|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Angielski
Drogie Wizazanki i Wizazankowie
![]() ![]() ![]() ![]() i hope you don't mind i'm writing to you..I'm thinking like "well, it would be nice to meet someone from other country to learn what the scouting in Poland is like" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Angielski
daj tu tego maila...ja angielski znam tak raczej średnio ,ale zobaczymy co się da zrobić. z resztą inne Wizażanki pewnie też pomogą.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy dobrze ale ma nadzieje że nie masz nic przecikwo temu że do ciebie pisze że będzie miło poznać kogoś innego kraju i pod konie pażdziernika wybiera się do polski blisko Krakowa ale nie wiem co to znaczy scouting
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy dobrze przetłumaczyłam ale już coś więcej
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko, że pisze do ciebie. Myślę sobie "byłoby miło spotkać kogos z innego państwa i dowiedzieć się jakie jest harcerstwo w Polsce". Pod koniec września zamierzam odwiedzić polskich harcerzy w...mmm nie mogę sobvie przypomniec jak się nazywa (wstyd mi), ale to blisko Krakowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmmm....postaram sie tylko zeby potem brechy ze mnie nie było;/;/
''Mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze pisze do ciebie...mysle ze byloby miło spotkac kogoś z innego kraju kto by powiedzial cos o Polsce(chyba)...Pod koniec pazdziernika mam zamiar odwiedzic Polske...hmmm nie pamietam nazwy(wstydze sie) ale jest to niedaleko Krakowa...'' Czy ten list ma dalsza czesc??? scouting \scouts nie wiem co to znaczy;/
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No tak ktos byl szybszy...no ale generalnie jak widzisz wersje takie same wiec masz juz przetlumaczony list...
Jolanthe..October to pazdziernik ![]() ![]()
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ano październik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wielkie dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
o, to ja nawet nie zdążyłam odpowiedź a tu już inne dziewczynki pomogły ;-)
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.