|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fluid do końcówek (pomoc w rozpoznaniu firmy)
Drogie profesjonalistki i znawczynie dziedziny.
Prosiłabym Was o pomoc w zidentyfikowaniu firmy tego oto produktu. Przeszukałam morze internetów ale nie mogę znaleźć firmy o nazwie: Pc, Pi, Pl, Dc itp.... Nie znam tej firmy a produkt jest niesamowity. Mama kupiła go jakiś czas temu u swojej fryzjerki i stosowała go regularnie u mojej młodszej siostry. Ja też się podłączałam i efekt jest świetny - włosy są miękkie, pachnące, wygładzone, po jakimś czasie widoczna poprawa dla włosów ze skłonnościami do rozdwajania się. Nie skleja ani nie przetłuszcza włosów (o ile dawka nie jest większa niż zalecana). Ktokolwiek poznaje produkt? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fluid do końcówek (pomoc w rozpoznaniu firmy)
hmm przeciez masz ten produkt w domu,a na produkcie jest etykietka,a tam wszystko o danym produkcie i firmie..a jesli jakims dziwnym trafem tak nie jest to fryzjerka mamy chyba wie..?
Edytowane przez piniata Czas edycji: 2014-01-07 o 21:01 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jakby tak było nie szukałabym pomocy tutaj
![]() Ja studiuję 200km od domu, na etykiecie nie ma (mama nie umie znaleźć) jasnych informacji o firmie (myślała, że split ends to nazwa firmy:P) tylko info o sposobie użycie itp. Tamtej fryzjerki już nie ma, zmieniła miejsce pracy chyba. Chcę dla siebie ten fluid kupić. Tego, jak widać na obrazku, jest mniej niż 1/3. Jestem niecierpliwa stąd szukam pomocy tutaj. Jeśli to nie zadziała, za 2m-ce wezmę opakowanie z domu i pochodzę po sklepach z profesjonalnymi kosmetykami tutaj
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam stronkę, na której są kosmetyki tej firmy i dokładnie ten fluid http://uradka.pl/item/itely-split-fl...osow-50ml.html
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nic dziwnego, że nie mogłam rozczytać firmy jak logo takie mylące było
![]() Dziękuję ślicznie ![]() A kosmetyk polecam, bo jest naprawdę niesamowity. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o fluidy, polecam Alfaparf
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Jejku, nie zaglądałam na forum już wieki. Tak, najpóźniej jutro wrzucę opis. Jeśli nie Tobie - może komuś się przyda.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Zaciekawiłaś mnie niesamowicie