4 lata i tylko specjalnie 4 lata czeka zeby zaliczyc tak ;/ to powodzenia jesli na codzien masz taki tok myslenia
takie mozna odniesc wrazenie,ze to Twoj najwiekszy problem

Blogowy świat

Stary 2014-06-27, 12:41   #30
justynkag10
Zadomowienie

Cytat:
Niestety sam sprawiasz takie wrażenie. Poza tym, że nie chce z tobą uprawiać seksu to jeszcze cie okłamuje, zwodzi i umawia się z innymi, a ty widzisz problem tylko w tym że ona chce być dziewicą do ślubu. To sam się zastanów co nam przedstawiasz.
Poza tym na własne życzenie jesteś w takiej sytuacji. Od kilku lat wałkujecie ten temat. Wiesz, że dziewczyna tego z tobą nie zrobi, a ty to dalej ciągniesz mimo, że chcesz uprawiać seks.
I dziwisz się, że wam się nie układa. Wy macie zupełnie inne poglądy na podstawowe kwestie. Ona chce zachować czystość do ślubu (albo taki kit ci wciska), a ty nie. Dla mnie to już na początku by dyskwalifikowało partnera.

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Książki 31/2016r.
Filmy 462/2016r.

2017r.:
Filmy - 305

justynkag10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości