|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ryanair dokupywanie bagazu rejestrowanego
Mam kupiony bilet tylko z podrecznym jeszcze nie robilam odprawy online a lece za 4 dni, czy moge dodac bagaz rejestrowany przez net do swojej rezerwacji w takiej samej cenie jak w dniu ktorym kupowalam bilet czy bedzie to kosztowalo duzo drozej? Ktos juz tak robil?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ryanair dokupywanie bagazu rejestrowanego
Cytat:
Spróbowałabym u siebie, ale właśnie się odprawiłam
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze myślałam, że kosztuje tyle samo, co jakby się kupowało z biletem, ale chyba jednak trochę więcej. Ale możesz dodać w każdej chwili (tzn. chyba na 4 h przed lotem max).
|
|
|
|
|
#4 | |
|
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i miała też pierwszeństwo wejścia na pokład. Więc nie ma reguły.Aktualnie wkurza mnie to, że nie mogę się odprawić na lot powrotny, bo jak nie chcę płacić za miejsce to mogę się odprawić najwcześniej 7 dni przed wylotem. Ale kombinują I do kompletu nie dostałam potwierdzenia mailowego, że wykupiłam transfer na lotnisko Chyba się przestanę lubić z Ryanem
|
|
|
#6 | |
|
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam z Paryza do Krakowa jakies super miejsce na przodzie, az sie zdenerwowalam czy mi czasem nie doliczyli za rezerwacje, ale nie tak wylosowalam. Teraz nie wiem jest mi wszystko jedno i tak ryanair to dla mnie latajacy macdonald (te gustowne plastiki) ale w 2 godziny to nawet na stojaco bym dala rade. Wazne ze samoloty sa duze i malo rzucaja pasazerami. Aha kolo mnie siedziala jakas laska co niby wydrukowala bilet razem z chlopakiem wiec rezerwacja w tym samym czasie, ale on dostal miejsce w innej czesci samolotu, wiec nawet wspolna rezerwacja i odprawa nie gwarantuje miejsc obok siebie. Cytat:
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;47275131]Zawsze myślałam, że kosztuje tyle samo, co jakby się kupowało z biletem, ale chyba jednak trochę więcej. Ale możesz dodać w każdej chwili (tzn. chyba na 4 h przed lotem max).[/QUOTE] no nie mow, moj bagaz mial pojechac osobno w samochodzie ze znajomymi, ale oni w koncu w ogole nie jada przez Paryz i nie dalo im sie go podrzucic. |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej zaplacic i miec spokoj, moich znajomych posadzilo oddzielnie od dziecka i facet, ktory obok nich kolezanki siedzial zamienil sie miejscami z ich synem.
|
|
|
|
|
#9 |
|
mOLDerator
|
A to się dokupuje przy odprawie on-line? Bo kurcze lecimy z dwojgiem dzieci (5 i 7 lat) i byłoby bardzo niedobrze gdyby nas wszystkich rozdzielili. Nawet nie myślałam, że tak może być. Fuck! No ale co się dziwić- tanie latanie. A ile kosztuje oznaczenie miejsca?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
my placilismy 5£ od osoby w jedna strone za te zwykle miejsca, sa tez i po 10£, to te co maja wieksza przestrzen na nogi. Wydaje mi sie, ze przy odprawie online powinno to byc, ja jak juz kupowalam bilety to zarezerwowalam.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli leciesz Ryanairem, to co do zasady, mając aż 4 miejsca, powinni Was usadzić razem. Tzn, to jest system automatyczny, więc jeżeli będą wolne miejsca obok siebie, to powinniście je dostać.
|
|
|
|
|
#12 |
|
mOLDerator
|
Czyli z tego wniosek, że lepiej odprawić się jak najszybciej?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Spróbowałabym u siebie, ale właśnie się odprawiłam

i miała też pierwszeństwo wejścia na pokład. Więc nie ma reguły.
Chyba się przestanę lubić z Ryanem