|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prezentacja nie działa!!!!
Przygotowałam prezentacje,pokaz slajdów z ze zdjęciami i filmami. Na moim komputerze wszystko odbiera,a na innych nie działają filmy i piosenki.Co zrobiłam źle?Może ktoś mi wytłumaczyć?Z góry dzięki,bo walczę z tym od tygodnie i nie potrafię tego przeskoczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezentacja nie działa!!!!
Najprostsze pytanie: jesteś pewna, że piosenki są niejako 'wklejone' w prezentacje, a nie jedynie dodane odnośniki do muzyki na dysku?
Jeżeli są dodane jako odnośniki, to przenieść musisz także muzykę, więc dobrze byłoby aby pliki muzyki oraz prezentacja były w tym samym folderze, a sama muzyka dodana raz jeszcze, tak abyś wybierała ją z tego folderu, a nie np. z kilku rozstrzelonych po dysku. Edytowane przez Aimee_J Czas edycji: 2014-07-06 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Utworzyłam nowy folder na pulpicie.Przeniosłam tam muzykę i filmy, a następnie prezentacje. Dodałam piosenki i filmy i nie działa. Już sama nie wiem co robię źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
maszyna, nie człowiek
|
Nowy folder niczego nie zmienia (chyba, że pakujesz caly folder z muzyką itp. + prezentacją i to tez nie działa u innych).
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Spakowałam w ten folder wszystko i nadal muzyka i filmy nie dzialają
. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.