|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problemuy z dupy
Hej Wam! Chciałabym poznać waszą opinię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemuy z dupy
Faktycznie, problemy z du*y
![]() ![]() A czy Ty pytałaś czy jemu 2-letni kuzyn nie będzie przeszkadzał? Ty masz latać po mieście z dzieckiem w wózku, a on nie może z kolegą do kina iść? Dla mnie 2-letnie dziecko byłoby bardziej zawadzające niż kolega ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro Ty masz tam swoje obowiązki - opieka nad kuzynem (sorry, ale naprawdę sądziłaś, że on będzie miał ochotę pomagać Ci w opiece nad nad 2-letnim dzieckiem? ![]() Pogadaj z nim jeszcze raz, powiedz że Ty wyobrażałaś sobie ten wyjazd inaczej i dlatego jest ci teraz przykro i że się boisz że będzie bardziej liczył się ze zdaniem kolegi niż Twoim. Możecie ustalić np. że będziecie mieć kilka spotkań, jakichś wyjść na spacer czy do kina tylko we dwoje, bez kolegi. Kolega powinien zrozumieć, że jako para chcecie mieć czas dla siebie. Choć oczywiście w trójkę też możecie się spotykać, skoro go lubisz, to jaki problem. A jeśli okaże się na miejscu że dla chłopaka jest ważniejszy kolega niż Ty... to cóż, chyba będziesz wiedziała co o tym myśleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
ile macie lat?
![]() |
#6 |
Biała Dama
|
A ile mogą mieć, jeśli jej Tż ma karę za oceny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ty się będziesz czuć nieswojo, ale ten kolega też, bo co, będziecie się przytylac i całowac przy nim? Chyba nie :P (chyba, bo w sumie wielu ludzi nie ma obciachu...)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Autorko, zajmijcie się może faktycznie tymi ocenami. nie jesteście w związku na odległość żeby w tym Wrocławiu nadrabiać stracone miesiące. widocznie się z chłopakiem nie zrozumieliście i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mamy po 17 lat, tż wiedział o tym, że raz lub dwa, będe mieć ze sobą młodszego kuzyna. Zna go i lubi, obiecał nam że zabierze nas do zoo, żeby młody się dobrze bawił. Ten kuzyn nie będzie przeszkadzał w spędzaniu czasu, naprawdę to będą góra dwie godziny. A Y? Nie zostawimy go samego, bo on Wrocławia nie zna i będzie się fochał i obrażał. Myślałam, że spędzimy ten czas razem, jakiś romantyczny spacer czy coś w ten deseń, mówiłam to mojemu chłopakowi, najwyraźniej nie dotarło. Czuję się rozczarowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym sedna nie setna ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Widze tutaj że chłopak poprostu postawił cie przed faktem dokonanym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za zrozumienie! Nie byłabym zła gdyby nie spytał, bo w końcu jak sam mówił jedziemy tam by spędzać dnie ze sobą. Ale nie spytał i nie dość, że pierwsza dowiedziałam się od tego kolegi a dopiero potem od Tż, to jeszcze gdy mu na spokojnie wyjaśniłam, że mi przykro i że tak się nie robi, obraził się i do tej pory ma fochy. Gdyby mnie zapytał jak tylko ten pomysł przyszedł mu na myśl, pomimo tego, że wolałabym być z nim sama, zgodziłabym się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jednak nie sądzę, żebyś musiała być zła na chłopaka- prawdopodobnie nie wiedział, jaki masz pogląd na sprawę. Zawiodła komunikacja i tyle, zdarza się. Wyjaśnij mu, żeby w przyszłości uprzedzał Cię o swoich planach, Ty też jaśniej mu komunikuj, czego oczekujesz. A we Wrocławiu jest tyle rzeczy do roboty, że na pewno znajdziecie coś i dla Waszej trójki, i dla dwójki, i dla małego kuzyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.