|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Preejakulat
Witam wszystkich.
Niedawno między mną a partnerem doszło do pierwszego stosunku. Zgodnie z kalendarzem który sprawdzałam w internecie, nie powinnam mieć dni płodnych. Pierwszy dzień cyklu wypada mi na 12 dzień miesiąca. Na wstępie partner był we mnie bez prezerwatywy przez około 2/3 minuty. Potem się zabezpieczyliśmy. Wszystko w porządku, gumka nie pękła. Ale niestety jestem strasznie wystraszona. Dziś 3 dzień kiedy spóźnia mi się okres. Czy mogło dojść do zapłodnienia przez preejakulat który znajdował się na penisie mojego partnera? Proszę o szybką odpowiedź. Jestem strasznie wystraszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Preejakulat
Mogło dojść, wsadzenie na chwilkę tak może się skończyć. Poza tym jestem strasznie, strasznie ciekawa skąd ten kalendarz wiedział, że masz dni płodne? Cuda panie, cuda!
#3 |
bywam
|
preejakulacie są plemniki, choć oczywiście ich stężenie jest dużo mniejsze niż w ejakulacie. Jeśli okażesz się pechowcem,to oczywiście,może dojść do zapłodnienia,ale szanse są bardzo małe,tym bardziej jeśli miałaś dni niepłodne. Największe stężenie plemników w preejakulacie jest (podobno) na chwile przed wytryskiem. Nie ma co sie denerwować, mięsiączka spóźnia Ci się prawdopodobnie przez stres. Następnym razem po prostu zabezpieczcie się od początku,unikniesz zupełnie niepotrzebnego stresu z tym związanego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Addicted of makeup.
|
Cytat:
Skoro spóźnia ci się okres = zrób test.
Edytowane przez Choco_Latte_ Czas edycji: 2014-07-15 o 10:17 Powód: literówka ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie ufałabym kalendarzykom które można wyguglować. Ale wydaje mi się, że się tym stresujesz i przez to.. Po za tym żebyś była w ciąży musiał by ci się spóżniać ponad tydzień a nawet więcej żeby tak myśleć. Jeżeli bardzo sie boisz to zrób test
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Każde nowe Czy jestem w ciąży będę zamykać. Istnieje na to zbiorczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.