![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zdrada :|
Mam takie pytanie....do dziewczyn któe zostały zdradzone kiedys ..... czy miałyscie jakieś przeczucie lub podejrzenia ze wasz TŻ was zdradza ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zdrada :|
Nie tylko miałam przeczucie, ale wiedziałam. Nawet się z tym nie krył, wręcz przeciwnie. Ale głupia byłam i go usprawiedliwiałam przez parę miesięcy, póki mi klapki z oczu nie spadły z wielkim hukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda słów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Załamka totalna ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Normalni faceci? Ależ są!
![]() ![]() Niestety, z jakiegoś powodu dużo więcej się plącze po świecie niepełnowartościowych egzemplarzy, ale jest pewna ilość tych 100%, tylko nie można ich przegapić pośród sterty chodzących po ulicach bubli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Czułam że coś jest nie tak , sms'ował dosyć często z X.. a kiedy się pytałam kto to , to mówił że koleżanka z pracy i że ona ma dziecko i męża i ma 30 lat ..
ale póżniej sie okazało że ta 30 letnia kobieta z dzieckiem i mężem to po prostu młodsza odemnie o 3 lata panienka.. która sie zakręciła koło niego i chyba skutecznie.. bo poleciał na to ![]() .. a ja mam wspaniałego chłoapaka którego kocham i czuje sie kochana , i ciesze się że tak się stało.. chociaż przyznam że strasznie jest być zdradzaną ...
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja w ciagu 2.5 roku zostalam 3 razy zdradzona (jak nie 4). Zdrada to dla mnie proponowanie bycia ze soba, sexu, podwalanie sie, calowanie itd. Czarno na bialym jezeli nie jest fair wboec mnie- zdradza!
![]() 1. Po 5 miechach chodzenia, zaprosil sobie jakas panne na piwko i dobieral sie do niej pol wieczoru, nie wiem jak sie skonczylo do dzis. 2. Dobieral sie do mojej kolezanki na dyskotece, proponowal jej sex mowil caly czas do niej ze "moja dziewczyna sie nic nie dowie" Skonczylo sie na tym ze sie przelizali. Szedl na ta impre z takim zamierzeniem bo nawet zapakowal GUMKI do kieszeni, a ze trafilo na moja kolezanke... ma chlopak pefa... 3. Kiedy zaczynalo sie wszystko kleic miedzy nami, zadzwonila do mnie kumpela ze jej przyjaciolka chodzi z chlopakiem ktory mieszka tam dzie moj chlopak (na szczescie juz EX) i ze wylglada tak samo i wogole ze super im sie uklada ze juz sa prawie miesiac ze soba. Okazalo sie ze nagadal tej dziewczynie ze ja jestem jego kuzynka. Wypieral sie wszystkiego i nadal sie wypiera... wogole smial sie z tej sytuacji... mi i jej nie bylo do smiechu. Spotkalismy sie wszyscy w trojke... dalam jeszcze gosciowi szanse... bylam zbyt dobroduszna... Przysiegal mi na kolanach ze nie bedzie chcial mi to w kosciele przysiadz. rok pozniej dowiedzialam sie ze w miedzyczasie jakas panna napisze brzydko "ciagla mu pale" na klatce schodowej notoryvcznie dzien w dzien przez ponad tydzien!!!!!! Olalam go... juz rok temu to bylo i teraz mam nowego super kochanego TZ! A tamten ma jeszcze odwage za mna wydzwaniac. Dodam ze ja bylam fair od poczatku do konca. NIE MiALAM SZANS NA TO ZEBY PRZECZUC ZDRADE!!!!!! KIEDY NAM SIE SUPER WSZYSTKO KLEILO BYLAM ROBIONA W BALONA!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczescie moj obecny chlopak to chodzacy ideal!!! Jest wyrozumialy, zawsze mnie wspiera, nie jest zazdrosny, nie sprawdza mnie, nic nie narzuca, JEST ODDANY, SZCZERY, UCZIWY, WIERNY NA MAXA!!!!!!... oj dlugo by wymieniac...po prostu dla niego jestem na pierwszym miejscu. DObrze jest znac faceta zanim sie z nim zacznie byc. Ja sie dluuugo przyjaznilam z moim TZ i znalam go na wylot, rozumielismy sie bez slow. Teraz to sie tylko poglebia. JEST SUPER!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja nic nie przeczuwałam. Poszedł sam na wesele na które mielismy iśc razem (ja byłam chora a on obiecał kamerować).Dzwonił w trakcie imprezy kilka razy,za kazdym razem mowił jak tęskni, że z nikim nie tańczy (hhmmm..wcale go o to nie pytałam) ,że chciałby żebym tam była itd. Kiedy chciałam obejrzeć nagrania zawsze mu coś nie pasowała ,ale zapomniałam o tym,odpuściłam sobie. Kilka miesięcy poźniej dowiedziałam się,że jakaś małolata "chwali sie" ,że znim chodzi,ze na kawę ją zaprasza i inne takie. Powiedziałam mu, oczywiscie się wytłumaczyl,że to kuzynka pana młodego,że chwile pogadali i teraz on sobie niewiadomo co wyobraża.Nie do końca uwierzyłam i poprosiłma koleżankę zeby ja wysondowała ....i okazało się,że na weselu bawił się tylko z nią,przetańczyli razem prawie cała noc....a kilka dni poźniej wyszło na jaw,że nie tylko tańczyli,wykorzystali tez auto ...Byłam wściekła ale wybaczyłam ,albo tak mi się wydawało,bo po pół roku zerwałam (nie tylko z tej przyczyny). Bylismy razem 4 lata.Teraz jestem przewrażliwiona. Ufam mojemu obecnemu TZ ,ale przy najmniejszym podejrzeniu odeszłabym bez wahania.Jak ktos się raz sparzy....
