![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Betterware
Dziewczyny chciałam się dowiedzieć czy któraś z was jest hmm... "konsultantką"? Betterware?
Na czym to polega? Czytałam o tym w internecie ale to mi nie wystarcza. Chciałabym się dowiedzieć czegoś od was? Jak z zarobkami? Czy są to takie same zasady jak avon? Czy w ogóle warto się w to "bawić" ? ![]() Będę wdzięczna za wszelkie informacje... Szukałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam nic związanego z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.. Chyba że źle szukałam? ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Chyba nikt nic nie wie ... ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
Kali 765 - ja się w to "bawię" trochę
![]() ![]() Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania pisz śmiało ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
A powiedz jak z zarobkami ?
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tak jak w każdej tego typu firmie, wszystko zależy od wysokości zamówień
![]() ![]() Troszkę możesz poczytać na stronie www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl ![]()
Edytowane przez purple Czas edycji: 2009-08-07 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo za te informacje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie ma za co
![]()
#7 |
Rozeznanie
|
Witam
Od niedawna jestem konsultantką Betterware ![]() Czy jest tu ktoś jeszcze na tym forum kto się tym zajmuje aby powymieniać trochę uwag co do produktów ![]() A może ktoś jest zainteresowany czym się ta firma zajmuje Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witam,
ja też jestem świeża w temacie ![]() i też chętnie dowiem się w temacie samej firmy jak i jej produktów
#9 |
Zadomowienie
|
![]()
bez większych starań w kilka dni.. 50 pkt
![]() więc gdybym się przyłożyła poszłoby zacnie ![]()
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja weszłam w to w pażdzieniku i miałam 120 pkt a teraz za listopad już mam 430 i na tym zakoończę Jestem w szoku ze to się tak fajnie i łatwo sprzedaje tyle tylko ze klienci raczej starsi ok 40 bo jestem też konsultantką oriflame i kosmetyki to racej młode osoby kupują |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja też jestem w Ori :d
klientelę mam tam różną, zaś katalog Betterware pokazałam tylko 5 osobom i wszystkie coś zamówiły. Muszę przyznać, ze nie spodziewałam się,że będzie takie zainteresowanie. ![]() Pomyślę o tym trochę poważniej. Tyko katalogi kurczę drogie :/ Czy w paczce z zamówieniem jakieś przychodzą? czy jak nie zamówię to nic nie dostanę?
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeden Przychodzi poczta jak się zaczyna nowy Czyli teraz w styczniu przyjdzi ci pocztą katalog + cennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
no to złożyłam swoje pierwsze zamówienie
![]() jaka firma kurierska pracuje dla Betterware? szkoda trochę, że nie wiem kiedy spodziewać się paczki.Nauczyłam się tej wygody w ori, tam piszą jaka jest spodziewana data doręczenia. :/
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Firma kurierska to UPS io zawsze dzień przed dostawą wysyłają maila na skrzynkę ze będzie paczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki za wiadomość Jak tak "patrzę" na aktywność w tym wątku, to nasza firma ma przed sobą spory rynek do zagarnięcia ![]()
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pani która mnie wpisywała działa w tym jakoś parę miesiecy coś od maja i juz ma ok 12 konsultantek pod sobą A większość z nich to konsultantki Ori Zawsze bedac w odzziale do kogoś zagada o tym i tak zdobywa nowe konsultantki Pomysł dobry ![]() A firma jest dwa lata dopiero w Polsce więc faktycznie jest bardzo mało konsultantek i mało kto to zna ![]() Można by się wybić tak jak niegdyś co poniektórzy ludzie na Ori Ja jestem z Rudy śl. więc nie daleko ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zgłosiłam się przez stronę www, bo nie znałam nikogo kto działa w tej firmie. Zastanawiam się właśnie czy nie zająć się tym trochę szerzej, ale nie znam produktów na tyle by ich szczerze polecać ( zboczenie po Ori ![]() ![]() Zobaczę co przyjdzie w paczce i czy będziemy zadowoleni. Szkoda tylko, że te katalogi są drogie, a 40 to mi raczej nie trzeba ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Co napewno możes polecać i co mi się dobrze sprzedaje to mopy są rewelacyjne
Płyny uniwersalne te z ostatniej strony dobrze czyszczą pierą dywany itp Większość produktów jest z wielkiej brytani ale zdażają sie też z napisem made in china ![]() Ja jeżdze se po katalogi do katowic i umawiam się z panią która mnie zapisała w odziale w Ori Od niej mam katalogi po złotówce i przy okazji zawsze zrobię zakupy w Ori ![]() Edytowane przez Ania1367 Czas edycji: 2009-11-29 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
tak sobie myślę, że skontaktuję się z "moją" Panią i dowiem się jak mogę mieć katalogi w korzystniejszej cenie.
a powiedz mi, czy jesteś w strukturze, która robi szkolenia i tym podobne? "Moja" z tego co wiem raczej nie. Wiem tylko że są jakieś "firmowe" prezentacje raz na katalog w Katowicach.
#20 |
Rozeznanie
|
Wiem że na razie nie organizuje żadnych szkoleń
![]() O tym w Katowicach też wiem i teraz na zakończenie katalogu się chcę wybrać Choćby po to żeby zobaczyć i dostać katalog numer 1 ![]() I tak wogóle zobaczyć ile ludzi już w tym siedzi i jak im idzie ![]() Ale jak narazie na sponsora nie mogę narzekać z jakimkolwiek ptyaniem czy problemem mogę dzwonić i zawsze powie jak sama wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem, to na maila powinna przyjść informacja o terminie szkolenia
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś właśnie paczke odebrałam a zamówienie było składane w wtorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
przyszło moje pierwsze zamówienie
![]() paczka faktycznie dobrze zapakowana a na pierwszy rzut do testy poszła podstawka pod laptopa ![]() ps. ale nie dostałam maila, że paczka jest w drodze :/ także dzis była pełna niespodziewajka
#24 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie co sądzicie o skrzynce z różnymi narzędziami w kształcie samochodziku? chciałam zrobić prezenty z tego ale nie wiem czy nie okaże się że po 1 zastosowaniu nagle się rozwalą. Byłabym bardzo wdzięczna za opinie jak również za podpowiedź co Wam najlepiej schodzi jeśli macię ochotę się ze mna podzielić-jestem nową konsultantką to proszę piszcie na dacota@op.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
A co mi się sprzedaje płyny stardrops uniwersalny te z ostatniejk strony płyn jest rewelacyjny bardzo dobrze wypłukuje brud z scierki i jest wydajny a jego sprzedaż polega na jedna pani drugiej pani............. tak samo mopy są teraz w dobrej cenie i tak samo sprzedałam już ich troszkę Oprócz tego rzeczy do mikrofalówki oraz podstawki pod laptop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Zapisałam dziś pierwszą konsultantkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
#28 |
Rozeznanie
|
Dzięki A co tam u ciebie jak sprzedaż??? Sam się cieszę z nowej konsultantki to tak przez głupotę wyszło ![]() nawet się nie pytałam czy chce Tylko wzięła katalog a na drugi dzień przyniosła zamówienie i stwierdziła że też się zapisuje ![]() Pożyjemy zobaczymy co będzie dalej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
a ja rozdałam katalogi szczerze przyznam że na prawdę jest w czym wybierać i co najważniejsze ceny nie są wygórowane zobaczymy jak to będzie ale pewne jest że jesli nawet pierwsze zamówienie będzie małe to się nie poddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
w
Cytat:
Ps.Plastry oczszyszczające z zanieczyszczeń są rewelacyjne ![]() www.bwlib.home.pl/kat/609.pdf |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.