|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Kosmetyki nuNaat silicon
Hej! Ostatnio w Auhan obok maseczek Lorysa znalazłam serię tych oto kosmetyków: http://shop.nunaat.com/en/products/naat-silicon.html Jest to marka nuNaat, trochę te produkty kosztują, sama maseczka w ok 40 zł!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki nuNaat silicon
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() Dzisiaj widziałam te odżywki (poszłam po Lorysa, stały obok, ale nie w Auhan ![]() Dopiero spojrzałam, że widziałyśmy inne kosmetyki tej firmy.. u mnie były te maski po ok 30 zł ![]() ![]() Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2011-09-19 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja także podbijam, jeśli można... ktoś używał? dziś w mojej ulubionej hurtowni chemicznej były maski nuNAAT za 9,95/ opakowanie 500ml w różnych wariantach. Ktoś używał?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja mam te odżywki, jak wypróbuję to jeśli jeszcze chcesz to dam znać. Myślę, że warto było kupić, dlatego kupiłam 2. Oglądałam filmik na YT, w którym dziewczyna się nimi zachwycała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja korzystałam ,kupiłam za 12 zł w auchan 1 l aż dzwiwie się że podajecie tak ceny,i naprawde polecam ,może włosy nie są jakieś super miękkie ,ale super błyszczą ,unoszą się i ładnie wyglądają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja używałam silikon do włosów, takie serum. Byłam z niego bardzo zadowolona ale raz tylko widziałam w auchan, kupiłam i już nigdy więcej go nie widziałam
![]() http://www.amazon.com/Nunaat-Silicon...908448-1656765 tak mniej więcej wyglądało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam silikon i jest super.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja tez kupilam w Auchan, tylko od razu 2 na zapas i nie wiem czy jeszcze sa, bo rzadko bywam.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja mam nunaat silikonowe serum na końcówki, z pompką i silikonowy nabłyszczacz do włosów z niebieską nakrętką. Ten nabłyszczacz, wg polskiego opisu na opakowaniu, nakłada się na mokre umyte włosy na kilka min. po czym spłukuje. Natomiast wg oryginalnego opisu w języku angielskim, nakłada się niewielką ilość na mokre lub suche włosy i nic nie wspominają o spłukiwaniu. Mało tego skład na oryginalnej etykiecie i skład na polskiej nalepce różnią się i to znacznie. Co to ku*** ma znaczyć? Czy to możliwe że naklejka z polskim opisem kosmetyku została naklejona nie na ten kosmetyk co potrzeba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.