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja z moim TZ bylam (az) 7 miesiecy. Niestety o 7 miesiecy za dlugo. Od samego poczatku mnie zdradzal z innymi- tu na kawe ponetna blondynke ktora miala byc jego kuzynka, tu niby spotkanie z kumplami a tak na serio to kolejna eskapada na dziewczynki... W koncu nie wytrzymalam z przyjaciolka i ona zaczela pisac do niego smsy. I doszlo do tego, ze umowili sie na seks! Super sie pcozulam. Wybaczylam. Wiem, glupia bylam, ale zamiast oczek mialam serduszka. Miarka sie przebrala gdy bylismy razem, a pozniej okazalo sie ze ma druga. Tego juz nie wytrzymalam.... Nastapil definitywny koniec.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cię stokrotko.. Ja też się sparzyłam i do dzisiaj mam ograniczone zaufanie do ludzi, nawet (a może i szczególnie) do tych najbliższych.
Mój były facet podrywał nachalnie swoją "przyjaciółkę".. W łóżku nigdy ich nie przyłapałam, ale rozmowy na GG o jej bieliźnie czy zaproszenia na spacery po parku miałam okazję przeczytać i były wyjątkowo bolesne. Podobnie jak jego "męski" wypad na 4 dni nad jezioro podczas którego się ze sobą nie kontaktowaliśmy (prosił mnie o to; stwierdził, że musi "zregenerować siły"), a na którym przez "przypadek" spotkał ową "przyjaciółkę". Cały czas był kryty przez swoją kumpelę, która zapewniała mnie, jak on mnie kocha, że tylko mnie itd. Potem się okazało, że ona kryła jego, a on ją (przed jej facetem, bo ona też święta nie była). Później były teksty, że jest za bardzo zmęczony, żeby do mnie przyjechać (ale żeby pojechać do innej panny 50 km dalej, to już miał siły - zresztą zerwał ze mną właśnie dla niej.. prawdopodobnie jak zaczęli się spotykać, to dziewczyna nawet nie wiedziała, że on jest zajęty). Byliśmy razem 3,5 roku, ale przez ostatni rok on nie był wobec mnie szczery, wiele razy przyłapałam go na kłamstwie. Jestem niemal pewna, że zdradzał mnie nie tylko psychicznie, ale i fizycznie. Boli do dzisiaj i nie wiem, kiedy nabiorę pełnego zaufania do ludzi. Pewnie nigdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardzije bolała (boli?) ta zdrada psychiczna,to,że oszukiwał ,że uwodził inną,że miła dla niej czas,wtedy kiedy nie miał go dla mnie. Gdyby przespał się z nią "na szybko po alkoholu" ,a potem skończyłoby się definitywinie ,bycmoże mniej by bolało. Akane,myslę,że z czasme łątwiej będzie ci ufać
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mój mąż zdradzał mnie z żoną mojego brata. Trwało to pół roku, niczego nie podejrzewałam. Dowiedziałam się jakiś miesiąc temu, przeczytałam smsy które moja bratowa zostawiła na kompie, a potem, tknięta podejrzeniem włamałam się do jej komórki
![]() Na dodatek moja bratowa jest w ciąży, nie wiadomo z kim! A mój mąż nie chce pozwolić mi odejść. Nie mieszkamy już razem, a on grozi, że się zabije. I chyba naprawdę mógłby to zrobić. Czy ktoś przebije moją historię zdrady??? Dziś mi się wydaje, że to było samo dno wszelkich zdrad. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Amba masz racje. To, co zrobil Ci Twoj jest okropne i swinskie... I jak tu ufac mezczyznie?
