|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krótkie badanie
Witam drogie Panie,
Mam prośbę o pomoc przy badaniu on-line. Badanie dotyczy mody męskiej (spinki do mankietów) i zajmie Wam góra 7 minut. Będę wdzięczny z pomoc, bo badanie robię w ramach zaliczenia przedmiotu na zaocznych. oto link: http://conceptcodify.com/studies/85l...hmqgf8gc6jw7q/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krótkie badanie
Badanie wydaje mi się bardzo dziwne... Być może tylko ja jestem tak ograniczona, ale próbowałam wypełnić to badanie i zupełnie nie wiem o co w nim chodzi. Na jakiej podstawie trzeba przydzielić te spinki do grup?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Na jakiej się tylko chce i podoba, tak aby miało to sens.
Badanie polega na sortowaniu karteczek, czyli umieszczeniu (przeciągnij i upuść) kart z nazwami produktów w grupy, które wg Ciebie mają sens. Grupy można sobie nazywać dowolnie. Nie ma dobrych ani złych odpowiedzi. Potrzebuję 50 osób, więc będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc. Link do badania Badanie sortowanie kart Edytowane przez indain Czas edycji: 2014-07-07 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pomożecie?
Wybaczcie podbicie postu, ale brakuje mi nadal 50 osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Za chwilkę wypełnię i wyśle znajomym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.