|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak-co robić ?
Doradźcie prosze bo nie wiem co robić... Starałam się mniej wiecej opisać sytuacje ale troche tego wyszło więc mam nadzieje że dacie rade
![]() Otóż byłam z chłopakiem 4 lata , przez pół roku mieszkaliśmy razem w mieście oddalonym o 600 km od rodzinnego miasta , on studiował a ja pracowałam. Wszystko było super bardzo go kochałam i wiem że on mnie też ,problem w tym że ja się ciągle obrażałam na niego za nic, takie głupie fochy małej dziewczynki , nie wiem dlaczego się tak zachowywałam, teraz wiem że to było głupie. I po tych paru miesiącach on stwierdził że to nie to i się rozeszliśmy. Ja wróciłam do domu no a on został. Mieliśmy po tym jakiś kontakt , ponieważ rozstaliśmy sie w zgodzie. Po jakiś 2 miesiące zjechał na pare dni do domu , no i się spotkaliśmy. Mówił że dalej mnie kocha i że żałuje tego co zrobił , że tęskni i takie tam.. ja czułam to samo. Tyle że nie czułam z jego strony zaangażowania, rzadko pisał jeszcze jak był w domu mogliśmy się widzieć dużo razy a przyjeżdżał bardzo rzadko. A ja czułam że jestem w stanie do niego wrócić, do tego miasta oddalonego 600 km ( w ciągu pół roku byłam 2 razy w domu ) A jak wrócił znowu do studiowania to przestał się odzywać. wgl. bardzo mnie tym zranił. bo byłam w stanie dla niego wszystko poświęcić. Ale po miesiacu jakoś się z tym pogodziłam , zaczełam żyć swoim życiem , planować studia w innym mieście i wgl i szczerze mówiąc powoli o nim zapominałam, bo tego własnie chciałam. Ale jakoś od czerwca znowu zaczął się kontakt, on zaczął pisać od czasu do czasu, zawsze podtrzymywał temat. No i pare dni temu się spotkaliśmy i co ? i dalej chce do mnie wrócić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak-co robić ?
1. nie da się tego czytać
2. nie ma czegoś takiego jak wgl. 3. to że rzucił na początku, to się nie dziwię skoro robiłaś fochy o wszystko i nic 4. dalej już nie wiem, bo tak to jest napisane, że się pogubiłem
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie rozumiem dlaczego nie da się tego czytać ??
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- [QUOTE=maacieek;47183411] 3. to że rzucił na początku, to się nie dziwię skoro robiłaś fochy o wszystko i nic On też nie był idealny, uwierz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
To nie ma sensu. Z tego, co udało mi się ustalić ani Ty ani on nie jesteście niczego pewni. A na dodatek zachowujesz się jak zupełna małolata. Zastanów się, czego chcesz. My nie podejmiemy za Ciebie decyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.