|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ślad po zegarku :(
Witam,
Szukałam, ale nei znalazłam podobnego wątku, więc zakładam (mam nadzieje, że w miarę w dobrej kategorii :P) Chodzi o to, że w tym roku mam studniówke i... pierwszy raz będę musiała wyjść z domu bez mojego kochanego zegarka, który noszę od kilku lat. Nie było by problemu, gdyby nie to, że pod zegarkiem został piękny biały ślad. Nie chodzi o to, że mam opalona rekę i tylko pod zegarkiem jest blada skóra, ale o to, że przez te kilka lat skóra mi po prostu sciemniała, a pod zegarkiem jest biała, cienka skóra. Próbowałam to zamaskować samoopalaczem, ale zostawił on tylko w tym miejscu kilka brązowych plamek ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślad po zegarku :(
Myslę,że mogłabys teraz zdjąc ten zegarek,załozyć jakąś luźną bransoletkę i tak przeczekać do studniówki,myśle,że ta różnica trochę zaniknie,a reszte poprawisz samooplaczem
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Może ubierz w to miejsce jakąś pasującą bransoletkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A jeśli nie zniknie to możesz zawsze w dniu studniówki założyć jakiś inny elegancki zegarek, lub jakąś szeroką bransolete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja tez się zgadzam z dziewczynami, poszukaj jakiejś pasującej do całości bransoletki
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Duża bransoletka to dobry pomysł, a póki co - noś zegarek na drugiej ręce.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.