|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
15-20 kg do wygnania - Warszawa
Witam serdecznie!
Proponuję wątek dla osób pragnących zrzucić 15-20 kg, który w założeniu będzie wspierał naszą walkę z kilogramami. Może dobrym pomysłem byłoby poza forum oczywiście również wspierać się w codziennym życiu? Wspólne zajęcia, formy ruchowe. Nie wiem, tak rzucam... ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 15-20 kg do wygnania - Warszawa
Ja bym chciała, ale z motywacją u mnie kiepsko, nie potrafię się zmobilizować. Jestem typową babą z dowcipów, co to po ślubie daje sobie luz z dietą. Może tym razem się uda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
kassica31 ja cały czas szukam sposobu na siebie, jestem po Dukanie na którym schudłam ponad 30 kg, niestety przybyło mnie 10 kg. Obecnie już nie raz próbowałam wrócić do Dukana, wracałam ale na mnie nie działa, organizm się przyzwyczaił. Obecnie wazę 70 kg przy wzroście 162, więc 15 jak nic trzeba pognać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To jaką dietę teraz zaczynasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja się udzielam tutaj na jednym z wątków, ale póki co średnio mi idzie... Pierwsze kg poszły szybko, a od dłuższego czasu schudnę kilogram to zaraz dwa wracają ![]() Mam 20 lat, 172cm wzrostu i obecnie jakieś 76-77kg na liczniku. Startowałam z 87kg, doszłam do 70 a potem... szkoda gadać. Szukam właśnie koleżanki z wawy też w celu wspólnego treningu, choćby dłuższej przejażdżki rowerowej. Wszelkie propozycje mile widziane, potrzebuję kogoś kto by ze mną walczył nie tylko wirtualnie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mogę mogę??
![]() Świnka mnie zna, udzielamy się na tym samym wątku, ale motywacja nam spada, więc i mi sie przyda spory kop w zad. Waga wyjsciowa- 86kg, waga aktualna-69kg waga docelowa-...hm...na pewno poniżej 60 ale ile dokładnie to sama nie wiem. Bardziej niż na samej cyferce na wadze zależy mi na procencie tłuszczu- obecnie ok.26-28 % a chcę zejść do jakichś 18-20% Moja dieta: a więc- po pierwsze primo ![]() Po drugie primo ![]() oczywiscie też Wawa... co do treningów- od lipca bedę mieć multisporta ![]() a na razie mam rower który wyjątkowo mocno eksploatuję- codziennie wozi mnie do pracy i z powrotem ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No laMbria my to już dawno powinnysmy uskuteczniac wspólne treningi... Toż to wstyd Babo
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej,
Tak samo chcę wygnać kilka kg, ale chyba więcej niż Ty :P Na razie udało mi się zrzucić 7, a chciałabym jeszcze min 30. Zobaczymy jak to będzie. W Warszawie jest dużo możliwości na ruch, koło mnie nawet w sobotę otworzyli siłownię, ale jakoś nie mam motywacji tak samo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.