|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy!!!!!!!!!!!
Hej dziewczyny mam problem i sama nie wiem jak sobie poradzić czy zakończyć to co jest z moim partnerem,więc jest dobrze kilka dni i potem kłótnia i tak ciągle jest mi przykro. Staram sie jak cholera a on obraża sie o wszystko dosłownie nawet ze mam zbyt króttkie spodenki. Nie umiem sie z nim dogadać a wiem że kocham go i to bardzoo. Czy da się go jakoś podejść? Jak działać żeby uspokoić nerwy?! Przyznam ze jestem bardzo nerwowa i juz sobie nie daje rady!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy!!!!!!!!!!!
Gdybym miała się codziennie lub co parę dni denerwować na partnera to wolałabym być singielką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Oj... Fochy faceta to ciezka sprawa. Mojemu tz-owi zdarza sie obrazac, kiedy mu powiem, ze sie obraza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A może dajcie sobie spokój, bo mam wrażenie że macie nie więcej jak 14 lat gdzie takie obrażanie się o byle gówienko jest na porządku dziennym.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-07-11 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko wątku, słuchaj Limonki1983, bo dobrze Ci radzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz wróćmy na ziemię i do wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Autorko...to dlatego kilkanaście minut wcześniej założyłaś wątek z zapytaniem, czy możesz być w ciąży, bo myślisz o odejściu?
![]() Dziwne, że ktoś w ciągu 20 min zakłada dwa wątki, o tak różnej tematyce...może trapi Cię bezsenność i nuda... ![]() Wnioskując po pytaniu w ostatnim wątku, chyba jesteś za młoda na poważny związek...lub za mało dojrzała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
UWIELBIAM!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Powoli robię się gwiazdą wątku, a Autorka wybyła... Może myśli nad nowym wątkiem lub właśnie przeprasza swego chłopa za to, że deszcz pada...
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Nieco zboczę z tematu... Znowu pojawił się wątek potwierdzający moje zdanie na temat wskakiwania ledwo znanym facetom do łóżka. Parka spotkała się właściwie raz na żywo na dłużej, na dzień dobry "bara bara", a teraz wielkie rozmyślania na temat ewentualnej ciąży. Facet raczej nie jest zainteresowany dalszą znajomością (lub też ten związek będzie z tych toksycznych, jeśli jednak będą razem), a dziewczyna też chyba zaczyna dostrzegać, że coś jest "nie halo"... Czy ta ciąża będzie, czy też nie, to już inna sprawa. Na serio nie można poznać się trochę lepiej? Wiadomo, numer może nam odwalić każdy na każdym etapie, ale poznajmy przynajmniej trochę charakter swego partnera, żeby wiedzieć, co to za gość. Już widzę wychowywanie dziecka z wiecznie sfochowanym facetem... Nieważne, czy razem, czy też osobno... W każdej sytuacji będzie "ciekawie". Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-07-11 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Rozwiązanie problemu jest proste - przestań się starać. Wtedy On zauważy, że Cię traci i zacznie Cię szanować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.