|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna kumpla...
Witam,
mój chłopak przyjaźni się z bardzo fajnym chłopakiem. Niestety on ma dziewczynę która jest o od nas wszystkich 4 lata młodsza. Bardzo jej nie lubię. Miałam z nią pewien konflikt i ostrą wymianę zdań. Niestety przez to ona odcina swojego chłopaka i mój facet nie może tak się z nim trzymać jak dawniej, ponieważ my się nie lubimy. Chciałam to zmienić napisałam do niej ( chociaż ta sytuacja jest przez nią) niestety nie da się z nią rozmawiać. Ona oczekuje chyba żeby ją prosić o przebaczenie a ja do jej poziomu zniżać się nie zamierzam. Nie wiem co robić, jak zachowywać sie na spotkaniach całą paczką z jej udziałem... Doradźcie coś może! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyna kumpla...
ciezko radzic jak niewiadomo o co poszlo. dorosli ludzie rzadko utrzymuja paczki z mlodosci wiekszosc sie sypie lub rozluznia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mOLDerator
|
Jeśli nie możecie się znieść i nie ma szans na poprawę stosunków między Tobą a tą dziewczyną to może niech po prostu Twój chłopak spotyka się sam co jakiś czas z kumplem i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.