|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Brąziki brąziki....ponownie :(
Wiem że kilka podobnych watków juz było. Przejżałam ja ale nic mi to nie pomogło
![]() Chciałabym farbnąc włoski teraz na brąz, tylko chłodny.Nie chciałabym zeby kolorek wyszedł mi czarny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie nad kilkoma kolorkami. *ciemny popielaty blond z londy *jasny brąz z garnier color naturals (za błędy w nazwach z miejsca przepraszam) *brąz z garnier kolor naturals *szatyn garnier chyba natea lub belle color *ciemny szatyn garnier chyba natea lub belle color Maiłyście doczynienia z tymi kolorkami?? Jakies przeżycia traumatyczne ![]() Boję się że po tej czekoladzie zmywającej sie i wypłowiałej wszystkie brąziki będą miały rude refleksy i tak sie będa zmywac.... ![]() ![]() Miała któraś z was podobne doświadczenia?? Pułkanaka matowao-stalowa nic mi nie dała ![]() Pozdrawiam ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brąziki brąziki....ponownie :(
ciemny szatyn garnier -wyszedl mi czarny
popielaty blond z Londy(średni blond) jest świetny ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
Z doświadczeniawiem,że brąz Garnier Color Naturals wychodzi czarny na początku,ale po kilku myciach szamponem przeciwłupieżowym staje się właśnie zimnym brązem.Odnośnie szatynów to one wszystkie zawsze wymywały się u mnie na rudo.Widziałam kiedyś w drogerii farbę o nazwie zimny szatyn,to było jasne pudełko,tylko nie pamiętam czy był to Garnier czy może ta nieszczęsne Pallete-jeśli to Pallete to różne są opinie... Kiedy chciałam miec zimny odcień to własnie malowałam włoski brązem Garniera który wymywał się do zimnego oedcienia,bo wszystkie te szatyny,złote odcienie płowieją do rudego niestety. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() U mnie kazda "paleta" zmyuwa sie na rudo..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam Szamponetek Marionu czekoladowy braz i jestem w miare zadowolona
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety w moim przypadku szamponetki odpadają, głownie na kolorek moich narturalnych włosków (czyli odrostów) , poniewaz wloski farbuje od paru lat, to róznica między odrostami a resztą byłaby straszna
![]() ![]() Poza tym strasznie ciezko dostacjakikolweik produkt tejk firmy ![]() ![]() Moze ktos jeszcze ma podobne doświadczenia??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A mam jeszcze takei pytanko, czy jeszcze któraś z was używała z garnier color nautrals kolorek brąz?? Jakie ma po tym wrażenia??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja własnie użyłam kilka dni temu,wyszedł ciemniiejszy niz na pudełku,ale wszystkie brazy u mnie wychodzą,za kilka myć szamponem przeciwłupieżowym wyjdzie ładny brąz ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja używam farby Palette odcień brąz i jest genialna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam
Alithia-in jak z wyborem kolorku? Ja moge powiedzieć teraz już pokilku dniach od farbowania,że mamciekawy zimny brąz,specjalnie chciałam go sprac i szorowałam włoski szamopnem przeciwłupieżowym.Daj znaćjak wyszedł. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hejka....przepadłam na chwile, bo nie mam kompa w domku...awaria
![]() ![]() ![]() ![]() Boniulka trzy dni temu zrobiłam sobie z garnier color naturals jasny braz i wyszeł dośc ciemny, ale popielaty, i myje szamponikiem przeciwłupiezowym i troszke się wymywa ale ładnie się wymywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.