|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
załamana..
A więc może zacznę od tego, iż od przeszło roku biorę tabletki antykoncepcyjne Qlaira. Mam 17 lat, jeżeli to również jest istotne. Jeszcze rok temu w wakacje moje piersi.. hmm, no wtedy naprawdę było się czym pochwalić a teraz? Wyglądają jakby u 12-latki której dopiero zaczynają rosnąć.. Jestem załamana tym faktem. Nie wiem czy to przez te tabletki mogą być takie skutki uboczne? Kiedy powiedziałam lekarzowi że odkąd biorę te tabletki schudłam, powiedział że to niemożliwe.. bo zazwyczaj się tyje. Boję się że biorąc te tabletki zatrzymał się mój "proces rozwijania się?" nigdy wcześniej nad tym tak nie myślałam, ważne było tylko zabezpieczenie ale teraz? naprawdę nie wiem co robić..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: załamana..
Jeśli niepokoi Cię Twoje zdrowie idź do lekarza rodzinnego, jeśli faktycznie w bardzo krótkim czasie dużo schudłaś zleci Tobie jakieś badania i jeśli coś jest nie tak to wyjdzie.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Po co zakładasz dwa razy ten sam wątek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.