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Co za....
Rece normalnie opadaja!
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brak mi słów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Oj przepraszam to byl komentarz do slow Amby. To z wrazenia. Łza sie kreci w oku.
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amba, słów mi brakuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
mnie się wydaje że mój ex mnie zdradził na wyjeździe, bo po powrocie od razu ni stąd ni z owąd zerwał ze mną (po ponad 2 latach bez poważnych kłotni) nie podając konkretnego powodu (że niby chce się wyszaleć..). Nie miałam jakiś konkretnych dowodów na to, po prostu miałam takie przeczucie, a mnie przeczucie zwykle nie zawodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia jak się od tego uwolnić, żeby nie doprowadzić do tragedii. Umówiłam się na wizytę do psychologa, mam nadzieję, że to pomoże.
Akane , skoro Tobie do tej pory nie przeszło, choć jak wiem z Twoich postów w innych wątkach, teraz jesteś z kimś innym, to sama nie wiem czy moge miec nadzieję na normalne życie. Jak to jest, czy można w nowym związku zacząć zupełnie od początku, czy nowy TŻ musi płacić za błędy poprzednika? Czy tak już będzie całe życie??? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Amba, chyba zawsze pozostanie jakis uraz... I zawsze bedzie ta mania, ze ON mnie moze zrobic jak jego poprzednik
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to cos strasznego
![]() ja nie wiem, czy faceci musza byc tacy? ![]() czy nie moga byc normalni, szczerzy, wierni?? moj Eks pewnie tez mnie zdradzil, nie wiem tego na 100% ale na 90%? dzieki Bogu juz nie jestem z nim... teraz mam kochanego TŻ, ktory jest szczery, wierny i dlugo by sie rozpisywac ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
To znaczy, że to wszystko będzie sie ciągnęło za mną w nieskończoność
![]() Najgorsze jest to, że to nie jest tylko mój problem, cała moja rodzina cierpi z tego powodu, najbardziej oczywiście brat. Życzyłabym sobie, żeby to mój mąż był ojcem tego dziecka, inaczej rozwali to moją rodzinę. Będzie coś wiadomo po badaniach w grudniu. Wiem, że brat ze względu na dobro dziecka, gdyby okazało się jego, rozważa pogodzenie się z żoną. Sama nie wiem, czy powinien jej wybaczyć... A z drugiej strony szkoda dziecka... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przearaziłyście mnie.
Co do romansu męża z bratową....Boże!!! Nawet nie moge sobie wyobrazić Twoich uczuc i mysli......Ja bym ich zabiła chyba. Opowiem wam historię mojej znajomej: Była z facetem 11 lat w wieku lat 29 zaręczyli się i zaplanowali ślub. Po 5 miesiącach się pobrali. Byli para idealną, on wydawał sie w niej zakochany tak, że świata poza nią nie widział.Jej się wydawało, że spełniły sie jej marzenia.Niestety... po 2 miesiącach on mówi, że odchodzi, że ma inną, od kilku lat i znią 3 letnie dziecko i drugie w drodze................... .... Dziewczyna załamała się totalnie. Nie chciała zyć, nawet próbowała popełnic samobójstwo... Teraz ma 35 lat i za kilka miesięcy będzie szczęsliwą mamą. Z obecnym partnerem jest rok, ślubu nie chce brać (czy ktos może się dziwić). Wszystko skończyło się dobrze. Nie moge ci nic poradzić, bo Twoja sytuacja jest naprawdę trudna, ale zastanów się czy kiedykolwiek bedziesz mogła być szczęśliwa ze swoim mężem, zaufać mu..... Jeśli nie to chyba nie ma się nad czym zastanowiać, odciąć się od tej sytuacji i spróbować zacząc od nowa. Wiem,że łatwo pisać, nie jestem na twoim miejscu i nie chcę się wymądrzać, ale myślę, że to najlepze wyjście ![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wierze, ze z czasem wszystko bedzie szło ku lepszemu, ze Ci sie uda wrocic do pionu i ze badziesz promieniowac szczesciem. Zycze Ci tego z glebi serca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
DeeDee13: to czy wróci się do równowagi emocjonalnej, zależy od wielu czynników. Głównie od siły charakteru. Mam nadzieję, że Amba okaże się silniejsza ode mnie i będzie w stanie zaufać nowemu mężczyźnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.